The Kids Are All Right

Λίγες ώρες απέμειναν από τη βραδιά όπου η Ακαδημία θα κρίνει τις καλύτερες ταινίες και ερμηνείες της περισυνής χρονιάς και εγώ προσωπικά από τις 10 ταινίες που είναι φέτος υποψήφιες ( εκτός από το True Grit που δεν το έχω δεί ), θεωρώ οτι το The Kids Are All Right ήταν η καλύτερη ταινία του 2010.

Το θέμα της ταινίας είναι εξαρχής πολύ δύσκολο όπως και ακομα πιο δύσκολος και απαιτητικος ήταν ο ρόλος που έιχαν αναλάβει οι δύο πρωταγωνίστριες και μπορώ να πω οτι το μονο που δε θα μου πέρναγε ποτέ απο το μυαλό είναι να δω Ανετ Μπένινγκ και Τζουλιαν Μουρ σε ομοφυλοφυλικές σκηνές και περιπτύξεις.

Αυτό που θεωρώ εγώ οτι κάνει την ταινία τόσο καλή και απο οτι βλέπω το ίδιο λέγεται και απο τους κριτικούς, είναι η εκπληκτική σορροπία μεταξύ κοινωνικής κομεντί και δράματος. Θαρρείς οτι η σκηνοθέτης έχει μετρήσει μέχρι και το τελευταίο χιλιοστό από την κάθε “δόση”. Eνα εκατοστό περισσότερο κωμωδία να ήταν θα χάλαγε όλο το πρωτότυπο σενάριο, ενα εκατοστό παραπανω δραμα θα μετατεπόταν σε ενα βαρύ καταθλιπτικο φιλ.

Η τριάδα των πρωταγωνιστών είναι τρομερή, αλλά η Μπένινγκ δεν πρέπει να χάσει αυτό το Οσκαρ. [SIZE=“4”]ΤΗΝ ΕΧΩ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΜ!!![/SIZE]Ειναι αψεγάδιαστη και βάζει κάτω και την ερμηνεία της στο American Beauty. Οπως και η Τζουλιαν Μουρ ( που σίγουρα αδικήθηκε που δεν είναι καν υποψήφια ) και ο Μαρκ Ραφαλο.

Μια φρέσκια, οχι βαριοκαταθλιιπτική οικογενειό-κεντρική έξυπνη και ώριμη ταινια !

Βαθμός : 9