The Offspring

Πάλι καλά που το παίξανε το συγκεκριμένο όταν ήρθαν, αλλιώς ακόμα θα τους έκραζα, ειδικά με κάτι Walla Walla και What Happened To You στο σετ. Δεν ξέρω πόσοι από ‘δω ήσασταν Μαλακάσα αλλά μιλάμε τέτοια σκόνη δεν έχω ξαναφάει μέχρι και σήμερα. Φύσαγα καφέ χλαπάτσες απ’ τη μύτη μου για μια-δυο μέρες μετά

3 Likes

Φοβερή συναυλία νομίζω.
Για όρους έχουν ζήσει βέβαια την υπαρκτή Σαχάρα του Μάνου Τσάο στη Μαλακάσα, λίγο χωματάκι θα έλεγα φάγαμε στους Offspring…:slightly_smiling_face:

1 Like

Εννοειται ημουν Μαλακασα το 2008 και ηταν ΥΠΕΡΚΑΥΛΑ η συναυλια, το setlist το βρηκα αψογο προσωπικα, νομιζω δυσκολα να βρω τραγουδια που να ηθελα να ακουσω και να μην ακουσα. Βασικα το παιρνω πισω, εννοειται μου ελειψε παρα πολυ το Nitro και το Genocide, τα οποια υπεργαμανε. Και ισως να ηθελα λιγο περισσοτερο Conspiracy Of One.

Ειχα παει με μια κοπελα με την οποια ειχαμε διαχρονικα εντελως λαθος timing στο ποτε γουσταραμε ο ενας τον αλλον. Στην παρουσα φαση δυστυχως ηταν η φαση που την γουσταρα εγω, αλλα αυτη οχι εμενα (της ειχα ριξει 2 τεραστια ακυρα το 2003 και το 2006). Πηγαμε να μπουμε τζαμπα στην συναυλια, και επειδη η χαζη δεν με πιστευε οτι θα μπουμε τζαμπα 100%, ηρθε με κατι εσπαντριγιες για να παμε να πιουμε κανα ποτακι στην Κηφισια οταν δε θα μας αφησουν να μπουμε. ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕ που εννοειται μπηκαμε τζαμπα και εφαγε 30 κιλα σκονη στη μαπα, στο φανσι μπλουζακι της και στα ποδια της που εγιναν καφε απο πανω ως κατω. Χαλαλι το ακυρο που μου εριχνε εκεινη την εποχη, εφαγε το πανκ ροκ στη μαπα και ειπε κι ευχαριστω.

ΥΓ. Της αφιερωνω τα She’s Got Issues, Hit That, What Happened To You και Leave It Behind :sunglasses:

7 Likes

Φοβερή αλλά παίξανε σχετικά λίγο, ευτυχώς δηλαδή γιατί αλλιώς παίζει να 'χαμε πάει από ασφυξία. Για πιο πίσω δε νομίζω να υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα με το χώμα και χωρίς κάλυμμα, Linkin Park κάποιες μέρες πριν νομίζω ήταν όλα κομπλέ

Ναι ολοι ειχαν παράπονο οτι έπαιξαν λιγο κ οτι ηταν επαγγελματική εμφάνιση. Ίσως γιατί έπαιζαν καπάκια τα τραγούδια κ δεν μας τα έπρηξαν με το ποσο γαμαμε σαν κοινό ή τραγουδώντας το Alexander the great για να μας κοροϊδέψουν. Μόνο για το ούζο ειχαν πει κατι :stuck_out_tongue_closed_eyes:

100% φαν συναυλία κ εγώ πήγα με την τότε κοπέλα μου αράξαμε πίσω κ το διασκεδάσαμε.

3 Likes

Ηταν πολυ ωραια συναυλια, κι εγω ετσι τη θυμαμαι. Αυτους και να τους ξαναφερνανε καποια στιγμη, επιτυχια θα ειχε πιστευω. Ειδικα ας πουμε στην περιοδεια που επαιζαν ολοκληρο το Smash.

3 Likes

Γενικά δεν παίζουν παραπάνω δυστυχώς.Αλλά όντως έχουν σχεδόν απόλυτα μουσικό χρόνο, μιλάνε ελάχιστα και δεν διακόπτουν.Την επόμενη φορά θα προτιμούσα να τους φέρουν σε κάποιον κλειστό χώρο.

ΥΓ Adele έχει φωνάρα.Δεν είναι Lady Gaga βέβαια :sunglasses:

1 Like

Να κ η ατάκα για το ουζο

2 Likes

Στη συγκεκριμένη περιοδεία νομίζω ήταν η μόνη φορά που έχω δει μπάντα συνεχόμενες μέρες σε διαφορετικές πόλεις. Την 1η που ήταν με Vandals, Bad Religion και Pennywise, το κοινό είχε μ/ο ηλικίας κοντά στα 40 άνετα :stuck_out_tongue:

Μολις το ακουσα,απροσμενα καλο για offspring στο 2021,ενταξει εχει τα autotunes του και γενικα τα αδυνατα σημεια του, η παραγωγη γενικα μπορω να πω δεν με χαλασε καθολου και κυλησε σφαιρα και ευχαριστα η ροη του δισκου,μπραβο ρε offspring πραγματικα δεν περιμενα και κατι παραπανω πλεον,πολυ με αρεσε :sunglasses:

3 Likes

Τους αγαπώ

13 Likes

What a treat που είπε και ο Dr. Dexter, για τον Sir Dr. Brian.

2 Likes

Βρίσκω αρκετά αυστηρή την κριτική της σελίδας για το Supercharged.Προσωπικά το ευχαριστήθηκα περισσότερο από το bad times roll.Και το come to brasil ναι είναι tribute στους Metallica, αλλά είναι fun να το ακούς.

1 Like

Εγω συμφωνώ με την κριτική, πολυ μετριος δισκος δυστυχώς

1 Like

Δεν διάβασα την κριτική και ούτε πρόκειται, αλλά εμένα ο δίσκος μου άρεσε πάρα πολύ. Καταρχάς τα τελευταία 4 τραγούδια είναι φανταστικά και κλείνουν τον δίσκο υπέροχα. Δεύτερον, ο ήχος είναι πολύ ωραίος. Τρίτον, δεν υπάρχει ούτε ένα filler.

Ούτε τον δίσκο έπρεπε να ακούσεις. Είσαι ΦΩΛΣ.

Τον ακούω στο αυτοκίνητο ξανά και ξανά και έχει μάλιστα και πολύ ωραίο replay value. Να ναι καλά ο Μπομπ Ροκ με την παραγωγαρα του .

Ο δισκος ειναι αρκετα αξιοπρεπης για τα δικα μου γουστα! Εχει 7/10 κομματια που μου αρεσουν και ειδικοτερα τα Looking out…, Light it up, Truth in fiction, Hanging by…, τα εχω συνεχεια στο ριπιτ. Απο εκει και περα, οπως καθε δισκος τους απο το Splinter και επειτα, ετσι και το Supercharged εχει και τις απογοητευσεις του. Make it all right ειναι ενα νεροβραστο ποπ-πανκ τραγουδι, Οk but this is… απιστευτα βαρετο, Get some επιεικως μετριο. Σε σχεση με τον προηγουμενο, τον βρισκω ελαφρως καλυτερο! Επισης, ειναι ξεκαθαρο οτι και στα δυο τελευταια τους, μπορεις να διακρινεις πααααρα πολλα σημεια τα οποια ειναι ξεπατικωσουρες απο παλια τους τραγουδια!

Κάκος δίσκος, ακόμη χειρότερη παραγωγή.
Παραμένουν ΜΠΑΝΤΑΡΑ βεβαια. Προχωράμε.

4 Likes

Αρκετά διασκεδαστικός ο νέος δίσκος, ο οποίος έχει τις καλές και τις μέτριες στιγμές του αλλά γενικά ακούγεται ευχάριστα. Συν ότι είμαι σίγουρος πως πολλά τραγούδια θα ακούγονται πολύ πιο ωραία σε live.