Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

δεν παλεύεται η ζέστη

Βρίσκεις τη φόρμα σου. Μ’αρέζεις. 8)
Έχεις όλα τα δίκια του κόσμου, αλλά έχω κάποια ελαφρυντικά μιας και δεν είχα μπει στο φόρουμ τις τελευταίες μέρες. Διαβάζω το φόρουμ από πάνω προς τα κάτω και το ‘introduce yourself’ πάντα το διαβάζω τελευταίιο ή το ξεχνάω.

Χα! Πρόλαβα τον JTN.
(Εδώ που τα λέμε γιατί δεν τον κάνετε moderator? Σοβαρά.)

με μυρωδιά σκουπιδιών :wink:

Σοβαροί είμεθα ρε

αφιερωμένο σε όσους γουατάρουν Floyd:D

what?

τρόλιν εν κονφιούζινγκ :wink:
Όλη η φράση (’‘παιδιά λουλουδιών με μυρωδιά σκουπιδιών’’) λεγότανε στην ελλάδα των 80ζ ως αντιχιπικό quote…
μουα, ως προς το κίνημα, έχω και τα + και τα - μου…

ω, μόλις κατέβηκε και το Γουικέντ, πάνω στην ώρα!! :smiley:

οκ οκ κατάλαβα τι εννοούσες :stuck_out_tongue:
καλή διασκέδαση :roll:

Καθε μερα θαλασσα,ρακετες με μεταφορικο μεσο ποδηλατο.Η καλυτερη γυμναστικη.Και τρωω και τον αμπακα μετα.

Today’s Birthdays
satan kings (37)

:’)

σήμερα πήγα να φάω ένα χοντόγκ από ένα γνωστό μαγαζί (δεν θέλω να το κακοφημήσω) και την ώρα που έτρωγα, βλέπω να ξετρυπώνει ένα ζουζούνι σαν μυρμήγκι αλλά διπλάσιο, με φτερά. να προσπαθεί να ελευθερωθεί με τα οχτώ του πόδια μέσα από τις μουστάρδες και τις μαγιονέζες. του το πάω πίσω, μου φτιάχνει άλλο και ξαναβρίσκω μέσα το ίδιο ακριβώς. σιχάθηκα τη ζωή μου.

Για το εβερεστ λες μαλλον, εγω να νιωθω τυχερη που ειχα βρει μονο κατι σαν σπαγγο μια φορα μεσα δλδ;

για τα coffe time λέω.

Οκ, θα συνεχισω να τρωω απο εβερεστ, θενκς :stuck_out_tongue:

Σοβαρα μιλατε ρε?Αλεξ η ιστορια σου με εκανε να φοβαμαι οποτε τρωω σαντουιτς απ’εξω :stuck_out_tongue:

-σοβαρότατα-
καθόμουν έξω πάντως. δεν ξέρω άμα φταίει αυτό, αλλά εκεί που έτρωγα όντως βρήκα ένα τέτοιο ζουζούνι να προσπαθεί να ελευθερωθεί ΜΕΣΑ από τις μαγιονέζες. τώρα άμα μπήκε από κάτω εκείνη την στιγμή δεν ξέρω, πάντως για να μπήκε και μόνο φανταστείτε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα χοντογκς τους.

Αλλο ενα βραδυ αυπνιας :frowning:

και αυτα ψιλοσαπια ειναι:roll:

χέρομαι που έχω κλειστό το κινιτο μου και δεν μπαίνω φεησμπουκ 2 μερες.Τα σιχάθηκα.Ολο τηλέφωνα και μαλακίες,καλοκαίρι είναι γαμώ :slight_smile:

Ζέστη και πάλι ζέστη

αλλα rocking…μια χαρα ε;