The LAST DRIVE

Γειά και από εμένα. Οι LD είναι από τις μπάντες που δείχνω τυφλή εμπιστοσύνη. Ούτως η άλλως ότι έχουμε ακούσει από τα καινούργια σε live τους είναι τουλάχιστον καλό, οπότε σα καλός φανμπόης κάνω το πριόρντερ και αναμένω…

έκανα παραγγελία τη σπεσιαλ έκδοση. με μικρό δισταγμό, αλλά δε μου πήγαινε η καρδιά σε Drive και να μην πάρω το συλλεκτικό.

στην εκπομπ’η 25 που κάνει ο Δασκαλόπουλος στο Κόκκινο έχει παίξει μέχρι στιγμής τα 6 από τα 8 του νέου δίσκου, κάντε έναν κόπο και αναζητήστε τις εκπομπές στο σαητ του Κόκκινου.

τυφλή εμπιστοσύνη όπως είπε και ο Keyser από πάνω. άλλωστε μας έχουν καλομάθει!

Εγινε sold out οσο εγω δισταζα.

1 Like

Αυτό εδώ είναι ένα καινούριο κομμάτι από τους Last Drive…

… κομματάρα θα έλεγε κάποιος αν δεν ήταν καθαρή αντιγραφή από τους The Cult.

Έτσι έκλεισαν και χτες στη λαϊβάρα του Fuzz με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου. Ο οποίος είναι ίσως και ο καλύτερός τους από την εποχή του Blood Nirvana, εξαιρετικός.

1 Like

ωραια περασαμε χθες αλλα καποιες στιγμες ο ηχος ηταν πολυ χαλι

1 Like

συμφωνώ με Παντελή για δίσκο. προσωπικά ξεχωρίζω το Angel που από το πρώτο άκουσμα κάπως μου χτύπησε και έχω κολλήσει φουλ.

Λαηβάρα το Σάββατο. Δεν έχω καταφέρει να συνέλθω. Ισως το καλύτερο λάηβ που τους έχω δει. Αποδείξανε για μένα γιατί έχουν φτάσει εκεί που έχουν φτάσει και γιατί τους αξίζουν πολλά παραπάνω. Πατάνε σχεδόν όλες τις ελληνικές μπάντες κάτω. Τόσο σε απόδοση και δουλειά που ρίχνουν, όσο και σε εξέλιξη του ήχου τους και μουσική νοοτροπία, δεν έχουν στεγανά ούτε κολλήματα στο πως και τι θα παίξουν/γράψουν. Επίσης μιλάμε για μια μπάντα με τρομερό ήθος και συνολική στάση. Μπάντα πρότυπο για όλους.

Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες για τους Drive αλλά σταματάω εδώ…

1 Like

Πολυ ωραιο το live χτες στο Temple. Το οποιο ηταμ γεματο, αλλα οχι φισκα, μια χαρα. “Μπλεξανε” το Bad Roads με το L.A.Woman απο Doors, κολλησανε κλασσικα το Gone Gone Gone, δευτερο encore το I Love Cindy και στο τελος παιξανε και τη διασκευαρα Russian Roulette επειδη τους ζητηθηκε. Παιξανε και Novocaine Rush, με αφορμη και την επανεκδοση του Fuckhead Entropy σε βινυλιο. Ο μικρος χωρος ειναι αλλη φαση ρε γαμωτο!

EDIT: και τα τραγουδια του τελευταιου δισκου, ενα προς ενα ολα. Δισκαρα με τα ολα της.

1 Like

αν δεν είχαν και τα κλασικά προβληματάκια τους με τον ήχο θα μιλούσαμε για επικό λάηβ! επίσης θυμήθηκαν μετά από καιρό το The Drop που είναι κομματάρα.

Γενικά παίξανε πιο ελεύθερα με κάποια cover μέσα στα κομμάτια. Εκτός από το LA Woman ακούστηκε στο Gone Gone Gone και το Fire in the Western World από Dead Moon. και νομίζω και κάποιο ακόμα στη Cindy.

Ωραίος ο μικρός χώρος. Βγάζει άλλο feeling και δίνει feedback στη μπάντα

Απαράδεκτο από τον χώρο να μην υπάρχει κάγκελο μπροστά, και στα πιτ να υπάρχει κίνδυνος να σπάσεις χέρια πόδια, για όσους ήμασταν μπροστά

ΥΓ Καρανικόλας με γυαλιά ηλίου <3

1 Like

μετά από χρόνια απουσίας ανακοινώθηκε αποχαιρετιστήριο 2ήμερο στο Gagarin

όχι ρε δεν κλαίω. εσύ κλαις

THE LAST DRIVE

• A FAREWELL TO THE TRIBE -

Παρασκευή 14 & Σάββατο 15 Μαρτίου 2025
GAGARIN 205

Πέρασαν τέσσερις δεκαετίες και βάλε από τότε που κάτι πιτσιρικάδες με όνειρα, άγνοια κινδύνου, πάθος, θράσος, αφέλεια και ευγένεια, ξεκινούσαν να ροκάρουν με ό,τι μέσα διέθεταν και όπως αυτοί νόμιζαν μέσα στις τότε κοινωνικές συνθήκες, με τις προσλαμβάνουσες της εποχής και την δυναμική αφομοίωση που συμβαίνει μέσα σε έναν εικοσάρη.

Με αυτές τις ποιότητες γεννήθηκαν οι THE LAST DRIVE. Και κάπως έτσι συνέχισαν, με το πάθος για τη μουσική και με την ουσία του rock ‘n’ roll πάντα στην κορυφή των κριτηρίων τους. Έτσι πάρθηκαν οι αποφάσεις για τα επόμενα βήματα, όχι ακριβώς συνειδητά πάντα, αλλά με αυτό το αδιόρατο ένστικτο ότι αυτό το δρόμο πρέπει να πάρεις. Μουσική, ευγένεια, επιμονή, φιλία, αλληλεγγύη, συντροφικότητα, αρχές. Έτσι δημιουργήθηκε το Drive Tribe, όχι με κάποιο σχέδιο επέκτασης της δημοφιλίας της μπάντας, αλλά ως μέσο έκφρασης μίας κοινότητας, ενεργής και ανήσυχης. Μια μπάντα που επέστρεψε μετά από χρόνια σαν να μην είχε σταματήσει ποτέ. Μια μηχανή που δεν έσβησε ποτέ γιατί έχει λόγο να συνεχίζει. Κι ο λόγος είναι πάντα οι άνθρωποι, οι σχέσεις, η αλληλεπίδραση.

Τώρα ένας μεγάλος κύκλος κλείνει, η ενέργεια της μηχανής μετασχηματίζεται και δίνει τις στροφές της σε άλλες ανάγκες, σε άλλα όνειρα, σε πολυεπίπεδα εγχειρήματα. Έτσι συμβαίνει στη ζωή, αυτό είναι το λογικό και όμορφο, να προχωράμε.

Βαθιά ανάγκη όλων των μελών είναι ένα ευχαριστώ στο Tribe, ένας χαιρετισμός σε ό,τι έγινε και σε ό,τι θα ακολουθήσει. Ραντεβού στο Gagarin…

Αγάπη | Σεβασμός | Φιλία | Αλληλεγγύη

Info:
Παρασκευή 14 & Σάββατο 15 Μαρτίου 2025
Gagarin 205 - https://gagarin205.gr/
Doors Open: 20:00

Εισιτήρια:
Προπώληση: 15€
Ταμείο: 17€

Ηλεκτρονικά: https://www.more.com/…/the-last-drive-a-farewell-to…/
Φυσικά Σημεία: https://www.more.com/el/physical-spots/

Παραγωγή & Επικοινωνία: Goodheart Productions
https://goodheart.gr/

8 Likes

Πηρα κ για τις 2 μερες,μεγαλη λατρεια η μπαντα,ελπιζω να την παλεύουν.

3 Likes

Sold out η δεύτερη μέρα, δυστυχώς δεν πρόλαβα. Πήρα για την πρώτη, έχει λίγα ακόμα.

2 Likes

ραντεβού στο κάγκελο ρεεε

1 Like

Sold out και η Παρασκευή.

1 Like

άλλες δύο μέρες 21 και 22 Μαρτίου και οριστικά τελευταίες όπως έγραφε η ανακοίνωση.
κλείστηκαν και εκεί εισιτήρια. θα αφήσουμε τα κόκκαλά μας στο Gagarin

1 Like

…και η ανανεωμένη αφίσα

3 Likes

σκέφτομαι τι θα ζήσουμε εκείνες τις μέρες και βουρκώνω. η μπάντα που μου άλλαξε τη ζωή