Εγω ακόμα δεν εχω βγαλει την επιστροφή από Μιλάνο. Αν είμαι τυχερός μπορεί να βγει καλο τριήμερο!
Η επιλογή του Βερολίνου για SOAD (είναι 8/7) , γυρίζει μπουμερανγκ σήμερα. Τυχεροί όσοι πάτε Μιλάνο.
Επιτέλους κάτι για να πάμε το καλοκαίρι.
Ω ρε γαμώτο, πρώτο live Αθήνα εδώ και 10+ χρόνια που το σκέφτομαι σοβαρά μήπως πρέπει να κατέβω.
Τι μερα κι αυτη σημερα απο πλευρας ανακοινωσεων…αν βαλουν και τιποτα Pennywise, Lagwagon θα μιλαμε για ενα line up - ονειρωξη για οσους μεγαλωσαμε με so-cal.
Εχεις αργοτερα την πτηση;
Μεσημέρι επιστρέφω, θεωρητικά μπορώ, αλλά η γυναίκα θα κρατάει 3 μέρες τα 2 μωρά μας, πόσο να αντέξει. ![]()
Ευκολο ειναι. “Αγαπη, αλλαξε ωρα η πτηση, μετα τα μεσανυχτα προσγειωνομαστε τελικα”.
Στο μεταξυ, η πτηση απο Μιλανο θα ειναι το τσαρτερ της χαρας οπως φαινεται
Αλλη μια μερα. Παρεμπιπτοντως, στο Μιλανο εχει αρκετα μαγαζια στο αεροδρομιο ![]()
Για κάποιο λόγο, χάρηκα με αυτό το live περισσότερο από τους Metallica & Maiden (όπου έχω βγάλει tickets και στα δυο).
Μακάρι να παίζουν τα Struck a nerve και Watch it die.
Μύρισε τηλεεργασία από δω μέχρι το Μιλάνο. Εγώ η σαλεμένη έχω κλείσει και 15 Ιουλίου My Chemical Romance Φλωρεντία. Και ακριβώς μια βδομάδα πριν από αυτά, Outbreak. Λογικά ας κλείσω κι ένα ράντζο σε κάποιο νοσοκομείο για υπερκόπωση από τώρα.
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω προβλημα αν θα δουλεψω απο το γραφειο ή το σπιτι, διοτι το γραφειο ειναι 10 λεπτα μακρια απο το σπιτι. Το προβλημα ειναι σε τι κατασταση θα ειμαι και “πώς” θα με περιμενουν στη δουλεια, σε μια πολυ busy περιοδο για το δικο μας industry ![]()
Ας μην αναφερθουμε στα υπολοιπα, εχω κλεισει (και) Βαρσοβια για SOAD* και λογικα θα παω και Πομπηια για Savatage. Ενδιαμεσα Μιλανου και Ναπολης δεν εχει τπτ ιδιαιτερο, καμια 10αρια μεγαλες συναυλιες στην Ελλαδα ξερωγω. Γενικως, το ραντζο στο νοσοκομειο θα παιξει οπως παει…
*και θα το καψω, αφου πουλαω τα εισιτηρια, ποσα λεφτα να ξοδεψω ο ανθρωπος…
Πιστεψέ με, περί του εργασιακού είμαι συγκινητικά ακριβώς στην ίδια κατάσταση! Ειναι αλλιως να στελνεις μεηλ απο το κρεβατι με μαυρο κυκλο πεθαμενου κι αλλιως να πρεπει να το παιξεις κυριλε στο γραφειο
Συμφωνω απολυτα, εκτος απο αυτο. Not me ![]()
κυριλέ του τύπου “καλά είμαι” ενώ έχεις ανακαλύψει νέες αντοχές και νέους μυς
600 μπροστά μου για εισιτήριο;; ρε κάντε άκρη να περάσω!
Ένας είμαι εγώ
κάντε λίγο άκρη κύριε μου γιατί έχω αφήσει ανοιχτό το θερμοσίφουνα
Πέρνα με crowdsurfing
1000 more fools