θα κάνω το πρώτο μου μπάνιο το σουκου ΡΕ!!!
που να μην είχα κι εξοχικό δηλαδή…
Εγω εχω κανει δυο και παω αυριο για το τριτο
Εχω γυρω στα 35-40 ραμματα στη κεφαλα απο 7-8 εντυπωσιακες πτωσεις. (1 για hall of fame)
Φυσικα υπηρχαν και πτωσεις που την εβγαλα καθαρη.
Ολα μπαινουν σε μια σειρα.
τι στο διάλο,κασκαντέρ είσαι?
Aπο ταρατσες βουτας?
Ρε φιλαρακι οντως τι ειδους πτωσεις κανεις και εχεις τοσα ραμματα;;;
Ανακάλυψα σήμερα μαζί με τη μάνα μου ότι στην αυλή μας έχει φωλιάσει κάτω από κάτι φυλλωσιές μια γάτα με τα νεογέννητα γατάκια της. Μιλάμε για τρια υπέροχα πλασματάκια μεγέθους χάμστερ με φωνούλες τόσο πρίμες που θα ζήλευε κι ο Χάλφορντ. Και κουλουριάζονταν το ένα με το άλλο, και τα τρία! Νιώθω πολύ γουτσουνιάρης τώρα.
τπτ ρε παιδια, σαν τι πτωσεις να κανω.
Eτυχε να σαβουριαστω 2 φορες με μηχανακι. Να περασω μεσα απο τζαμαρια (hall of fame) :lol:
Πετροπολεμος με τη διπλανη γειτονια.
Ποιος θα κανει τη καλυτερη κολωτουμπα στον αερα σε τσιμεντενι δαπεδο κλπ κλπ.
Αλλο επιπεδο στο παιδικο παιχνιδι.
^^ετσι…εμείς στη λαρισα παίζαμε, οχι αστεία
ακόμη θυμάμαι τον τουβλοπολεμο(!!!) σε μια τριώροφη οικοδομή…
παίζει να μην εχω περάσει ποτέ καλύτερα
:-s:-s:-s
Στο ιράκ μεγάλωσες?
το πιο πολυ αιμα παιζει να εχει βγει απο τα γονατα…καθημερινο συμβαν…το ετριβες με λιγο χωμα και ολα οκ…
Αλλα γυρνοντας στο σπιτι επρεπε να αντιμετωπισω την οργη της ΜΑΝΑΣ…
ΠΑΑΑΑΑΛΙ χτυπησες…σλιιιιιιιιιιιιαααααττττ, επεφτε μπουφλα…και η κλασσικη ατακα…
‘‘Για να μαθεις να προσεχεις αλλη φορα…’’ :lol::lol::lol::lol::lol:
θεε μου τα γόνατα…παίζει να τα είδα πρώτη φορά μετά τα 15 μου…μέχρι τότε ήταν πάντα ματωμένα…τρελή φάση ειδικά οταν τα πείραζες ενω εχει καλυφθεί το τραύμα…ενω πονάς θέλεις να το πειράξεις…πόνος=ευχαρίστηση.!
φευγω αυριο για αθηνα για την συναυλια της χρονιας:D
δεν ξερω αν εχω συντομα ιντερνετ.
καλα να περνατε και εις το επανιδειν
:):!:
Τα έκανε απίστευτα 8O
Υπέροχα όλα τους!
πολυ καλος…
7-8:30(απόγευμα) είναι η καλύτερη ώρα για παραλία
Καλή θερμοκρασία νερού, ο ήλιος δεν καίει, η παραλία έχει ψιλοαδειασει, ιδανικές συνθήκες για ρακέτες και μπύρες!
:hippy:
Από μικρή είχα μία περίεργη ιδέα για το πώς φλερτάρει κανείς, την ιδέα που έχουν συνήθως όλα τα φυτουκλάκια, και πού και πού έχω κάτι άκυρες αναλαμπές, μέχρι τώρα.
Τα Χριστούγεννα ας πούμε, μου άρεσε ένα παιδάκι και ήταν στην αντίπαλη ομάδα του trivial pursuit, κι [I]έπρεπε[/I] να νικήσω, να τον εντυπωσιάσω!
Και σήμερα, στο γυμναστήριο, ήταν ένα παιδάκι, κι έπρεπε να δείξω πόσο γαμάω, και ότι μπορώ να κάνω περισσότερους κοιλιακούς από αυτόν, κι έπρεπε να τον περάσω, ναι!
Αν πεθάνω, αν δεν σας ξαναδώ, μην ξεχνάτε, σας αγαπώ.
Πήγε από έρωτα, να γράψετε στην ταφόπλακα.
Και να πω στα κοριτσάκια να το αποφύγουν αυτό το φλερταρίζον σύστημα, δε δουλεύει καθόλου :lol:
Πανε και μιλα χυμα…