Ποσειδι και φλωριες! 22 Ιουλιου παω Ναξο ρε για 10 μερες!! 8)8)
[SPOILER]μεχρι τοτε θα τρωω στη μαπα τη ζεστα στη Λαρ’σα… :?[/SPOILER]
Ποσειδι και φλωριες! 22 Ιουλιου παω Ναξο ρε για 10 μερες!! 8)8)
[SPOILER]μεχρι τοτε θα τρωω στη μαπα τη ζεστα στη Λαρ’σα… :?[/SPOILER]
σου δίνω 30 ευρό να σταθείς στην κεντρική πλατεία για μια ώρα
αν ειναι να εχω και παρεα το mp3 μου και μια εφημεριδα, εκλεισε!
καλά και εγώ ετσι λέω, αλλά μετά από το 10λεπτο τα βλέπεις όλα αλλιώς
*οχι…το στοίχημα είναι χωρίς τίποτα…μιλάμε η σχιζοφρένεια που θα σε χτυπήσει θα είναι το κάτι άλλο:p
μαλλον εκανες φανταρος καπου καλα εσυ…:p:p
…dont go there.!
Παίζω σκάκι στο dod και εκεί που η παρτίδα έχει προχωρήσει αρκετά και έχει πολύ ενδιαφέρον το γαμημένο με πέταξε!
Καιρό είχα να νιώσω το feeling να θέλω να σπάσω το λάπτοπ για παιχνίδι
Έβριζα για κάνα 5λεπτο και από το chat έτρωγα καζούρα
Συνεχίζω να τρώω για 10 άτομα,από το απόγευμα γυμναστική…
…σίιιιιγουρααααα
Ναι ετσι λεμε ολοι αλλα με τετοια ζεστη ακομα και ενας(1) κοιλιακος επιφερει αμεσο ΘΑΝΑΤΟ.
Και φαντάσου να μην αποθάνεις με τον πρώτο, αλλά με τον τρίτο και να έχεις κάνει και δύο κοιλιακούς τσάμπα…:papas::papas::papas:
Και σήμερα σκεφτόμουν να πάω πάλι γυμναστήριο [μετά από 2 μήνες αποχής :(]
ποδηλατακι, τρεξιματακι, κοιλιακους για να προλαβω να ειμαι φιτ στις διακοπες και να ριχνω γκομενακια στην παραλια! :p:p
[SPOILER]ΝΟΤ![/SPOILER]
Εμένα πάλι, μόλις μου κουμπώθηκε η προοπτική να την αράξω στο στρώμα με κρύο τσάι και σιδηρόδρομο ταινιών για το Μάη του 68. Αν κανείς εξεύρει κάποια καλή, ας τη ρίξει!
Η Σαπίλα θα θριαμβεύσει ξανά
παιδί των λουλουδιών και έτσι;
Βία είναι να γυρίζεις στο καμίνι μετά από σου/κου στην ανεμοδαρμένη Τζια. Από δω και πέρα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού τις καθημερινές θα δουλεύω τα πρωινά και θα διαβάζω τα απογεύματα, και τα Σαββατοκύριακα θα φεύγω εκτός Αθηνών.
Θέλω χειμώνα.
επιτέλους ένας φυσιολογικός άνθρωπος
Αξιαγάπητα όλα τα ζούδια, αλλά τρώνε σκόνη απ’ τον Ανατόλι της Πάπιας. Γινόμουν άνετα κτηνοβάτις για χάρη του…
[QUOTE]Είμαι κι εγώ βέβαιος πλέον ότι γνωριζόμαστε, υπάρχει αυτή η κάπως απροσδιόριστη επαφή, σ’ αρέσουν και σένα τα κατσίκια;
Τα αγαπάω, μόνο όμως με strap on [/QUOTE]
σοβαρευτείτε.
Νομίζω πως δεν κατάλαβα τίποτα από το απο πάνω post.
Θέλω να έχει κρύο και να ξυπνάω το πρωί χουχουλιασμένος κάτω από τα παπλώματά μου, να μη θέλω να σηκωθώ αλλά να σηκώνομαι, να ντύνομαι σαν άνθρωπος, έξω να έχει συννεφιά και μουντάδα, να πίνω τον ζεστό καφέ μου, να νυχτώνει νωρίς και να ακούω αστικές μελωδίες καθώς μετακινούμαι υπό φυσιολογικές συνθήκες με τα ΜΜΜ, χωρίς ιδρώτα και άσχημες μυρωδιές… ΔΑΜΝ! Τουλάχιστον 166 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα.
Συμφωνω με τον αποπανωνε.
Καλο και το καλοκαιρι αλλα σωματικα δεν την παλευω, οι βιορυθμοι μου με την ζεστη πεφτουν στο -30.
Ένα από τα χαρακτηριστικά του [I]καλού[/I] δημοσιογράφου είναι η παρατηρητικότητα.
Αν δεν την έχεις εκεί που πρέπει, το 'χασες το τρένο.
εντιτ
Περιμένω JTN - ντετεκτιβ να ποστάρει τα λινκς των τεκμηρίων