Stream όλου του album
Ωραίος.
Σε λίγο τελειώνω το πρώτο του δίσκου κι έχω να πω πως αν συνεχίσει έτσι θα μιλάμε για άλλον έναν υπερδίσκαρο.
edit:
Τέλοc. Αγαπάω.
με την πρώτη αυτιά(οχι γιωργο) έχουμε μια μιξη Precambrian Και Heliocentric…
δηλαδή αυτό που ζητούσα…
ακούγεται πολύ καλά ακόμη και απο την πρώτη ακρόαση…
και θα πέσουν πολύ περισσότερες…
Εννοείται καλύτερο από το heliocentric, και σε πιο precambrian μονοπάτια.
Θα πέσει αρκετό λιώσιμο!
Ps. “She Was The Universe” …
γιατί όσο ακούω το [B]The Grand Inquisitor II: Roots & Locusts[/B] τόσο θέλω να ανέβω στο ταβάνι και να αρχίσω να χτυπιέμαι…??
To άκουσα προχτές από το streaming, και σαν πρώτη εντύπωση μου φαίνεται το ίδιο καλό με το heliocentric.
Καλό άλμπουμ…καμία σχέση με την απογοήτευση του Heliocentric…
και εγω το ακουσα χθες… ηταν πολυ καλο θα το βαζα στο ιδιο επιπεδο με τον ηλιοκεντρικο…
είτε το ένα είτε το άλλο, και τα 2 μαζί δε γίνεται φίλος.
πιστευω οτι το ηλιοκεντρικο συστημα οπως εξηγησε ο κοπερνικος εχει θαρρω γενικοτερη βαση απ το γεωκεντρικο. γενικοτερα το γεωκεντρικο ηταν μια μουφα της εκκλησιας και του πτολεμαιου για να φερουν τα νταρκ ειτζις στον κοσμο (δεν εννοω το αλμπουμ των σοουλφλαυ)
Δεν ξέρω πόση σχέση έχει με το θρεντ, απλά για να είμαστε ακριβείς:
Το ότι η Γη ήταν το κέντρο του κόσμου, δεν ήταν θεωρία της εκκλησίας, αλλά του Αριστοτέλη. Στην συνέχεια η εκκλησία υιοθέτησε αυτή την θεωρία, καθώς την βόλευε για την “φιλοσοφία” που ήθελε να περάσει.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν έχει σχέση με το θρέντ και για να μην είμαι και οφτόπικ εντελώς, το άλμπουμ φαίνεται καλύτερο από το προηγούμενο, αλλά και πάλι είναι χλιαρό.
γιου διδεν τ κατς δε σενς οφ χιουμορ:wink:
νοου, αι ντιντεντ κατς ιτ#-o
Έχει βρει κανείς το box-set, με τους δύο δίσκους, και μπόνους τα ινστρουμένταλ;:):!:
υπάρχει τέτοιο πράγμα??
Έτσι λέει το Metal Archives:):!:
Σαν ονομα τους ακούω πολύ καιρό, μου’ χε βάλει παλιότερα κι ένα φιλαράκι ν’ ακούσω, αλλά με αφορμή το live με τους [B]darkest hour[/B] (που ούτως ή άλλως θα πήγαινα γιατί είναι απ’ τις αγαπημένες μου metalcore μπάντες και live γαμάνε παναγίες) αξιώθηκα να τους ακούσω… Οπότε κατέβασα το [B]heliocentric.
[/B]
Βασικά 2 είναι τα facts
-
Είχα καιρό να λιώσω δίσκο τόσο πολύ μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Δε ξέρω τι δείχνει αυτό
-
Η αποψή μου μέχρι τώρα: [B]Γενικά μ’ άρεσει πάρα μα πάρα πολύ σα δίσκος (και δεν είμαι 100% του είδους), απλά με κουράζει λίγο το ότι στον δίσκο επικρατούν κάτα πολύ περισσότερο κάποια πολύ ήρεμα σημεία (με πιάνα, καθαρά φωνητικά κλπ), τα οποία δε μ’ ενοχλούν μεν, αλλά δεν είναι και του γούστου μου δε (επίσης για μένα για το λόγο αυτό ο δίσκος κάνει μια κοιλιά). Δηλαδή ρε φίλε θα ήθελα να υπάρχουν περισσότερα άγρια σημεία (πες τα κάφρικα, πες τα πιο hardcore). Aυτό μόνο.[/B]
Το [B]firmanent[/B] πάντως είναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ. Μακάρι κάθε κομμάτι τους να ήταν έτσι μοιρασμένο.
Το σίγουρο είναι ότι είναι μια μπάντα που εν τέλει θέλω να ψάξω και θέλω να την δω και λαιβ:)
Άρχισε να ακούς και τα παλιότερα.
precambrian ρεεεεε…
(άντε για σένα μόνο το πρώτο cdακι)