Μπραβο σε παραδεχομαι.Εγω αμα δεν παει τουλαχιστον 2 δεν μπορω να κλεισω ματι με τιποτα
Xαχαχα σε καταλαβαίνω…χθες όλη μέρα και δεν είχα κοιμηθεί -το βράδυ κοιμήθηκα τρείς ώρες μόνο- και λέω ‘‘ευκαιρία είναι να κοιμηθώ λίγο νωρίς, γιατί στο τέλος με αυτούς τους ρυθμούς θα καταρρεύσω…’’ Ε τί το άνοιξα το χαζοκούτι στις 4 το πρωί κοιμήθηκα (πάλι)…
Αστα να πανε μια απο τα ιδια και εγω στης 4 επεσα και εδινα μαχη με το στρωμα για να με παρει ο υπνος
Nαι, σκεφτείτε όμως ότι ανεξαρτήτως μέρας, εποχής ή σωματικής κατάστασης, ξυπνάω νωρίς. Απλώς ξυπνάω, είναι κατάρα.
7 όταν έχω δουλειά, 8 όταν δεν έχω, 9 μετά από τρελό hangover και ξενύχτι (του τύπου, κοιμάμαι στις 6 και ξυπνάω 9). Οπότε κυκλοφορώ σα ζόμπι για κανα 2ωρο μέχρι να υποκριθώ ότι είναι μεσημέρι για να ξανακοιμηθώ.
πχ χθες κοιμήθηκα στις 2 και σήμερα ξύπνησα στις 8.30. ε, όπως και να το κάνεις, μια νύστα την έχω…
σε διακοπές ή με έτερον ήμισυ ξυπνάω, κάνω πρωινό, διαβάζω βιβλίο, κάνω καμιά βόλτα, ξανακοιμάμαι, και μετά ξυπνάμε όλοι μαζί ευτυχισμένοι, αγκαλίτσα κατά τις 11-12 :Ρ Αλλιώς δεν παίζει να συντονιστώ με άνθρωπο.
Εχω ακριβως,αλλα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο πραγμα και ειναι πραγματικα καταρα.Ακομα και τις μερες που δεν χρειαζεται να ξυπνησω νωρις,κοιμαμαι 1-2-2.30 και ξυπναω παντα σχεδον 9-9.30.Την τελευταια εβδομαδα κοιμαμαι σκατα και χρειαζομαι υπνο.Σημερα που μπορουσα να ξυπνησω οτι ωρα ηθελα ξυπνησα 8.00 ακριβως,ενω κοιμηθηκα 2.30…
Και το ιδιο συμβαινει ανεξαρτητος ποσο κουρασμενος ειμαι η ποσο εχω πιει.
Μονο στο χωριο ευχαριστιεμαι υπνο γιατι βαριεμαι και δεν εχω τιποτα να κανω το πρωι.Οποτε ξυπναω 2-3 φορες,δεν σηκωνομαι καν απ’το κρεβατι και ξανακοιμαμαι μεχρι να ετοιμαστει το μεσημεριανο :lol:
Μακάρι να κοιμόμουνα 5, 6 -άντε το πολύ 7- ώρες και να ήμουνα καλά. Να μη νύσταζα… Τώρα μπορεί να κοιμάμαι από τις 4 να ξυπνάω στις 12, να ξανακοιμάμαι στις 3 το μεσημέρι να ξυπνάω στις 5 και μετά να ξανακοιμάμαι μία ώρα. Καλά αυτό δεν γίνεται σε καθημερινή βάση (ευτυχώς). Αλλά όσο πιο πολύ κοιμάμαι και δεν είμαι και πολύ…τόσο πιο πολύ νυστάζω. Δεν έχω όρεξη να βγω, χάνω την ώρα μου ανούσια, αλλά δεν ξέρω τί να κάνω πια. Απελπισία μαύρη! Ουφ τα’πα!
Επιπλέον, σα να μην έφταναν όλα, έχει και κ*λοζέστη…αηδία σκέτη!!
Χειμώνας και πάλι χειμώνας, σχολή και πάλι σχολή και ας @@@ κάθε φορά που κάνω το πήγαινε-έλα Αθήνα-Κόρινθο(λίγο πιο κεί από Κόρινθο). Μου λείπει το κρύο, το πρόγραμμά μου, οι φίλοι μου, οι συναυλίες και λοιπά.
Κρισάάάρα:!:
Kωλοκορινθος…παλι εκει θα φαω το μισο μου καλοκαιρι :lol:
Αχα… από Κόρινθο είσαι ε? Μία χαρούλα…
Στο Κιάτο έχεις έρθει?
Εγω εχω εξοχικο λουτρακι αλλα και την κορινθο την τιμαω αρκετα και ειδικα τα καλαμια για μπανακι
O παππους ηταν απο την Κορινθο.
Ε καθε καλοκαιρι θα περασουμε μια φορα απο Κιατο αν και συχνοτερα παμε προς Ναυπλιο.Γενικα δεν υπαρχει παρεα οποτε δεν την πολυπαλευω στο χωριο.
Καλαμια μια χαρα ειναι πριν το δεκαπενταυγουστο.
Εγώ όλο το καλοκαίρι εδώ το περνάω (στο Κιάτο)… Αν και μου αρέσει εδώ η περιοχή γενικότερα, το Κιάτο μου τη ψιλοδίνει… ίσως γιατί το ‘‘τρώω’’ όλο τον χρόνο στη μάπα…
Το Ναύπλιο είναι υπέροχο… εμείς πάμε μονοήμερες καμμιά φορά είναι τέλεια…το αγαπώ το Ναύπλιο <3 Σε καταλαβαίνω σχετικά με τις παρέες, εγώ ολόκληρο τον χρόνο είμαι μακριά απ’την παρέα μου. Τέλος πάντων, θα περάσει…
Τώρα κάνεις φροντιστήρια ε…?
Hello
Ναι δυστυχως.Σαπιζω με βαρδιες στο σπιτι και στο φροντηστηριο.Και οσο σκεφτομαι ποσο γαματο ηταν το περσινο καλοκαιρι μου τη δινει ακομα περισσοτερο.Μια εβδομαδα ακομα!!!
Το επόμενο θα είναι ακόμη καλύτερο
Πλακα,πλακα συνεχεια αυτο σκεφτεσε για να την παλεψεις.Απο τωρα κανουμε σχεδια για το επομενο καλοκαρι :lol:
Υπομονη, προπερσι τα ιδια περνουσα κι εγω Αθλιο καλοκαιρι, και γενικα πιεση για το τιποτα.
Πάντως εγώ από το καλοκαίρι που τελείωσαν τα σχολεία περνάω ΣΚΑΤΑ όλο τον χρόνο, αλλά εγώ είμαι ιδιάζουσα περίπτωση. Και όλα καλά να’ναι, πάλι ‘‘μαύρα’’ θα τα βλέπω…!!
Θα περάσεις τέλεια…κάνε υπομονή και ούτε που θα καταλάβεις πώς -πόσο γρήγορα- θα’ρθει το επόμενο καλοκαίρι. Την επόμενη εβδομάδα θα σταματήσεις για λίγο… ευκαιρία λοιπόν να ξεκουραστείς και να ‘‘γεμίσεις τις μπαταρίες σου’’ για τον δύσκολο (για όλους) χειμώνα που θα’ρθει… Όλοι τα περάσαμε…!! Υπομονή και όλα καλά θα πάνε…
ποια πιεση ρε μη τρελενομαστε…τωρα εχει ΔΙΑΚΟΠΕΣ…απο μεσα αυγουστου παιρνουν σειρα τα μαθηματα…μην αγχωνεστε απο τωρα να ουμ.
Kάθε φορά που μου λέγανε “Όλοι τα περάσαμε” και “Υπομονή θα αποζημιωθείς το καλοκαίρι που έρχεται” και τέτοιες μπούρδες ήθελα να κάνω φόνο.
Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο.Αυτη η φραση περιγραφει ακριβως τα καλοκαιρινα μαθηματα.
Ειδικα φετος με τα δυσκολα θεματα επειδη φαινεται επεσαν τα ποσοστα επιτυχιας στα φροντηστηρια,αυξησαν τις ωρες σε σημειο να κανουμε μαθημα 24 ωρες την εβδομαδα.