Εδώ το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο
Μετα το κραξιμο του Μασκ αλλο ενα καλο κινητρο να ξεκινησω να την βλεπω. Butthurt παιδακια που κανουνε review bombing, τρομερα αξιοπιστο metric.
Εντάξει, αφού το λέει ένα meme, έτσι θα ναι. Κοίτα να δεις που η πρώτη κριτική σε σειρά εμφάνισης τους ξέφυγε εδώ και 10 μέρες. Κωλοβαράνε οι μοντς του imdb
Ποια ιστορία γαμάει ως τώρα? Ποια είναι η ιστορία που ακολουθείς?
Προφανώς μιλάω για την πρώτη σεζόν ρε συ.Ότι είναι λίγα τα όσα έχουμε δει σε βάση σεναρίου αφού μιλάμε για μια μικρή σεζόν σε έκταση.Επίσης δεν ανέφερα πουθενά περί έλλειψης δράσης, απλά αδύναμο το σενάριο βρίσκω.
Φυσικά είναι υποκειμενικό, το γράφω κιόλας.Ότι γράφεται σαν κριτική οποιασδήποτε μορφής τέχνης είναι υποκειμενικό, δε χρειάζεται να γίνεσαι αμυντικός αν δεν αρέσει σε κάποιον άλλον κάτι που αρέσει σε σένα.
Ωχ κοίτα τελικά που δεν είναι meme . Κρίμα ρε γαμωτο
Ψαξου λίγο γιατί το λενε πολλα site. Γιατί θίχτηκες σε χρηματοδοτεί η Amazon?
Ψάξου λίγο, βασικά αρκεί τόσο λίγο που μπορείς να μπεις απλά στο site που ανέφερες. Στο ερώτημά σου, ναι, 1,35€ ανά ποστ, σε ενδιαφέρει;
To confirmation bias Led Zep και Primal έχει χτυπήσει κοκκινο. Ελπίζω να μην έρθει η μέρα στο φόρουμ που θα ανεβάζουμε printscreens απο rate your music κλπ ως επιχειρήματα σε μουσικές συζητήσεις
Επειδή τις πρώτες μέρες παρακολουθούσα IMDB, το Rings είχε μαζέψεις τις 2 πρώτες μέρες πάνω από 200 κριτικές, οι περισσότερες με πολύ χαμηλές βαθμολογίες. Αυτές την 3-4η μέρα έπεσαν στις 74, οι περισσότερες από 7 rating και πάνω και το νούμερο έμεινε εκεί για αρκετό καιρό μέχρι να αρχίσουν να μπαίνουν νέες κριτικές.
To distribution των ψηφων μετά τα 2 πρώτα eps ή αλλιώς γιατί να μη παίρνετε στα σοβαρά imdb κλπ.
Η σειρά έχει flaws και παρά τις διαφωνίες που είχαμε στην αρχή, να πω κι εγώ ότι δεν τρελαίνομαι προς το παρόν (παρότι περνάω καλά), αλλά τώρα αυτό το πράμα που γίνεται είναι καθαρά reactive και προϊόν μιας τοξικής fanbase (είτε προσκυνητές του logo είτε purists)
Το 4ο μ αρεσε πολυ θα λεγα. Καθε επεισοδιο εχει στιγμες που πιανουν επιπεδα κινηματογραφου.
Πχ ολη η φαση με τους νανους ηταν επος. Πολυ ωραια κ τα σκηνικα με τα ορκς, τον Ανταρ, τον Θηο κτλ.
Περιεργη εμπειρια γενικα. Ειναι τοση η αγαπη μου για την Μεση Γη που μια καραγουσταρω κ μια καραξενερωνω.
Πχ δεν μ αρεσει το τι γινεται με Γκαλαντριελ κ Νουμενορ.
Παντως ανυπομονω για καθε επεισοδιο
ΟΚ ειδα τα πρωτα 2, γνωριζοντας οτι θα δω φανφικ (αφου για 2η εποχη δεν υπαρχει συγκεκριμενο υλικο ετσι και αλλιως) η σειρα ειλικρινα μου φανηκε μια χαρα. Οχι συγκλονιστικη αλλα περασα μια χαρα βλεποντας την. Το μονο κομματι που μου φαινεται χαζο ειναι η φαση με την Γκαλαντριελ απο το καραβι και μετα, κατα τα αλλα δεν καταλαβαινω με τιποτα την αγανακτηση.
Μουσικη και κοστουμια-σκηνικα 10/10. Επισης το καστινγκ μια χαρα το βρηκα, εξαιρετικος μου φανηκε ο Ελροντ δεν καταλαβαινω γιατι τοση αγανακτηση. Μαλλον πολυς κοσμος εχει ταυτιστει τοσο πολυ με τους ηθοποιους της τριλογιας του Τζακσον που αν ο τωρινος δεν του μοιαζει οσο περισσοτερο γινεται θα τον απορριψει.
Να πω και εγω οτι ειδα τα 4 πρωτα επισοδεια και μου αρεσαν για τον μονο λογο οτι φαινεται να χτίζει ενα σοβαρο fantasy σκηνικο ετσι οπως θα επρεπε να ειναι μια σειρα LOTR… Ξερω ελαχιστα απο 2η εποχη ισως και ειναι ενα + και αυτο.
Περιμενω πως και πως Celebrimbor με νανους…
αν θυμαμαι καλα αυτα δεν ειναι τα πρωτα δαχτυλιδια που φτιαχνουν;
Το 3ο κάτι έλεγε. Αλλά την βρίσκω απίστευτα βαρετή.
Στο 4ο εκείνο το slow motion κυνηγητό στο δάσος με backdrop το μοιρολόι των Νάνων… Πόσο παπαριά, το gamisan και ψόφησε.
Αληθεια; Για μενα ισως κ το καλυτερο παρτ της σειρας μεχρι τωρα
Μου φάνηκε εντελώς ηλίθιο και ερασιτεχνικά γυρισμένο το κυνηγητό.
Το κυνηγι οκ αν κ μ αρεσε, αλλα η σκηνη με τους νανους μου φανηκε καταπληκτικη
Δεκτόν…το κυνηγητό με χάλασε με το slow motion.
καταλαβαίνω τι δεν μ’αρέσει, όσο κυλάει και το συνηθίζω. α) πολύ φωτογραφία, χωρίς sDOF, το κάνει να φαίνεται τηλεοπτικό, ενώ οι ευρυγώνιες λήψεις, είναι όλες όπως πρέπει. β) κάποιοι ηθοποιοί, όχι όλοι, δεν πείθουν. λχ, επιτίθενται τα ορκ, θα πεθάνουμε όλοι. η μια κουνάει το κεφάλι, κάνει οτι κάπως επηρεάζεται…(αν και χαλαρά το παίρνει) ο άλλος, πέρα βρέχει, απλά λέει την ατάκα του με ύφος. συμβαίνει με αρκετούς “Β” ρόλους.