The Life Of Brian

το ειδα σημερις σε dvd :smiley:

ποπο παιδια απλα ΕΠΟΣ. Και φυσικα, οποιος το εχει δει, θα εχει καταλαβει οτι ετσι εγινε στην πραγματικοτητα με το Χριστο. Οπως κανανε μεσσια τον Brian, ετσι βγαλανε και υιο του θεου το Χριστο.

ετσι πιστευω δηλαδη…

οσοι το εχουν δει ας πουν γνωμες :slight_smile:

Ε καλα, οκ, απο τις σπουδαιοτερες κωμωδιες ολων των εποχων, κορυφαια σατιρα επισης.

και συνεχεια να μιλαω για τους Monty python’s δεν προκειται να βαρεθω!!!

και τι να πρωτοπουμε για μια απο τις καλυτερες ταινιες ολων των εποχων!!!

απλα

always look on the bright side of life!!!

respect!!

ο μόνος λόγω που υπάρχουν εμο είναι γιατί δεν έχουν κάτσει να δουν αυτή την ταινία γιατί δεν γίνεται …

όταν την δεις και ιδικά το τέλος αποκτάς ένα μόνιμο χαμόγελο για τα επόμενα 15-20 χρόνια !!!

εδιτ: αγαπημένη μου είναι οι ιππότες …

είναι ποιο python …

Για μενα η αγαπημενη ταινια των Μοντυς.

Πολιτικη και θρησκευτικη σατιρα με εξοχο τροπο.Τι να πεις γι αυτους τους ανθρωπους…

Αν και το θέτεις λίγο χοντροκομμένα… :slight_smile: Όπως και να χει, η ταινία είναι μια απο τις κορυφαίες σάτιρες που έχουν γυριστεί ποτέ, κατά τη γνώμη μου. Σάτιρα τόσο των θρησκευτικών, όσο και τον πολιτικών ομάδων. Ένα σχόλιο πάνω στην “Αλήθεια”, που είναι πάντα “δική μας”, είτε μιλάμε για την “αληθινή θρησκεία” (και τα υπόλοιπα επικίνδυνες αιρέσεις), είτε για το “αληθινά επαναστατικό κόμμα” (και τα υπόλοιπα αντίπαλοι πιο μισητοί και απο αυτούς που πολεμάνε).

Αλλά η σάτιρα προχωράει ακόμα παραπέρα βασικά… Το σημείο που ο Μπράιαν βγαίνει στο μπαλκόνι και φωνάζει στο πλήθος “Μη με ακολουθείτε, μην έχετε ανάγκη απο ηγέτες, να είστε αυτόνομοι!” και όλο το πλήθος φωνάζει με μια φωνή “ναιαιαιαιιι”, με εξαίρεση έναν που λέει “εγώ διαφωνώ”…

Φυσικά η ταινία είχε προκαλέσει σάλο την εποχή της, και η Εκκλησία είχε ξεσηκωθεί ενάντια της… Μεγάλη ταινία, πραγματικά. Και το τέλος, ανεπανάληπτο.

Θεεικό, Τρισμέγιστο, Καταπληκτικό , MONTY PYTHON !!!
Η μόνη ένσταση μου είναι οτι , δεν είναι σάτυρα είναι απλά Monty Python (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε)

Πρέπει να έχω δεί καθεμιά από τις ταινίες των Monty πάνω απο 45 φορές. Pure μεγαλοφυίες γαμώτη μου !

ειπε ‘‘ειστε ολοι διαφορετικες προσωπικοτητες, μην μιμειστε αλλους’’
και λενε ολοι ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
και πεταχτηκε ο αλλος ο ακυρος και ειπε εγω δεν ειμαι :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

signal-05 σωστοοοοοος :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
μου αρεσει που και οι νεκροι μετα κουνουσαν τα ποδια τους και σφυριζαν ολοι και τραγουδουσαν :slight_smile: φοβερη ατμοσφαιρα :slight_smile:

[SIZE=“5”]ROMANS GO HOME!!![/SIZE]

η φαση ηταν εκει που πηγε ο εκατονταρχος και του εκανε μαθηματα γραμματικης χαχαχαχααχχαχα :stuck_out_tongue:

‘‘γραψε το 100 φορες τωρα’’ χαχαχαχα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

για μενα η καλυτερη φαση ειναι το bicus dicus…xaaaaaaaaaxaxaxaxa οποτε το βλεπω δεν μπορω να κρατηθω:D

Lead Singer Crucifee: You know, you come from nothing, you’re going back to nothing. What have you lost? Nothing!
Lead Singer Crucifee: [singing] Life’s a piece of shit when you look at it. Life’s a laugh and death’s a joke; it’s true.
Crucifees: [singing] Always look on the bright side of life.
Lead Singer Crucifee: [Dying on the cross] Cheer up, Brian. You know what they say: some things in live are bad. They can really make you mad. Other things just make you swear and curse. When you’re chewing on life’s gristle, don’t grumble; give a whistle, and this’ll help things turn out for the best. And… always look on the bright side of life…

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΤΑΙΝΙΕΣ ,ΘΕΟΙ ΟΙ ΜΟΝΤΥ 8)

It fucking rules8)

Απο τις αγαπημενες μου ταινιες!!!απιστευτο ειναι!

always look on the bright side of life…χα0χ0αχ0α
εννοειται οτι αυτη η ταινια βλεπεται μονο πασχα :stuck_out_tongue:
το ιουδαικο απελευθερωτικο σωμα…το σωμα απελευθερωσης τον ιουδαιων…απελευθερωτικο ιουδαικο σωμα.

ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Επος απλα! Αν και προτιμω λιγο περισσοτερο το Holy Grail (γιατι ειναι αγνη καψιλα χωρις κανενα νοημα :smiley: ) ο “Brian” κερδιζει σε νοημα και μυνηματα, και φυσικα με μερικες απεριγραπτες σκηνες οπως η πιο Python-ικη σκηνη της ταινιας, αυτη με το διαστημοπλοιο χοχοχο!
Γενικως οι Python ειναι θρησκεια, καθηστε να δειτε λιγο Flying Circus να δειτε πως καιγονται τα εγκεφαλικα κυτταρα ρεεε! :smiley: Αγνο και ανοθευτο Αγγλικο humour uber alles!!!

Και το live ειναι ολα τα λεφτα. Ειδικα το σκετσακι με την κοκκινοσκουφιτσα και τους νεοπλουτους. Πωπω λιωσιμο. Και το holy grail εχει το θεικο “ο μαυρος ιπποτης δε χανει ποτε”… ακυροτητες :smiley:

+24298742849737982487942879423897 σε ο,τι ειπες :smiley: :smiley:

στο holy grail η σκηνη που λες Wretch ειναι απλα ολα τα λεφτα :stuck_out_tongue:
του κοβει τα ποδια, τα χερια…
‘‘δεν ειναι τιποτα, επιφανειακος τραυματισμος! ελα δω, θα σου κοψω το ποδι!..με τα δοντια.’’

:lol: :lol: :lol: #-o

:lol: :lol: :lol:

και φυσικα ο αγωνας ηρθε ισοπαλια…!

ο τιμιος σερ ρομπιν… χαχαχαχα ο,τι θυμαμαι χαιρομαι :stuck_out_tongue:

στο λαιφ οβ μπραιαν παντως φοβερη ηταν εκεινη η σκηνη που την ωρα που ηταν πανω στο σταυρο ο μπραιαν περασε εκεινο το ταγμα που ειχε σκοπο να αυτοκτονησει ή δεν θυμαμαι και γω τι :stuck_out_tongue:

ΤΑΓΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!3, 2, 1

και ειχαν στοχο πανω στις κοιλιες τους και τεζαραν :stuck_out_tongue: χαχαχαχαχ τι καμμενοι οι μοντυ ρε :stuck_out_tongue: