The Knife - Shaking The Habitual

[SIZE=“4”]Ένα μουσικό μανιφέστο[/SIZE] :!:

[SIZE=“4”]?It’s nice to play with people’s time these days?
?We went temporarily acoustic?
?Electronic is just one place in the body? [/SIZE]

για πείτε…

raging lung :bow2:
και σκατά σε όσους κράζουν το 19λεπτο κομμάτι! δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω ακόμα, πάντως σου δίνει μια μοναδική αίσθηση από το όργανο που έφτιαξαν μόνοι τους

Άρα και σε μένα σκατά γιατί είναι μια μαλακία και μισή, το Raging lung γαμάει τα Without you my life would be boring και A tooth for an eye έχουν ενδιαφέρον και από εκεί και μετά κρατάω τα Silent Shout και Fever Ray από την οικογένεια.

Σορρυ, νταμπλ ποστ…

τςτς!
εντάξει σε εσένα όχι σκατά :stuck_out_tongue:

αυτό που ανέφερα από τα λεγόμενα τους, το ?It’s nice to play with people’s time these days? δηλαδή… είναι το ζουμί όλου του δίσκου, και όχι μόνο για την διάρκεια του δίσκου ή για την μεγάλη διάρκεια κάποιων τραγουδιών…

ο δίσκος απαιτεί προσοχή αν γουστάρεις να τον ψάξεις… από τον οποίο μπορείς να πάρεις είτε τροφή για σκέψη μέσα από το δελτίο τύπου του, τα comics της κυκλοφορίας στο site, τους στίχους κτλ ή να ανοίξουν οι μουσικοί ορίζοντες σου από τα ακραία ηχητικά στοιχεία που ίσως δεν έχεις συναντήσει ξανά!

Αυτή είναι και η μαγεία της πειραματικής μουσικής, η εξερεύνηση νέων ήχων και να προπονήσεις το αυτί σου, αλλά άμα μου πεις ότι έχεις ακούσει το 19λεπτο πάνω από μια φορά η ότι το λιώνεις η κάτι τέτοιο θα αμφιβάλλω για την ψυχική σου ακεραιότητα. :stuck_out_tongue:

Soundtrack σε snuff movie… Μου βγάζει αυτή την αρρώστια…

Καλά το Fracking fluid injection θα κάνει εφέ στα οπτικοακουστικά τους λογικά και εγώ ως τέτοιο το εκλαμβάνω.
Με δεύτερη ακρόαση προσθέτουμε και Wrap your arms around me, Ready to lose και το πολύ καλό Stay out here, τα υπόλοιπα είναι λίγο εως πολύ εκτός γούστου μου έτσι κι αλλιώς. Καλή η σούμα τελικά και στα δικά μου κιτάπια

το Fracking fluid injection είναι καθαρά τραγούδι τρολαρίσματος :stuck_out_tongue:

και για να μην λέω μαλακίες, σαν το 19λεπτο έχω ακούσει παρόμοια κομμάτια στο παρελθόν και μου άρεσαν, αλλά σαν το παραπάνω εντάξει, είπαμε… :lol:

ο δίσκος είναι απροσδόκητα άρρωστος που ακόμα και όσοι είναι ξένοι σε τόσο ακραίες μουσικές δεν νομίζω στο άκουσμα του να το κατατάξουν ως κακό ή αδιάφορο…
απλά θα πουν πως έχει ενδιαφέρον και δεν είναι των γούστων τους.

Αυτό λέμε, εφετζίδικες καταστάσεις και ασκήσεις επί χάρτου, τρολ ναι αλλά χειρότερο τρολ από το 19λεπτο όχι, προτιμώ τους “μπαμπουίνους” του ιντζέξιον, κάνεις και πλάκα στον γείτονα :lol:

Σιγά το περίεργο το 19λεπτο, αλλά εντάξει από άτομο που ακούει in this moment δεν περιμένω τίποτα παραπάνω.

Θα σας κάτσω ρε αλήτες και δεμένοι θα το ακούτε κανα δίωρο (κανα 6αρι φορές δηλαδή), είπα εγώ ότι ήταν περίεργο; Απλά η μασέλα έσπασε από το χασμούρημα

Όλα τα σφάζω λέμε…

Πως φαίνονται τα απαίδευτα αυτιά, αυτά παθαίνεις άμα ακούς μόνο τα χιτακια.
Άκου 3 φορές συνεχόμενα το tomorrow in a year και βάλε μετά το φετινό album για να πιάσεις την ανωτερότητα του συγκροτήματος.

Μέχρι τότε να ακούς την μαρια βρινκ.

Ok noob

Ζητώ δημόσια συγγνώμη για το τρολαρισμα στον ερωτικό.

με απείλησε οτι θα πληρώσει hacker για να αντικαταστήσει όλα τα φλακς μου με in this moment :!:

Ts, ts audiophile alert :!:

Σε φλακ θα πάρεις και το Μαράκι βρε κουτό, το υπόλοιπο είναι πιασμένο

Edit and on topic: To Stay out here έφτασε ήδη δυσθεώρατα ύψη μαζί με Raging lung, προστίθεται και το Α cherry on top ως κερασάκι στα υπόψην και τα προαναφερθέντα ανεβαίνουν σταθερά. Μου αρέσει πως ξεδιπλώνεται το άτιμο…

Μετά από τις απολύτως απαιτούμενες ακροάσεις στο δισκίο, κατάφερα να φέρω κοντά μου και τα Full of fire και Networking που στην αρχή ήταν εκτός για μένα, έσβησα το 19λεπτο γιατί όταν ακούω mind blowing μουσική δεν χρειάζομαι ιντερμίσιον, κράτησα το τρολάρισμα των “μπαμπουίνων” (μην ξεχνάμε και το Letters to Henslow) για να κάνω μερικές πλάκες ακόμα στο γείτονα και ευχαριστιέμαι στο μέγιστο.
Οι άνθρωποι είχαν δείξει έτσι κι αλλιώς στον προηγούμενο σε μια ειδικού σκοπού δουλειά ότι δεν έχουν όρια, εκεί με είχε απομακρύνει η πολύ “βόρεια” ατμόσφαιρα και ευχαριστιόμουνα εκτός του θέματος ινοβέησιον, κανένα μισάωρο σε μουσική, εδώ η ευχαρίστηση έφτασε στο διπλάσιο και σε διάρκεια μουσικής.

Τα Raging lung , Stay out here, Wrap your arms around me έχουν ένα προβάδισμα στα γούστα μου, 3 φανταστικές, το λιγότερο, στιγμές, από κει και πέρα το σύνολο μου προσφέρει καινούρια στιγμή που γουστάρω κάθε φορά και το δισκίο παίρνει άριστα.

Ώπα, μπήκανε οι “μπαμπουίνοι”, ανεβάζω την ένταση, γείτονα ετοιμάσου…

Ομορφιές

σοβαρά τώρα…
υπάρχει περίπτωση να έχουμε μεγαλύτερο δίσκο μέσα στην χρονιά?

Λογικά ναι.
Δείτε και [U]αυτό[/U]

Σίγουρα ενώνει αρκετό κόσμο σαν άκουσμα, εμένα ικανοποίησε στο μέγιστο την ανάγκη μου για ένα άκουσμα πειραματικό που έχει όμως κατεύθυνση και συνθέσεις (δεν είναι άναρχο). Είναι πολύ λεπτή η διαχωριστική γραμμή σε αυτά. Αν οι πειραματισμοί του προηγούμενου ήταν επί τούτου, εδώ τους ενσωμάτωσαν σε συνθέσεις.

Επίσης σίγουρο είναι ότι δεν βγαίνουν κάθε μέρα τέτοιοι δίσκοι. Είναι και υπεράνω ρανκινγκ αν θέλεις τη γνώμη μου, είμαι λίγο κατά της “βαθμολόγησης” τόσο πρωτοποριακών δουλειών, ή σε πιάνουν ή αδιαφορείς.

Άλλο ένα σίγουρο είναι ότι αυτά τα παιδιά δείχνουν ότι δεν έχουν όρια και είμαι πραγματικά περίεργος τι άλλο θα δούμε από αυτούς είτε μαζί είτε μεμονωμένα είτε με συνεργασίες.

παραπανω απο 98 λεπτα?
δυσκολο μου φαινεται… :stuck_out_tongue:

γαμωτο δεν με συγκινουν!
τους ειχα πρωτακουσει πριν καποια χρονια, που τους ειδα στα playlist
μελων των katatonia
αλλα παλι δεν μου εκαναν εντυπωση
βασικα δεν ειμαι φαν της ηλεκτρονικης μουσικης
απλα ηλπιζα αυτοι να μου εκαναν το κλικ
anyway

οριστε και το πρωτο βιντεο