Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

ωραια ξηγιεσαι…

Έλα ρε ! Το ίδιο μου φαίνεται έχω πάθει κι εγώ. :-s

Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε η ποιότητα των mp3, αλλά έβαλα μερικά cd και αυτός ο θόρυβος παραμένει.
Ελπίζω να είναι τα αυτιά μου (πρέπει να πάω σε κανα ωρυλά να μου τα αλλάξει) και όχι το πολυαγαπημένο μου στερεοφωνικό.
Έκαψα τα ηχεία του αυτοκινήτου μου από την πολύ μουσική, δεν θα το αντέξω αν πάθει κάτι και αυτό :!:

http://turntable.fm/extreme_metal8

χωθείτε ρε όσοι έχετε fb
εγώ μπαίνω πρώτα με hotspotshield.com πάτε κάντε install και θα σας βάζει μετά κανονικά

Αύριο ανάλυση ΙΙ προβλέπω ότι θα πάρω τον πούλο. :frowning:

Αποτελεσματικός ο ελληνικός καφές. Το μάτι ορθάνοικτο!!! Παρ’όλα αυτά, θα την πέσω σε λιγάκι, γιατί αλλιώς θα κοιμάμαι όλη μέρα αύριο. πφφ. Και άλλη φορά ελληνικό και όχι φραπέ…αν και δεν έχει σχέση, άμα νυστάζω ούτε ένας κουβάς καφέ δε μπορεί να με συνεφέρει. αισταδιάλα δηλαδή!!!

βρηκα φιλο με αυτοκινητο για να κατεβω Αθηνα την Πεμπτη!! :D:D8)8)

Μία χαρούλα!!! Θα είσαστε μεγάλη παρέα;; :smiley:

με τον φιλο μου και την κοπελα του θα κατεβουμε… ε μετα θα παω να βρω τον Floydized.

Τέλειαα!!! Αυτά είναι…

Καληνύχτα παιδιά:!:

πάρτε κι ένα τραγούδι για καληνύχτα…

Οποτε μου παιρνουν αιμα νιωθω κουλο το χερι μου.

πορτοκαλαδιτσα, χυμος κλπ κλπ…αυτο μου αρεσε στα νοσοκομεια οταν με βαζανε μεσα για να μου ραψουν τη κεφαλα…Παντα μου δινανε κατι απο αυτα. :lol::lol::lol:

δηλαδή αυτό έχε γίνει πάνω από μία φορές?

[COLOR=“Plum”]http://www.youtube.com/watch?v=eYYNeZtdNUE&feature=channel_video_title[/COLOR]

nice! :slight_smile:

και εκει που κανω τη βολτα μου ξαφνικα πιανει μια μπορα.τρεχω,μπαινω κατω απο ενα υποστεγο και αραζω βλεποντας την βροχη.αν δεν ηταν ο μαλακας με το αυτοκινητο που αποφασισε να γκαζωσει μπροστα μου πετωντας μου τονους νερου ισως το απολαμβανα κιολας:(:(:frowning:

Βρεχει αυτη τη στιγμη καπου στην Ελλαδα; :expressionless: Γιατι εδω κοντευει να ξεραθει το πετσι μας απο τη ζεστη.

Πολύ δυνατό όμως!

ναι αμε!ο βορρας σειεται απο τους κεραυνους:|

μια χαρα ειναι σαλονικη ο καιρος…τελειες συναυλιακες συνθηκες…αερακι.οχι πολυ ζεστη…καποια συννεφα απο μακρια ετοιμα να βρεξουν ΑΤΣΑΛΙ.φυγαμε για πριστ