Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Μεγαλη αληθεια.Σε λιγο μας βλεπω να μην τα κουναμε καθολου εκτος και αν ειναι αναγκη.

Πριν ακριβώς από μια βδομάδα, είχα δει στον ύπνο χωρίς λόγο και αιτία μου ότι πέθανε η Winehouse. Το είπα για πλάκα σε κάτι φίλους μου, που ούτε αυτοί έδωσαν σημασία. Είμαι το τελευταίο άτομο που θα πισέψει σε προφητικά όνειρα και σε παρόμοιες ανοησίες, αλλά νιώθω κάπως… περίεργα…

Με τιμάει που όταν βαριέμαι, παίζω λεξοκόντρες στο zoo;

Βαριεμαι αφανταστα υπνος δεν με πιανει ας ελπισουμε να εχει καμια καλη ταινιουλα για να περασει το βραδυ :slight_smile:

Οι αγγλίδες είναι η πιο ωραία φυλή ρε γμτ. Και δε πα να λέτε ότι θέλετε. Καρδούλες πολλές.

lololololololol

αηδιαστικες ειναι

Γούστα είναι αυτά… Αλλά βρε φρίδομ, αδικείς τις Ελληνίδες που είναι μία χαρά κουλίτσες, απλά τις έχει συνηθίσει το μάτι σου και δε σου κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση και οι Ιταλίδες, Γαλλίδες είναι ωραίες …Ισπανίδες κλπ. Καλές και οι Αγγλίδες (αν και δεν έχω δεί πολλές τέτοιες, πλην ορισμένων εξαιρέσεων… η Emma -Watson βεβαίως βεβαίως- τις πατάει όλες κάτω!), αλλά θεωρώ ότι οι δικές μας είναι πολύ πιο καλές από αυτές. Βέβαια έχει να κάνει με τα γούστα/προτιμήσεις του καθενός. Εμένα γενικά στις γυναίκες και στους άντρες (μην παρεξηγηθώ) μαρέσει το τελείως ασπρουλιάρικο ναι ναι…
Οι βόρειες όμως δε μαρέσουν (και οι βόρειοι ε). Μου αρέσει το καστανό/μελαχρινό και όχι η άλλη (για γυναίκες μιλάμε) να 'ναι δύο μέτρα ξέρω εγώ… που θέλω να καταλήξω με αυτό; ΠΟΥΘΕΝΑ… απλά βαριόμουνα και είπα να το πω…:):smiley:

Ρε ότι και να λέτε, τα 2 πλασματάκια που πέτυχα στου Ψυρρή σήμερα ήταν βγαλμένα από παραμύθι μαγικό. Κοριτσάρες μου!

3 γαλλίδες που 'χα πετύχει στην ακρόπολη ήταν μούρλια. μου 'χαν πει ότι τους άρεσαν η μπλούζα μου (ήταν bathory) :oops::oops:

Άντρες έχετε τις κουκλάρες δίπλα σας και τις ‘‘φτύνετε’’…[-X

Πω όρεξη που την έχω ώρα που’ναι…γράφω γράφω χωρίς να προλαβαίνω να σκεφτώ τί στο καλό γράφω… με αυτά και με αυτά, που άκουσα, ήταν που ήταν στραβό το κλίμα στράβωσε για τα καλά… (αναφέρομαι στις ειδήσεις σήμερα).

Τέλος πάντως, το κόβω εδώ…

Αλήθεια, ρε φρίδομ από περιέργεια και συγγνώμη που ρωτάω… αλλά πώς ήταν αυτές οι Αγγλιδούλες; Κανά κοινό με την αξιαγάπητη Έμμα ή συνηθισμένες Αγγλίδες; (μαρέσει αυτή η κοπελίτσα…)

ότι θα δω και λεσβιακό με την γουάτσον δεν το πίστευα.

Συνηθισμένες αγγλίδες, με τη καύλα προφορά, τις ματάρες, τα χείλη, το ξανθό το μαλλάκι το ίσιο, πλάσματα αγγελικά με λίγα λόγια! Μόνο ο χόρρορ καταλαβαίνει 8)

Σιγά εμείς στηρίζουμε τις καστανές/μελαχρινές (και καστανούς/μελαχρινούς8)):!::lol:

Παρεξήγησες (schuldineralex) εμένα μαρέσουν οι ΑΝΤΡΕΣ (και μόνον οι άντρες). Δεν καταλαβαίνω γιατί έχετε δημιουργήσει τέτοια εντύπωση για το άτομό μου. χμμ?

Ο χόρρορ είχε ποστάρει και μία μελαχρινή (μαύρο μαλλί), άσπρη χλωμή, ωραία μάτια, σαρκώδη χείλη… μέχρι και εμένα κόλασε τούτη!!!:lol:

Lesbian aleeeeeert !!! Χαχαχα:p Γεια σου ρε Silent!

ρε μαγκες εξηγειστε μου κατι… γιατι οταν δεν εχεις γκομενα και εισαι με την παρεα σου εξω σαββατο βραδυ ενω εχετε περασει και τις 5 προηγουμενες μερες μαζι, το βραδυ αυτο παλευετε… οταν ομως εχεις χωρισει προσφατα ή και αν δεν εχουν τελειώσει ολα ακομα μεταξυ σας, το βραδυ σας φενεται το πιο βαρετο evah!?

What he said. :roll:

Εγώ δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί ούτε τα έφτιαξα, ούτε χώρισα ποτέ… αλλά μήπως λέω μήπως τη σκέφτεσαι ακόμα. χμμμ? (ας με μαζέψει κάποιος θα πω πολλά σήμερα). Πάντως, σοβαρά όταν σκέφτεσαι κάποιον/κάτι ‘‘κολλάς’’ εκεί και σου 'ναι δύσκολο να πας παρακάτω… και έξω να 'σαι και με φίλους να 'σαι, πάντα φέρνεις στο μυαλό -ακόμη κι αν δεν το παραδέχεσαι- αυτή τη σκέψη και τα χαλάς όλα!! Μιλάει η πείρα8) (όχι στις σχέσεις) αλλά κάπως έτσι αισθανόμουν όταν μου καρφωνόταν ‘‘κάτι’’ στο μυαλό από αγόρι (ξέρωγω) μέχρι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

έδιτ πάει στο από από πάνω η απάντηση…

θενκ γιου σαιλεντ βιντερ… με το συγκεκριμενο ατομο δεν εχουν τελειωσει για την ακριβεια τα πραγματα μεταξυ μας και πιστευω θα μου εφτιαχνε την διαθεση αν ηξερα οτι κ αυτη μπορει να χει βρεθει στην ιδια κατασταση με μενα…

ντεους ντεουμ έκανες ιντροδθψε υοθσελφ στα σαμπφορουμς στο οφφτοπικ;

με το ζορι το διαβασα γαμω τα ινγκρικ σας αλλα τεσπα, οχι δεν εκανα, ειναι απαραιτητο το φακελωμα?