Welcome back. Δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω ότι έχουμε κάτι κοινό εμείς οι δύο.
Άκουσε το αλλά μην κάνεις τίποτα άλλο. Έχω επιχειρήσει να το ακούσω 5-6 φορές κάνοντας και άλλα πράγματα (aka διαβάζοντας) αλλά ποτέ δεν το βγάζω ολόκληρο και χάνομαι.
Respect στο Frances The Mute που με έμπασε στο χάσιμο των Mars. L’via κομματάρα.
ΤΙ να σας πώ ρε παίδες…Ποτέ δεν τους συμπάθησα πολύ, αλλα επειδή παρακολουθώ σχεδόν όλα τα καινούρια το άκουσα και μου άρεσε. Τουλάχιστον παραπάνω απο τα προηγούμενα, αν αυτό σημαίνει κάτι
για να στα σκασουνε οι mv πρεπει νασαι ευφυης ΚΑΙ (με εμφαση στο και…) ψυχακιας
σχολια του στυλ ‘καλοι ειναι αλλα…’ τα καταννοω
η τους πιανεις η δεν τους πιανεις
ενα πραγμα σαν τους meshuggah
δεν τους εχω πιασει οποτε δεν τους κρινω…
ο κιθαριστας και συνθετης τους ο lopez τους ειναι πολυ φευγατος
η πινει κοκες με πεγιοτ η απλα ειναι απο αλλο πλανητη
και οσοι εδω μεσα σχολιαζουν με επιφανειακες ατακες του στυλ 'ειναι βαβουριαρηδες/φαφλαταδες/κλπ κλπ ’ δεν πειραζει ας ακουσουνε το best of των iron maiden
τα ιδια λεγανε και στα 70s για τον miles davis οταν εγραφε δισκους σαν το bitches brew
τα ιδια θα λενε και αρκετοι τωρα για τους mars volta
υγ : παιζουνε τελη ιουλιου σε ρωμη.θα παω.ψαχνω παρεα.αν ψηνεται κανεις ας στειλει ενα email στο awake76@lycos.com μπας και κατσει κανα μικρο καραβανι
παιζει αμαξι κατα 99%
υγ 2 : και τα 4 αλμπουμ τουε ειναι δισκαρες ασχετα με μικρες κοιλιες σε francis/amputechture
αντε γιατιφτασαμε να θεωρουμε μπαντα με @@ τους muse που δεν ειναι ικανοι ουτε να τους κουρδιζουνε τα οργανα
Ήμουν αρκετά ανόητος ώστε να μην ασχοληθώ με τούτο το album.
Σήμερα έλιωσα το Goliath. Πραγματικά τέτοιο συναίσθημα ελάχιστα τραγούδια σου βγάζουν, ειδικά το σημείο αφού πει watch me now …δεν μπορώ να το περιγράψω.
BTW Ο drummer πρέχει να έχει εμφυτέψει 3 χέρια παράπανω αλλιώς δεν εξηγείται αλλιώς…
Πραγματικά φοβερός δίσκαρος. Οι Μαρς Βόλτα εξελίσσονται σε κάθε δίσκο με ένα μοναδικό τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν και μπορούν.
Θύμισε μου μόνο σε ποιο τραγούδι αναφέρεσαι με τα μπολντ…
Pridgen won the Guitar Center Drum-Off at age 9 and at age 10 was the youngest recipient for a Zildjian endorsement in the nearly 400 year history of the company. Thomas has studied with David Garibaldi, Walfredo Reyes Jr, Troy Luketta, and Curtis Nutall. He is endorsed by DW Drums, Zildjian Cymbals, Evans Drumheads, Vater Drumsticks. Thomas was also the recipient of a 4 year scholarship to Berklee College of Music in 1999 at the age of 15; he was youngest musician to ever receive this scholarship. He has played in clinics with Walfredo Reyes, Jr. and Dennis Chambers.
Προσπαθω προσπαθω και ξαναπροσπαθω αλλα δεν μπορω να με κανω να μου αρεσει οσο τα υπολοιπα…Για μενα de loused δεν ξαναβγηκε…Αλλα και frances the mute,amputecthure(αν και χανοταν η μπαλα ωρες ωρες) μ αρεσαν πολυ.Το καθενα για δικους του λογους.Εδω εκτος απο κομματια και σημεια κομματιων δεν μπορω να το χονεψω ουτε να το ακουσω ολοκληρο.