The Holy Diver poll

Tώρα τελευταία όπου πατάω και όπου βρίσκομαι ακούω το Ηoly Diver. Συνήθως από Dio, μερικές φορές όμως από KSE. Ξαφνικά ανακάλυψα ότι η κόντρα για το αν το cover του μυθικού έπους είναι καλύτερο από την αυθεντική εκτέλεση, είναι μεγάλη.
Συμφορουμίτες, ψηφίστε σε αυτό το θέμα. Δείξτε την αγάπη σας για την απλή, βαρετή, αλλά επική original εκτέλεση, ή για την μοντέρνα έκδοση των KSE.

Eγώ δεν νομίζω ότι χρειάζεται να υποστηρίξω τον κοντούλη θεό. Τα γρανιτένια αρχίδια του το κάνουν από μόνα τους. Αμήν.

E οχι.Μπαν.

Το πιο αστειο και ευκολο πολλ στην ιστορια του ιντερνετ.

Delete αμεσα. Ιεροσυλια να μπαινει καποιος εστω στην διαδικασια συγκρισης και ψηφισματος.

Συγκρίνονται τα σκατά με τις πάστες?

Δεν ξέρω. Ο θεός με τους KSE πάντως όχι.

LOL!

Ποιοι είναι οι KSE??

Kατι τσουτσεκια:p

Εγώ αν και τον γουστάρω πολύ τον Dio, είμαι ο ένας που ψήφισα τους KSE, γιατί με πωρώνει περισσότερο το cover, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν ακούω το original.
Και θα υπερασπιστώ την άποψή μου μέχρι τελικής πτώσεως.:stuck_out_tongue:

Ναι!! Η διασκευή των Killswitch Engage έχει όλα τα κλισέ που πρέπει να χει μια σύγχρονη διασκευή ενός κλασσικού κομματιού (βλέπε pinch harmonics κ.λ.π.), αλλά αυτό δεν την εμποδίζει από το να είναι εντελώς ανούσια.

Μιλάμε για μεγάλη φώλα…

Εdit : Μόλις ξαναείδα το video-clip και θυμήθηκα πόσο τρισάθλιο είναι. Εντελώς άκυρος συνδυασμός, σα να το φτιαξε κάποιο παιδί που θέλει να κάνει tribute στην ταινία. Eπίσης ξανάκουσα τα brutal-wannabe φωνητικά στη μέση του τραγουδιου (δεν ξέρω πως αλλιώς να τα πω).#-o

ΘΑΨΙΜΟ!ΘΑΨΙΜΟ!!!

Toτε γιατι εκανες πολλ;;; #-o

Kαλή ερώτηση… για να δω κατά πόσο οι συμφορουμίτες συμφωνούν οι διαφωνούν μαζί μου στο θέμα. Βλέποντας τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, δηλώνω κατευχαριστημένος.

Ωραία τώρα που επιβεβαιώσαμε ότι ο κόσμος προτιμάει Dio από Killswitch Engage και μάλιστα σε ένα τραγούδι του Dio, τότε ο μεταλλικός κόσμος στην Ελλάδα οδεύει καλώς!

Εμ… θέλει και ρώτημα;:-s
Dio φυσικά.

Έλα ντε Dio:):!:

Και τα 2 το ίδιο μου κάνουν, ψήφισα όμως KS για να μην είναι τόσο μεγάλη η διαφορά και επειδή είναι συμπαθητική προσπάθεια σε μία διασκευή που πιστεύω τις περισσότερες φορές ακούγεται σε εντελώς κλισέ εκτελέσεις.

Λολ εγω ημουν η δευτερη ψηφος και ποσταρα για τους ιδιους λογους:)

Γελάει ο κόσμος …κλειδώστε το #-o

Dio ρεεε \m/

Eιπαμε αξιολογοι οι KE αλλα πραγματα οπως το Holy Diver ειναι ιερα και δεν τα πειραζουμε λεμε…

Ενα λογο μου δινετε που υπάρχει αυτο το πολ