Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

http://gmargari.wordpress.com/2009/10/12/pliatsikas-interview/ Χααααα.

:blink:

και μετά την τελευταία συναυλία των πλιάτσικα,στόκας και σία έχουμε και άλλη τελευταία συναυλία:
«Σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτή τη μεγάλη και συγκινητική ανταπόκριση. Ελπίζουμε απόψε να μπορέσουμε να σας το ανταποδώσουμε. Μετά από αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε μία ακόμα συναυλία στην Αθήνα, στις 10 Σεπτεμβρίου, στο TerraVibe Park, στη Μαλακάσα.
Να περάσουμε όλοι καλά…»
Πυξ Λαξ

ουυυυφ, μου έφυγε ένα βάρος!

Η έννοια ‘τελευταία’ μάλλον πέρνει έντεχνη συμβολική σημασία όταν ακούγεται απο τα χείλια των Πυξ Λαξ

Ελπίζω να βγάλουν DVD ‘το τελευταίο τέλος’.

Το θέλω.

Και θέλω με την λέξη τελευταίο να εννοούν ‘το πιο πρόσφατο’,και όχι ‘δεν έχει άλλο μετά’

πάντως το κλου της δήλωσεις είναι το “αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε μια ακόμα συναυλία στην αθήνα”. μπορεί να συνοδευτεί από πολλές φράσεις:

“αγοράσαμε τώρα πρόσφατα κάτι μεζονέτες στην εκάλη και αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε μία ακόμα συναυλία στην αθήνα”

“ο φίλιππος θέλει να φκιάξει ένα μαγαζί στο γκάζι και αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε μία ακόμα συναυλία στην αθήνα”

“θέλουμε να πάμε ένα ταξίδι σε εξωτικούς προορισμούς και να τρώμε όλη μέρα αστακούς και αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε μία ακόμα συναυλία στην αθήνα”

and on and on…

έλα τώρα τους παρεξήγησες8)
υπάρχει μια συναισθηματική ανάγκη με τη μουσική τους και τα λεφτά του κοιν…εεεε δηλαδή το κοινό τους,η οποία τους ωθεί στο να επαναλαμβάνουν την τελευταία συναυλία συνεχώς.Δεν θέλουν να τελειώσουν με τίποτα!!

σωστός

αυτό: ‘δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι έγινε σολντ άουτ και δεν μπορούμε να σας ξεζουμίσουμε στο έπακρο,για αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να κάνουμε ακόμα μια συναυλία στην Αθήνα’

το βρίσκω ως το πιθανότερο.

πυξ λαξ ρε άπιστοι!

αγαπημενο τραγουδι το αποπανω

Πωω πωω κάψιμοο εε

ό,τι να’ναι -αν και μερικά τραγούδια έχουν πλάκα…

Kylesa [COLOR=“Red”]καρδούλες[/COLOR] ναιιιιιιιιιι τα χώνουν!!! Από χθες τους ακούω συνέχεια και όταν κάνω διάλειμμα απ’το διάβασμα ξανά και ξανά διάβασμα… :frowning: Τί μαλακία είναι το καλοκαίρι πάντως:!: Διάβασμα + ζέστη + βαρεμάρα = θάνατος.

[I][COLOR=“DarkOrange”]αφιερωμένο σε όλους.

Kylesa <33333[/COLOR][/I]

τούτην έδώ τη στιγμή σε αγαπώ αληθινά.

Aφιερωμένο στους “χαροκαμένους” εκεί έξω:p

Νομιζω πως το humor μου εχει αρχισει να πιανει 5ο 6ο 7ο υπογειο. Αυτη την εντυπωση εχω, δηλαδη.

Σε αλλα νεα αυτος ειναι ο πιο γαματος δισκος που δεν ακουσατε φετος. http://www.youtube.com/watch?v=ZSv7f30fXpE Περσινος ειναι, αλλα εγω φετος τον ακουσα. Τι γαματη μπαντα ρε πουστη μου. Δεν περιμενα με τιποτα να κολλησω με κατι τοσο ‘‘light’’ επειδη τα γουστα μου τον τελευταιο πολυ καιρο κυμαινονται σε αλλη φαση αλλα αυτοι αποτελεσαν τρελη εξαιρεση. Μπανταρα με δισκαρες στο ενεργητικο της. Καποιος πρεπει να τους φερει Ελλαδα το συντομοτερο.

[COLOR=“DarkOrange”]Kι εγώ σε συμπαθώ παπάκι (μου αρέσει αυτό:)) και το τραγούδι είναι τέλειο (ένα απ’τα αγαπημένα μου στο δίσκο…)[/COLOR]

[COLOR=“DarkOrange”]Συμπαθητικό το τραγoύδι σου Angmar…[/COLOR]

Κι εγω συμπαθητικουληδες τους ελεγα στην αρχη. Τους End of Green δεν τους εμαθα τωρα, τους ξερω εδω και δυο χρονια αλλα ποτε δεν τους ειχα ακουσει σοβαρα. Εαν μου λεγατε παντως οτι θα λατρευα τοσο μια τετοια http://www.youtube.com/watch?v=PpnhzYBxado μπαντα ε θα εβαζα τα γελια. Δεν το πιστευω ουτε ο ιδιος δλδ.

Μονο η Νεφελη ξερει ρε. Στο καιαδα ολοι. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Αυτα ειναι

[COLOR=“DarkOrange”]Η Νεφέλη έχει γούστο. Ακούει και Draconian…!! :wink: \m/

Ναι, καλοί ακούγονται -αν και γενικά δεν είναι και πολύ του γούστου μου αυτό το στυλ. Κάποια στιγμή ίσως και τους ρίξω μία ‘‘αυτιά’’…το τραγούδι τους έχει ενδιαφέρον…!![/COLOR]

[COLOR=“DarkOrange”](αυτό το πορτοκαλί το λάτρεψα και είναι και πολύ καλοκαιρινό <3)[/COLOR]

[COLOR=“DarkOrange”]@Mech-Cannibal[/COLOR] :respect:

Για όνομα του θεού,ποιός άνθρωπος μπορεί να το κάνει αυτό

http://www.star.gr/ellada_kosmos/99358/

[B][I]άνθρωπος[/I][/B] είπες ;