Μου έκανε εντύπωση που δεν υπάρχει θρεντ γι αυτή την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σειρά! Μπορεί να είμαι μικρή και η σειρά να μετράει διπλάσια χρόνια ύπαρξης από τα δικά μου, αλλά πάντα έτρεχα να τη δω όταν έπαιζε στην ελληνική τηλεόραση.
Ε, δε νομίζω πως δε το βλεπε ο κόσμος, wtf δλδ. O Jim Henson ήταν θρύλος. Λάτρευα τον Gonzo απο τους χαρακτήρες, πλην του Κέρμιτ και της Μις Πίγκυ of course, και ΦΥΣΙΚΑ την απόλυτη μέταλ μορφή:
Και μη ξεχνάμε, στα έργα του δημιουργού ανήκε και το περίφημο Sesame Street, όπως και η ακόλουθη καλτ ταινιάρα. 8)
Α, λέγοντας πλην δεν εννοούσα οτι δεν τους πήγαινα αλλά το αντίθετο. Βασικά η Μις πίγκυ ήταν σπαστικιά αλλά βγαλμένη απο τη ζωή, και συμπονούσαμε τον άμοιρο τον Κέρμιτ.
Πωπω μπράβο ρε tatsoman για το θρεντ! Για 2 εκπομπές έβλεπα Star παλιότερα: η μια ήταν οι Διαπλεκόμενοι και η άλλη το Muppet Show μαζί με την αδερφή μου. Οι γέροι και ο Kermit ήταν οι μεγάλες αγάπες.:D:D
edit: το αποπάνω τα σπασε ειδικά οταν ο Animal τα παρατάει!:lol::lol:
Πωωωω το απόλυτο κάψιμο των παιδικών χρόνων. Ακόμα και τώρα βλέπω καμιά φορά στο youtube μετά από κανα metal κομματάκι και λιώνω. Ο αγαπημένος μου πάντως είναι ο Σουηδός σεφ, τον οποίο τον προσκυνώ απεριόριστα. Το απόλυτο κάψιμο είναι όταν έχει και κότες στην κουζίνα, όπως στο βιντεάκι αυτό:
Οκ, τώρα από παιδικά μόνο μ***κίες δείχνουν, χάθηκε η αθωότητα του Muppet (ίσως όχι και τόσο αθωότητα, γιατί προέβαλαν συνεχώς την παρά φύση σχέση βάτραχου με γουρούνι :p).
Μπράβο Γιώργο που ανέφερες το Fraggle Rock. Σπουδαία δημιουργία του Henson και αυτή, ακολούθησε τα Sesame Street & Muppet Show. Πρωταγωνιστές τα Fraggles
τα doozers
τα gorgs
και φυσικά ο μπαρμπα Doc και ο σκύλος του ο Sprocket
Το Fraggle Rock, αντίθετα από το Muppet Show είχε πιο “διδακτικό” χαρακτήρα και σε κάθε επεισόδιο προσπαθούσε να περάσει στα παιδιά ένα μήνυμα, μια ιδέα. Στην Ελλάδα παίχτηκε τη σεζόν 1986 - 87 (αν θυμάμαι καλά) από την τότε ΕΡΤ 2.