Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Μολις γυρισα απο την δουλεια και το κεφαλι μου ειναι κουδουνι απο την ζεστη :frowning:

με εχει πιασει μια απιστευτη βαρεμαρα που βαριεμαι να κανω ακομα και λογκ ιν εδω μεσα + οτι λιωνω απο τη ζεστη…
γαμωκαλοκαιρο:(

Μολις ξυπνησα μεσα σε μια λιμνη απο ιδρωτα :frowning:

και το σαββατο ακουσα θα ανεβει και αλλο!

Last edited by Geodude; 07-07-2011 at 16:47. Reason: προσθήκη λεπτομερειών [B]και μετατροπή κεφαλαίων σε μικρά γράμματα [/B]

Ωραια πραγματα!!!

Μονο καρδουλες <3:p

Λιωνω!!!Με τετοια ζεστη ειναι να πας στην παραλια με μπυρες και να την αραξεις…

Υπάρχουν πιθανότητες απο Σεπτέμβρη να βρώ και δουλειά και να πάω να νοικιάσω κανα σπιτάκι ή τσάμπα ελπίζω έστω και λίγο; :-s:-s

Ζέστα και βαρεμάρα.
Έχω παράλληλα ανοιχτά το Twitter, το Facebook, το Google+, το φόρουμ του Rocking.gr, και σε όλα αυτά έχω γραφτεί με διαφορετικό mail. Έχω ανοιχτές και κάποιες σημειώσεις του e-class για την εξεταστική του Σεπτέμβρη, αλλά αυτές δεν τις υπολογίζω καν. :stuck_out_tongue:

Καταρχήν

[SIZE=“7”][B]ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ[/B][/SIZE]

Αλλά αυτό που ήθελα πραγματικά να γράψω είναι πως μόλις ανακάλυψα το πιο βλαμμένο όνομα μπαντας ever αλλα βαριέμαι να ψάχνω για το τοπικ. And the name is…[B]Gay For Johnny Depp[/B] :?

Ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα αλλα πιθανοτητες παντα υπαρχουν και μακαρι να μπορεσεις ρε φιλαρακι.Think positive :wink::slight_smile:

Oι διαφορες αναμεσα στη μεταλλικη κουλτουρα δυο Ευρωπαϊκων χωρων.

Σουηδια:

[SPOILER][/SPOILER]

Ελλαδα:

[SPOILER][/SPOILER]

Χθες,με ένα φιλαράκι ανακάλυψα εντελώς τυχαία 2 cd που άκουγα όταν ήμουν δημοτικό.

ναι,άκουγα εντελώς ασυνείδητα psi/goa trance :stuck_out_tongue:

και πόσο πιο γαμώ είναι αυτό το καλοκαίρι.12 η ώρα μας καύλωσε να πάμε κατερίνη,και πήγαμε ήρθαμε σε 3 ώρες μέσα.

sold out οι πυξ λαξ λέει ρε μλκ…

θα πήγαινα αν είχε εισητίριο … εδώ και μια βδομάδα ειναι sold out.Ολόκληρο ΟΑΚΑ οι Πυξ λαξ? μπρααβο

Το 1/10 της Ελλάδας πληρώνει και ΘΕΛΕΙ να δει τους μισούς Πυξ Λαξ,κάτι μήνες μετά τον θάνατο μέλους τους.

Έλληνες…τίποτα άλλο!

και θα ακούσουν τα ίδια hits…με την ίδια παρουσίαση…με ίδιο ήχο :-s

Με τα ίδια τραγούδια #-o

κατι τετοια μαγαζια πρέπει να τα ονοματίζεις/“κακοφημείς”:!: