και γω ως φανμποης να πω πως με πολλα συμφωνα (ειδικα με το “Lets pull an american idiot” φαση), ναι μεν ο Rock έριξε δουλεια, ναι ανεβηκαν μουσικα (σολοειδη σημεια) αλλα το 2/5 μπορω να πω πως ειναι λιγακι υπερβολικα.
Ισως μπαλαντες να μην εχουμε ξαναδει απο το group, και ουτε θα ζησουμε στιγμες smash, όπως όμως δεν θα ξαναζησουμε στιγμες dookie (μιας που εκανες εναν παραλληλισμο), αλλά οσο μεγαλωνει μια μπαντα αλλάζει καπως (σαρανταριζουν). Κρατησαν και τον punk-rock χαρακτηρα τους σε πολλα τραγουδια αλλά και εναν πιο mainstream rock ήχο ώστε να δείξουν την ωριμότητα τους (άλλωστε το kristy are you doing ok αναφερεται στην οικογενεική βια και στην κακοποιηση)
όπως και να το κανουμε δεν μπορω να πω πως απογοητεύτηκα ακριβώς μονο και μονο που μπορω να ακουω το You’re Gonna go far kid στη διαπασων κατατάσσει το αλμπουμ αυτο στα κορυφαία μου για το 2008
στην αναφορα του Kristy bla bla bla, το ChrisP μου φανηκε πως έδενε ωραια :oops:
αν οι ofsspring βγάζανε ένα album με τα πέντε πρώτα του rise n fall και 3-4 από τα πρώτα του splinter, θα έφτιαχαν ένα album επιπέδου IXNAY, καθώς smash/ignition δεν ξαναβγαίνουν…
το άκουσα πολύ. προσπάθησα να βρω όλα τα “κρυφά” του στοιχεία. δυστυχώς είναι μέτριο
εγώ διαφωνώ με την κριτική του rocking… το americana για μένα ήταν πολύ πιο ανισόρροπο… απτη μια είχε κομματάρες όπως pay the man, kids aren’t allright, have you ever και απτην άλλη το τραγικό walla walla και τα πάρα πολύ μέτρια why don’t you get a job και she’s got issues… στο φετινό εκτός από το fix you όλα ταλλα ακούγονται μια χαρά… και όντως η πρώτη 6αδα είναι πολύ δυνατή, αλλά στη 2η υπάρχουν τα stuff is messed up και let’s hear it for rock bottom που είναι κομματάρες… τεσπα γούστα είναι αυτά…
το μόνο που με χάλασε ήταν ότι τα fix you και rise and fall έμοιαζαν πολύ με american idiot…
Συμπαθητικό δισκάκι,το ξαναέβαλα να το εμπεδώσω καλύτερα…ναι θα’θελα!
Τα τελευταία τραγούδια καραμέτρια! Τα πρώτα είναι κομματάρες! Τα μεσαία ΟΚ!
Ένας αχταρμάς δηλαδή.
Επίσης καταφέρανε να με εκνευρίσουνε, μα είναι δυνατον να αντιγράφεις τους Green Day είναι ξεπατικούρα απο πάνω μέχρι κάτω το fix you, για τους offspring μιλάμε. έλεος!
Nα του βάλω ένα 6? Ένα 7 το πολύ ?