The Locals Only Hardcore Show

Στη συγκεκριμένη συναυλία θα κυκλοφορήσει και το πρώτο demo των My Turn ‘Noble Intentions’ σε 60 κίτρινες κασέτες, don’t miss this.

Η World?s Appreciated Kitsch παρουσιάζει:
THE LOCALS ONLY HARDCORE SHOW
MAD Club | Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010
Eden Demise
Eternal Hated
Against All Odds
My Turn

MAD Club
Δεκελέων 12, Γκάζι, Αθήνα
Entrance: 6 euros
Doors open: 20.30
1st band: 21.00

4 από τις καλύτερες και πιο ενεργές μπάντες της ελληνικής hardcore / punk / metalcore σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μοναδικό show!

EDEN DEMISE:
Εδώ και χρόνια είναι ίσως η καλύτερη ελληνική μπάντα στο είδος της. Brutal hardcore με επιρροές από Hatebreed, Kickback και Born From Pain. Το ?The Takeover?, ο πρώτος τους full length δίσκος, κυκλοφόρησε πέρυσι από την On The Attack Records της Νέας Υόρκης, και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές. Έχουν παίξει σε Λονδίνο και Σόφια με Knuckledust και No Turning Back, αντίστοιχα, καθώς και μια πλειάδα από support shows στην Ελλάδα, με μπάντες όπως Caliban, Heaven Shall Burn, Sepultura και Stampin? Ground. Αποκορύφωμα της πορείας τους η συμμετοχή τους στο Rockwave Festival 2009.
Info: www.myspace.com/edendemise

ETERNAL HATED:
Οι Βολιώτες γνωστοί πια στο ευρύτερο hardcore / metal κοινό επιστρέφουν για ακόμη μια φορά στην Αθήνα, ως special guests στο συγκεκριμένο show ύστερα από τις support εμφανίσεις τους με Death By Stereo, All Shall Perish, Strength / Bullfight και Neaera, έχοντας εξελίξει τον ήχο τους από παραδοσιακό metalcore σε πιο τεχνικό συνάμα μελωδικό style με επιρροές από As I Lay Dying, Converge και Evergreen Terrace. Ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο ?Secrets? κυκλοφορεί εδώ και μερικούς μήνες από την World?s Appreciated Kitsch
Info: www.myspace.com/eternalhated

AGAINST ALL ODDS:
Μια από τις ήδη καθιερωμένες μπάντες στην εγχώρια hardcore / punk σκηνή, παρά τα μόλις 3 χρόνια παρουσίας τους, είναι οι Against All Odds. To πρώτο τους CD με τίτλο ?Just For Tonight?, σε hardcore / street punk ύφος, επηρεασμένο από Agnostic Front, Warzone, Slapshot και Blood For Blood, κυκλοφορεί ήδη από το καλοκαίρι του 2009. Αυτό τον καιρό ετοιμάζουν νέο υλικό έχοντας εξελίξει αρκετά τον ήχο τους.
Έχουν παίξει support σε συγκροτήματα όπως οι Settle The Score, Evil Conduct, Death By Stereo, Unrestrained, καθώς και στο Positively Positive Hardcore Fest 3
Info: www.myspace.com/againstalloddsgr

MY TURN:
Οι My Turn είναι μια νέα μπάντα από την Αθήνα και κινούνται σε μελωδικά hardcore / punk μονοπάτια, συνδυάζοντας 80s hardcore στοιχεία με επιρροές που ποικίλλουν από punk rock και NYHC ως μοντέρνο hardcore. Το συγκεκριμένο show θα είναι το πρώτο μιας σειράς που θα δώσουν μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ λίγες μέρες πριν θα εμφανιστούν στην Σόφια της Βουλγαρίας, «ανοίγοντας» για τους No Turning Back και τους Last Hope. Το πρώτο τους demo με τίτλο ?Noble Intentions? θα είναι διαθέσιμο.
Info: www.myspace.com/myturnhc

WORLD?S APPRECIATED KITSCH
e-mail: hxf_prodaxionz@yahoo.com
blog: www.wakhc.blogspot.com
myspace: www.myspace.com/keepitrealhc
last fm: www.lastfm.com/user/WAK2010

Μην ξεχνιόμαστε!
:wink:

Προφανώς στα νησιά του Αιγαίου είναι δύσκολο να αναπτυχθεί χάρντκορ σκηνή…:frowning:

Ένυγουεϊ, δύσκολα βρίσκεις τα cd των συγκεκριμένων συγκροτημάτων,

Αν θέλεις CDs από Against All Odds, Eternal Hated και My Turn, στείλε μου ένα e-mail εδώ:
hxf_prodaxionz@yahoo.com

Κι ΟΜΩΣ!!! [B]Τυχερός[/B] ήμουν! Φίλε [B]Yours truly [/B]σ ευχαριστώ!!!:slight_smile:
Από τα προαναφερόμενα συγκροτήματα, έτυχε να εντοπίσω τα εξής :

[I]*“Noble Intentions” Demo 2010

*“Secrets”

*“Just for Tonight”

(+ το “shandows” CENSORED SOUND)[/I]

…και όλα μάλιστα, μεμιας από το LIVE in AN club τη [B]Παρασκευή που μας πέρασε[/B]! Ένα λαιβ που το απόλαυσα δεόντως ([I]μετά τόσο καιρό “συναυλιακής ξηρασίας[/I]”)!!! [COLOR=“DimGray”]Να’χα μόνο περισσότερα φράγκα για μπλουζάκια τους…[/COLOR]:frowning:

Εννοείται: ΕΑΝ έχεις άλλες δουλειές cd των εν λόγω συγκροτημάτων [I](πιο προσφατες; παλαιότερες;)[/I] φυσικά ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ :D:wink: Ενα είναι σίγουρο: [SIZE=“4”]ΘΕΛΩ να τους ξαναδώ λαιβ…!!![/SIZE]