Το Release Athens 2026 υποδέχεται τους The Offspring και τους Bad Religion, την Τρίτη 7 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού . Δύο μπάντες–πυλώνες του αμερικανικού punk rock, με τεράστια ιστορία και επιρροή, συναντιούνται για μια ηλεκτρισμένη βραδιά ασταμάτητης έντασης, που προμηνύεται ήδη ως μία από τις κορυφαίες στιγμές του καλοκαιριού.
ΝΑΙ ΓΜΤΧΚΤΠ
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Επιτέλους το release φέρνει δυο μεγάλα ονόματα στο ίδιο lineup, χωρίς να προσπαθήσει να αρμέξει περισσότερες μέρες. Is this the real life?

τι λες τωρα.
Ρε μαλάκες η πρώτη αγαπημένη μου μπάντα (bad religion) και η μπάντα που αγόρασα το πρώτο μου cd ever(smash). Και δεν έχω δει καμία. Ανατρίχιασα
ΜΟΝΟ ΠΑΝΚΡΟΚ.
(complete sentence, complete ideology)
Ετοιμάσου να χύσεις δάκρυα χαράς στους BR ![]()
Ότι καλύτερο. Θα ρεφάρω και για Offspring που δεν έχω δει ποτέ.
Συγκινητικό πακέτο.
ειδα offspring δευτερη σερι χρονια, και μπορω να πω ότι ειναι σε μεγάλα κέφια. Επίσης BR εγγύηση, δεν παίρνεις ανάσα. Φοβερό πακέτο
Like a rock, like a planet, like a fuckin’ atom bomb
![]()
@Meldinor εμείς κατευθείαν από αεροδρόμιο και πτήση από Μιλάνο, προς πλατεία νερού:

@pantelis79 ελπίζω κι εσύ
Παιξανε προ βδομαδων οι Offspring στη Γλασκωβη, την ιδια ωρα που παιζοταν το θρυλικο πλεον Σκωτια - Δανια προκριματικο για το μουντιαλ (αξιζει κανεις να δει τα χαηλαητς αν δεν ξερει τι εγινε στο ματς)
Βγαινει ο Ντεξτερ να πει το Gone Away με ενα γκραν πιανο, ετσι συναισθηματικα και ρομαντικα, και απο κατω να τρελαινεται ο κοσμος με το αποτελεσμα του ματς. Δυο διαφορετικοι κοσμοι. Αξια ανεκτιμητη.
Μετά από Foo fighters (εντάξει, κλαιν) και soad (ξύλο φαντάζομαι), ταξίδι με αεροπλάνο και προσγείωση πλατεία νερού για αυτό. Αλλο ξύλο δλδ. Ζόρικη μέρα η επόμενη στο γραφείο… Αν έχει μείνει τπτ…
Σκατά. Έκλεισα αεροπορικά 9 Ιούλη, πιο νωρίς από ποτέ, για να δω Helloween, και σκάει αυτό.
Καλά να περάσετε, δε θυμάμαι να έχω ζηλέψει τέτοια συναυλία στην Ελλάδα ποτέ ξανά…
Και λέει το « + more » είναι τίποτα Propagandhi ή Pennywise… ![]()
qotsa εννοείς μάλλον
8/7 παίρνεις αναρρωτική ρε ![]()
Ανάσταση!!!
Ναι ρε Ναι!
Όπως το είπες, Μιλανο θα είμαι κι εγώ.
Αλλα είμαι οριακά για offspring, κρίμα.
10 χρόνια ζωής κέρδισα με την ανακοίνωση των Bad Religion!
@plex27 άλλαξε εισιτήριο ρε μην το σκέφτεσαι