Go with the flow.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ :lol:
(να ελπίζω ότι ενοούσες αυτό ε? :Ρ)
Θα μπορούσα να εννοώ και [U]αυτό[/U]. Ή και τίποτα. Αλλά ναι, ΚΟΤΣΑ είναι ό,τι πρέπει για καυτές κολασμένες καλοκαιρινές βραδιες σαν αυτήν.
Προωθούν και μόνοι τους αυτή την αντίληψη άλλωστε.
(θα καταληξουμε σε αφιερωμα στους qotsa)
Το λατρεμμένο αβαταρ σου και το γεγονος οτι ακουω oasis και μου βγαινει η χαζοχαρουμενη και καλούλα πλευρά μου σε σώζουν
Μ’αρέζει αυτή η σελίδα.
Fugazi θεοί. Ίσως και best band ever. Χμμ, γιατί όχι?
Βέβαια τώρα είμαι σε φάση St. Vincent, έχω ακούσει πάνω από 50 φορές το κομμάτι σήμερα, οπότε ας σπαμμάρω λίγο:
Σε λιγο πρεπει να φυγω για δουλεια και βαριεμαι ελεεινα
Σε λίγο θα πάω παραλία και βαριέμαι να οδηγήσω :-s 8)
Η οδήγηση ανήκει στις μεγάλες απολαύσεις. Δεν θυμάμαι ποτέ να είπα “βαριέμαι να οδηγήσω”.
Ποσο τα αγαπουσα και συνεχιζω να τα αγαπω:)
είδα ένα μικρό nerd σήμερα στο σουπερμαρκετ το οποίο είχε πάει στο φυγείο με τα αναψυκτικά και έπαιρνε μία μία τις κοκα κολες και τις κούναγε. #-o
Συμφωνώ άπειρα.Αλλά πως να το απολαύσεις όταν σκέφτεσαι πόσο κοστίζει πλέον η βενζίνη…
συμφωνώ με jim.
η οδήγηση είναι απόλαυση,όταν είσαι ασφαλής,και το αμάξι τραβάει.
τώρα όπως λέει και ο οτιναναι,ισχύει.Μια λύση είναι το αέριο.
0,7 το λίτρο αντί για 1,7
και περίπου 20% παραπάνω κατανάλωση όταν χρησιμοποιείς αέριο.
Άρα περίπου 40% οικονομία
πέθανε η amy winehouse?
μπρρ ανατρίχιασα…βλέπεις ειδήσεις και ακούς για δολοφονίες, τρομοκρατικές επιθέσεις, χτυπήματα κλπ…μετά το βάζεις στα ‘‘καλλιτεχνικά’’ νέα (κοινώς κουτσομπολίστικα) μπας και ακούσεις τίποτα ευχάριστο… σκατά κι εκεί…
τα λεωφορεία τι ώρα ξεκινάνε το πρωί την Κυριακή?
Θέλω κάπου να το πω,οπότε ας το πω σε αυτή την καταβόθρα που έχουμε για θρεντ…
Ο πατέρας μου φτιάχνει ένα μπαγλαμά ο οποίος στο pickguard έχει σχέδιο ένα μπουζούκι το οποίο στο pickguard του έχει άλλο μπουζούκι.
Double meta bitches! \m/
Μόνο περηφάνεια :’)
Δύο βδομάδες χωρίς ίντερνετς… Δεν παλεύεταιιιιιιιιιιιιιιι!