The Mentalist

Ορίστε μια σειρά που μου κίνησε το ενδιαφέρον από την αρχή. Είναι σαν να βλέπεις House, αλλά αντί για Ιατρικά, έχεις φόνους κλπ. Εννοώντας House, αναφέρομαι στο γενικό κλίμα κυνικότητας, ατακών και συμπεριφοράς και φυσικά εξυπνάδας.

Κεντρικός ήρωας ο Patric Jane, πρώην μέντιουμ και νυν σύμβουλος για το CBI (California Bureau of Investigation). O Jane δεν πιστεύει εννοείτε ότι υπάρχουν μέντιουμ στην πραγματικότητα. Ο Jane εκτός από παρατηρητικός, μπορεί να διαβάζει τους άλλους σαν ανοιγμένο γράμμα, μπορεί να υπνωτίζει(πολλές φορές το έχει δοκιμάσει για να πάρει πληροφορίες που θέλει) και είναι καλός στο εμφανίζονται πράγματα άλλων στα χέρια του:p. Όλα αυτά μαζί με κάποιους ανορθόδοξους και συχνά περίεργους τρόπους(παιχνίδια μυαλού, tricks) βοηθάει να λύνονται οι υποθέσεις.
Απώτερος σκοπός του όμως είναι να βρει τον δολοφόνο που σκότωσε την οικογένεια του με το κωδικό όνομα Red John.

Τα υπόλοιπα στο πρώτο επεισόδιο, μην τα πω και όλα:p

Η σειρά προβλήθηκε το 2008 και είμαστε τώρα στο 6ο επεισόδιο της 3ης season. Μέχρι στιγμής για μένα δεν έχει κάνει κάποια κοιλιά. Έχεις πολύ καλές υποθέσεις που δοκιμάζουν το μυαλό σου. Βέβαια δύσκολα βρίσκεις που και ποιος, αλλά δεν έχει σημασία. Πάντα προσπαθώ.

καλουτσικη ειναι. λιγο ειχα δει αλλα δεν με ξετρελανε για να συνεχισω.

Την έχω δει όλη μέχρι τώρα και συνεχίζω να τη βλέπω.Για μένα είναι πολύ καλή σειρά και φοβερός ο πρωταγωνιστής.Του ταιριάζει γάντι ο ρόλος.

Ξεκίνησα προχτές να βλέπω την σειρά και κόλλησα λίγο. Μεγάλη μορφή ο Πάτρικ. [SPOILER]Ειδα χτες ένα επεισόδιο που βάζουν τον κινέζο να κάνει τα γλυκά μάτια σε σε μια σερβιτόρα για να ξεμπροστιάσουν τον προϊστάμενο της που είναι τελικά ο δολοφόνος. Πολύ γέλιο, και μόλις έφτασα σε αυτό το επεισόδιο άρχισα να πείθομαι ότι οι υπόλοιποι του καστ δεν επισκιάζονται τόσο από τον πρωταγωνιστή. Μεγάλη μορφή σας το είπα; Χεχε! Το pilot επίσης είναι πάρα πολύ καλό. Γενικά η σειρά με κρατάει σε αναμένα κάρβουνα ως προς το τι θα γίνει στο τέλος με τον ρεντ τζον. Περιμένω μεγάλη και άκρως χορταστική εκδίκηση. Άντε να δούμε.[/SPOILER]

Next Time Spoilers Please.
Άμα προχωρήσεις παρακάτω γίνεται ακόμα πιο καλό. Εγώ βλέπω εβδομαδιαία τα επεισόδια και είναι στην τρίτη season που πιστεύω ότι είναι καλύτερη από όλες. Το μόνο που επικεντρώνεται περισσότερο, σε σχέση με τις άλλες season, στον Patric και λιγότερο στους άλλους. Αυτή την εντύπωση που δίνει μιας που το ανέφερες.

Ουπς, δίκιο έχεις, ούτε καν το σκέφτηκα. Σόρρυ!