ρισπεκτ!!!
δεν ειναι σαν το πρωτο
αλλά εχει κι αυτο τις στιγμες του
Γιατι εμφανιζει το ονομα μου σαν gregacm??
Έχει 3 μέρες που γύρισα από Σκιάθο/Βόλο και τώρα θα κατέβω Αθήνα για γάμο και τπτ ψώνια και ΒΑΡΙΕΜΑΙ πάλι να ταξιδεύω
Θέλω να έρθει το φθινόπωρο και τα κρύα να σαπίζω σπίτι μου στην Κομοτηνή με σειρές, ταινίες και junk food
Πως μπορειτε τα e-book readers ωρε? Οσο και να μ’αρεσουν τα gadgets, δε θα μπορουσα ποτε να διαβασω ενα βιβλιο σε αυτο το πραμα. Με κουραζει αφανταστα.
Nohing like the good ol’ thing.
σημεία των καιρών :?
Παω να δω καμια ταινιουλα στην nova να περασει η ωρα
η πλατη της καρεκλας πανω στην οποια καθομαι είναι ετοιμη να σκιστει.
το ξερω, το νιωθω, το ακουω. κιομως, δε κανω τιποτα γιαυτο, κυριως επειδη βαριεμαι.
οση ωρα τογραφω αυτο, πιεζω και με την πλατη δυνατοτερα, επειδη μπορω.
καποια στιγμη θα σκιστει ολη η πλατη, και θα πεσω πισω, και θα βρισω τους παντες, κι ας ξερω πως καποια στιγμη θα πεσω, θα τσαντιστω. αυτα
ποιος πέφτει βραδιάτικα τώρα … ^
Η έμπνευση έρχεται όταν δεν το περιμένεις τελικά
δεν παίζεσαι!:):lol:
Πάλι μουσική βραδιάτικα…και πάλι θα μπω μετά στις παράωρες εξομολογίσεις όπως το κόβω…
Βαριεμαι…και πρεπει και καποια στιγμη να αρχισω το διαβασμα.
Ποτε το κοβουνε οι μαλακες απο το μισιγκαν να μας δειξουν και εμας τα αποτελεσματα του προφισιενσι?
Καψιμο σε Pro
Έπεσε το bandwidth της Tellas πάλι και buffer-ιάζει μονίμως το YouTube… γκρρρ…
Και ναι! Σήμερα τα μάτια μου αντίκρυσαν στην πλατεία Συντάγματος Ελένη Λουκά να λογομαχεί με αρχηγό Χριστοπιστίας! Έπικ έπικ έπικ έπικ μπατλ!
Επικότατη μπατλάρα!!!
Πωωωω αυτά δεν γίνονται. Έζησες υπέρτατη στιγμή.
Ο αρχηγός της χριστοπιστίας είναι εκείνος ο παππούς που κάθεται καμιά φορά μπροστά από τη Βουλή, εκεί που είναι τα σκαλοπάτια, και προσεύχεται με τα χέρια υψωμένα? Και έχει πάνω του διάφορες πινακίδες κλπ?