The Parlor Mob - Dogs

The Parlor Mob - Dogs

  1. How It’s Going to Be
  2. Into the Sun
  3. Fall Back
  4. Practice in Patience
  5. American Dream
  6. I Want to See You
  7. Hard Enough
  8. Cross Our Hearts
  9. Take What’s Mine
  10. Slip through My Hands
  11. Holding On
  12. The Beginning

Κρίμα να πάει χαμένο τέτοιο άλμπουμ. Πείτε το mainstream rock, πείτε το όπως θέλετε, αυτό είναι από τα καλύτερα άλμπουμ που άκουσα φέτος, χωρίς ούτε μισό μέτριο τραγούδι.

Για κάποιο λόγο, στην Ευρώπη κυκλοφορεί επίσημα τον Μάρτιο του 2012, με αποτέλεσμα η τιμή του CD στα amazon/play κλπ να παίζει από μέρα σε μέρα. Εγώ ευτυχώς το πέτυχα φτηνό, αν και θα περιμένω και το βινύλιο.

Το επίσημο review εδώ.

Αυτό είναι το πρώτo single και video του άλμπουμ για το “Into The Sun” : http://www.youtube.com/watch?v=ondMyp63Als

Πολύ δυνατή πρόταση . Τhanksss … Practice in Patience , Holding On , The Beginning παίζουν συνέχεια στο repeat … Έχεις ακούσει και το προηγούμενο τους? To βινύλιο έχει κυκλοφορήσει πάντως … Στο importcds τουλάχιστον …

ε όχι! ασχολήθηκε κάποιος; :stuck_out_tongue:

λοιπόν, άλλο ένα έχουν που είναι αρκετά διαφορετικό, πολύ περισσότερο 70s oriented και πιο κοντά σε Zeppelin. Πολύ δυνατό και το “And You Were A Crow” πάντως, τσέκαρέ τ.

έχω ήδη πάρει το CD και θα πάρω το βινύλιο σύντομα, για μένα ο δίσκος είναι πολύ ψηλά μέσα στη χρονιά και έχει μόνο καλά έως εξαιρετικά τραγούδια.

bump !

Οπως λεει ο Outshined προκειται για ενα δισκο με πολυ καλα τραγουδια.Συμφωνω πως δν υπαρχει ουτε ενα μετριο.

Παρ’ολα αυτα οσες φορες το ακουσα δν καταφερα να την παλεψω καθολου με τη φωνη του Mark Melicia γμτ … :? ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ .

Παντως απ οτι διαβασα και το ντεμπουτο τους (που δν εχω τσεκαρει) ειχε σαρωσει στο Αμερικα…

Όντως, μεγάλη ελπίδα για το μέλλον οι Parlor Mob και πολύ καλό το album, μέσα στα καλύτερα του 2011. Αγαπημένο κομμάτι το The Beginning.

Μπορούν να γίνουν από τα σημαντικότερα γκρουπ παγκόσμια. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης κυρίως στο δούλεμα των συνθέσεων και στην ωριμότητα που υπερκαλύπτεται από ενθουσιασμό. Πάντως προβλέπω να κάνουν μεγάλο άλμα στον επόμενο δίσκο. Δείχνουν πως έχουν πολύ ταλέντο, ώστε να μην πέσουν στο κενό.

edit: όντως, φωνάρα.

E,χμ , εγω το αντιθετο ειπα βεβαια,ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ ΛΕΜΕ ! :stuck_out_tongue: :frowning:

Και ενταξει λιγο υπερβολικα βρηκα τα σχολια για το ποσο σημαντικοι μπορουν να γινουν,αλλα οκ αποψεις.Συμφωνω σιγουρα πως χρειαζεται να “ωριμασουν” λιγο τον ηχο τους,ΠΟΛΥ τα φωνητικα τους (=Ρ) και θα επιδειξουν αυτοματα τεραστια βελτιωση .

έχει λεπτή φωνή και ένρινο στοιχείο που συνήθως είναι love/hate, αλλά παράλληλα έχει χαρακτηριστικότατη φωνή. Όπως οι φωνές στις οπίοες παραπέμπει όπως (βλέπε Wolfmother, Coheed And Cambria, Mars Volta).

Αυτή η ερμηνεία του στο ρεφραίν του “I Want To See You” είναι το κάτι άλλο πάντως, παραδέξου το…:stuck_out_tongue:

Το αστειο της υπόθεσης είναι πως ο δίσκος δεν έχει βγει ακόμα στην Ευρώπη τυπικά. Αρχικά, ήταν να βγει Μάρτιο, αλλά ακόμα περιμένουμε. Στην αρχή, το πέτυχα ευτυχώς φτηνό στο Amazon και το τσίμπησα άμεσα, γιατί τώρα όποτε έχω δει είναι ολίγον τσιμπημένο.

E,ενταξει τωρα συνεννοηθηκαμε !:stuck_out_tongue:

Η φωνη του Zavala ωρες ωρες με κανει χτυπιεμαι που δν με αφηνει να αγαπησω τους mars Volta …Βασικα τον πρωτο καιρο που τους ειχα ακουσει,τους ειχα απορριψει λογω των φωνητικων.Τωρα που ωριμασα(=Ρ) την ψιλοπαλευω και σε σημεια με πορωνει κιολας.

Ο τραγουδιστης των Wolfmother απο την αλλη ειναι θεουλης και γουσταρω καργα,ακουω και το cosmic egg αυτες τις μερες οποτε τον εχω φρεσκο.Ειναι για μενα η κλασσικη /προβλεπε/με δυνατοτητες hard rock φωνη.Τελος.

Toυ Mecilia απ την αλλη μουθυμιζει πολυ εντονα heavy metal πρωιμο (πχ Ανθραξ) εκει αρχες 80’s που δν τρελαινομαι (με πολλες εξαιρεσεις βεβαια) κιολας .

Εντελει παντως εχεις δικιο ειναι love or hate φαση.Ο δισκος ειναι καλος παντως σιγουρα.

το slip through my hands ειναι απιστευτο θα ακουσω πιο προσεκτικα πολυ θετικες εντυπωσεις…

To άκουσα επειδή ήταν στις επιλογές του rocking για τα καλύτερα της περασμένης χρονιάς. Εντάξει συμπαθητικό. Μέχρι εκεί.