Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Τα τραμ μεχρι τι ώρα είναι σήμερα? και τα τρόλλευ/λεωφορεία

ξανά και ξανά και ξανά κια ξανά…

Πολυ ομορφο:)

ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ

ΣΚΑΤΑ

Εντάξει υπάρχουν και χειρότερα… (μάλλον)

Θα ήθελα να ήμουν στο Time Marine στην Αντίπαρο, να είχα λιώσει στις μπύρες και να τα’λιαζα…

Πολυ βαρεμαρα και αυτη η ζεστη δεν παλευετε με τιποτα!!!

Πωωωω βλέπω να μην την βγάζουμε καθαρή με τέτοια ζέστη!!!

Αστα να πανε.Παω να ξανακανω ντουζ σε λιγο γιατι νιωθω οτι καιγομαι ολοκληρος :slight_smile:

θαλασσα σημερα.ω ρε τι βλεπουνε τα ματια μας…προβλεπεται δυσκολο καλοκαιρι

Αααχ ασε:(

εγώ πάντως κρύωσα πριν

Τόσην ώρα, γράφω μαλακίες, και πατάω ρηφρέσ (ναι, το f5:p) περιμένοντας πότε θα πάει 9.30 για να κοιμηθώ.

Κάτι κάνω λάθος.

περασα κι αλλο μαθημα ρεεεε!!!

τρια 5αρακια σε αυτο το 6μηνο και γεια σας!!! 8)

Εχω κολλησει με αυτο : http://www.youtube.com/watch?v=C7oH6Ku27Us&feature=BFa&list=HL1310316987&index=19

Χαλαρα απο τις καλυτερες μεταλ μελωδιες που εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο.

Καλα απο τοσο νωρις θα κοιμηθεις;;Πως μπορεις;;

Μια γαμημενη εβδομαδα ακομα!!!Δεν αντεχω και οσο σκεφτομαι το προγραμμα της Τεταρτης ξενρωνω.

Μάγκες μόνο ο Waters και ο Vangelis τελικά ξέρουν απο show
Τι να κλάσουν οι Iron Maiden και ο Eddie

Μάγκες,ποιο είναι το καλύτερο θρετ στο πόδιουμ για να μιλήσει κανείς για ιστορία (γενικά,θέλω να γράψω για ένα φάσμα κάπου 2000 και κάτι χρόνων :p)

Ουουουουου, πολύ εύκολα.
το δύσκολο είναι να κλείσω το λαπτοπ:p