Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Ακριβώς! Γενικά είδαν πολλά τα μάτια μου σήμερα στο κέντρο xD

Τί σιντάρα το Opus Eponymous των Ghost!!!:stereo:

Silent είσαι off topic στο Off Topic!

:ban: :-k

Όχι πάλι μπαν! Τί εννοείς είμαι ‘‘οφφ τόπικ’’…; αφου το συγκεκριμένο θρεντ προορίζεται για αυτό…για να βγαίνεις οφφ τόπικ!8) Τί έπρεπε να πω δηλαδή;

Πόσο συγκινημένος είσαι που με συναντάς σε θρεντ! :smiley:

Edit: συγκινημένη :stuck_out_tongue:

Αχαχαχα8):slight_smile:

Μαραθώνας - Τζιά - Τήνος

Τα λέμε κάπου στο ενδιάμεσο.
Να περνάτε καλά και να είστε [U]COOL[/U].

8)8)8) τέλεια! αυτά είναι!

Σήμερα παίζουν 2 πολυαγαπημένα ζευγάρια μουσικών…

Rage Against The Machine-Muse στο Los Angeles,California

Σωκράτης Μάλαμας-Παύλος Παυλίδης στη Βαρβάρα Χαλκιδικής

και δεν θα είμαι εκεί σε κανένα :confused:

Χμ, δεν είναι εύκολο να πας Χαλκιδική;

Εύκολο είναι αλλά τον έναν μάλλον θα τον δω στην Καστοριά την Τετάρτη,και δεν αξίζει να κάνω συνολικά κάπου 570 χιλιόμετρα μέσα σε 3 μέρες!!

Χμ, ναι… Τον Παυλίδη θα δεις ;

νννννννναι

τον Μάλαμα τον έχω δει περισσότερες φορές,προσπαθώ να τους εξισορροπήσω :stuck_out_tongue:

Μολις γυρισα απο δουλεια και θα κανω ντου στο air condition.Καταραμενη ζεστη :frowning:

http://www.enimerwsi.com/2011/07/blog-post_2247.html

Lol ρε ΚΕΝ ειμαι ενα βημα πριν το σημειο να γυρναω σπιτι και να κοιταω μηπως παρελλειψες να γραψεις ποστ για τη δουλεια σου ή τη ζεστη :stuck_out_tongue:
Εχεις γινει φουλ προβλεψιμος λεμε :lol:

Ενταξει τοτε θα γινω απροβλεπτος :p:)

Double post αλλα μολις τσεκαρα για ασφαλεια αυτοκινητου απο internet την anytime της interamerican γιατι μου ληγει τελος αυγουστου και τα καινουργια ασφαλιστρα μου ειχαν ερθει 310 ευρω το εξαμηνο :?.Με την anytime με της ιδιες ακριβως καλυψεις βγαινει 240 ευρω μιλαμε για 70 ευρω κατω.Εννοειτε και την εκλεισα.Ριχτε μια ματια πιστευω οτι θα σας ερθει αρκετα φθηνοτερα :wink:

βαρέθηκα το καλοκαίρι ρεεεεεεεεεεε :(:frowning:

Δεν είσαι ο μόνος ! Τα καλοκαίρια ανέκαθεν τα μισούσα, γιατί πρώτα απ’όλα ‘λιώνω’ από τη ζέστη, δεν βγαίνω, δεν πάω διακοπές(όχι πάντα), χάνομαι με τους φίλους μου, μελαγχολώ -τα τελευταία χρόνια πέφτω τελείως σε κατάθλιψη- βαριέμαι και σα να μην έφταναν όλα αυτά από δω και στο εξής θα πρέπει τουλάχιστον για τα επόμενα τρία καλοκαίρια να ‘στρώσω’ κώλο μπας και περάσω κανά μάθημα και πάρω κάποτε αυτό το ‘περιβόητο’ πτυχείο! Σκατά, καλά να πάθω!