The Protomen

Οχι ισως, ερχεται.

Pre-order στο Bandcamp

6 Likes

Θα προσπαθησω να ειμαι ηρεμος.

1. Εκανα αμεσως preorder, και τους εδωσα $12 για το CD αντι για το ελαχιστο των $10 που ζητανε, γιατι ειμαι τρελος χουβαρντας (στην πραγματικοτητα πληρωσα $18.33 με φορους και μεταφορικα) και θελω να στηριξω την μπανταρα.

2. Τι εξωφυλλαρα ειναι αυτη θεοι, πολυ διαφορετικο απο το επισης καταπληκτικο εξωφυλλο του Act II, αλλα ισαξια φανταστικο.

3. Δεν μπορω να πω οτι προτιμω το εναλλακτικο mix στο Hold Back The Night, αλλα καταλαβαινω γιατι το εκαναν remix σε σχεση με την εκδοση του 2015. Τα νεα φωνητικα της Turbo Lover ειναι απλως αψογα, ενω ο ηχος στις κιθαρες και στο μπασο εχει μεγαλυτερο ογκο και ειναι πιο καθαρος. Σε καποια σημεια ομως, οπως για παραδειγμα στο ΕΠΙΚΟ σημειο που μπαινουν τα τυμπανα στο 3:55 , μου λειπει η δυναμη και η ενταση της παλιοτερης εκδοσης. Επισης δεν ειμαι σιγουρος γιατι ο Panther “φωναζει” λιγοτερο απο οτι πριν 10 χρονια, αφου το ατου αυτου του τραγουδιου ειναι το παθος στις ερμηνειες και το πως ξεφευγουν στο τελος και οι δυο με τις φωνες τους. Υποπτευομαι οτι ο λιγο πιο ατμοσφαιρικος ηχος θα ταιριαζει καλυτερα στον δισκο, και αλλωστε οποτε θελουμε μπορουμε παντα να ακουσουμε την εκδοση του 2015.

4. Τι τρελη 80ιλα εισαγωγαρα ειναι για τον δισκο το The Calm? Λατρεψα με τη μια. Βγαζει κατι μεταξυ σε Vangelis και Jean Michel Jarre.

5. Εκανα λαθος αρχικα γιατι διαβασα στον πατο της σελιδας οτι ο δισκος “βγαινει” στις 9 Ιανουαριου 2026, αλλα τελικα διευκρινιζουν πως αντι να τον βγαλουν ολον με τη μια, θα βγαζουν κανα 2-3 τραγουδια καθε Bandcamp Friday μεχρι το τελος του 2025, και αρα δυστυχως @pantelis79 τελικα το Parasomnia θα παρει πουλο και θα μπει στην δευτερη θεση για την χρονια.

ΥΓ. Ειμαι στην τριτη ακροαση του νεου mix για το Hold Back The Night και αρχιζω να πιστευω οτι ισως και να ειναι καλυτερο τελικα ετσι… :smiling_face_with_tear:

3 Likes

Το επισημο release date ειναι 09/01/2026 αρα μπορεις να το βαλεις απο τώρα νο 1 στην.λίστα σου του 26! Δεν ειναι ομως άλμπουμ του 2025, ασε το Parasomnia στην θεση του!

Πολυ ωραια και τα δυο τραγούδια.

1 Like

Θα εχουν βγει κυριολεκτικα ολα τα τραγουδια στο BandCamp μεχρι το τελος Δεκεμβριου, οποτε ειναι λιγο grey zone η φαση :sunglasses:

Βεβαια για ολα υπαρχει ευκολη λυση, δεν ειναι προβλημα. Μπορω απλουστατα να βαλω το Act III - The City Made Us ως καλυτερο δισκο ΚΑΙ του 2025, αλλα ΚΑΙ του 2026. Και μαλιστα απο τωρα, χωρις να εχω ακουσει ουτε καν το μισο :smiling_imp:

2 Likes

2 more songs (!!!)

3 Likes

1 Like