Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

^^^
Γενικά συμφωνώ με το κορίτσι, έτσι λειτουργεί και σε μένα, εκτός από το τελευταίο, μια και δεν είμαι πια φοιτητής! :stuck_out_tongue:

Καταθλιψη δε λες τιποτα…:frowning:
Α,και στρωσου για το πτυχιο γιατι οσο αργεις τοσο δυσκολευουν τα πραγματα,trust me…Been there,done that!:wink:

Μαγκες το καλοκαιρι τωρα αρχιζει!

Κλαψτε ελευθερα.

Κοιτάξτε σύμφωνα με τον καιρό που θα έχει δεν θα είναι και τόσο ζεστός ο Αύγουστος οπότε θα θυμίζει λίγο φθινόπωρο

φαε τη γλωσσα σου
!

Όχι ρε δεν την τρώω θέλω κρύο

Αρχίζω να πιστεύω πως είμαι διανοητικά ανίκανος να παίξω πιο πολύπλοκα παιχνίδια στον υπολογιστή μου από το pacman :frowning:

Συνηθεια θελει

Η αλήθεια είναι πως έχω μείνει στην εποχή που η πιο καινούργια παιχνιδομηχανή ήταν το gameboy

αυτό το gameboy

[SPOILER]
[/SPOILER]

μεγάλη αγάπη το απο πάνω…!! οταν χάλασε είχα πέσει σε κατάθλιψη…
τώρα εχω ολα του τα game στο Psp Περασμένα, αλλά δεν νιώθω το ίδιο…θα φταίει η κατάθλιψη :stuck_out_tongue:

To psp το γλυκοκοιταζω γιατι μερες σαν την σημερινη στη δουλεια δεν παλευεται. Και επειδη εχω φαει φρικη με το Pro MLO δεν μπορω να καρφωσω εδω το PS3 σε ενα ethernet, γαμω το!!!

Το δικο μου psp ακομα το κλαιω :cry:.Το ειχα πεταξει πανω στον τοιχο αφου ειχα φαει γκολ στο 90 στο pro.Ειμαι λιγακι νευρικος τι να κανουμε;;:D.Το ps3 δεν το πλησιαζω πολυ κοντα την πληρωνουν τα χειριστηρια και ειναι και ακριβα ρε γαμωτο :?

χαχαχαχαχα…ετσι.με κολλητό μου συνήθως λέμε δυο κλασικές φράσεις όταν παίζουμε…
“μη ηλια.!” “μη βαγγελη.!” :lol:

Εγω χαλασα τπ γραφειο μετα απο γκολ της μιλαν στην ιντερ στο 90’.Πολυ μικροτερος,σκεψου τωρα τι θα γινοταν.

εγω αυτα τα κανω με το χειριστηριο:lol::lol:
εχω αγορασει απειρα
τωρα εχω σταματησει και οταν το αφηνω σε μια ακρη πεφει μονο του
λες και θελει να σπασει :lol:

Μαλλον δεν αντέχει άλλη κακομεταχείριση και προσπαθεί να αυτοκτονήσει… :stuck_out_tongue:

Εγώ ένα GameCube που είχα, είχε φάει χοντρά κλωτσίδια, αλλά η άτιμη η Nintendo τα έκανε γερά, τίποτα δεν έπαθε.

ειναι το μονο που δεν του εχω κανι τιποτα γιαυτο το εχω καιρο
αλλα μαλλον ειναι η μοιρα τους να σπανε

Εχω λιωσει στο pro και αν και τα εχω πεταξει δεξια και αριστερα απο τα νευρα δεν εχουν παθει κατι τραγικο, παιζω με την γυναικα μου Street Fighter και μου διελυσε τον μοχλο στο ενα χειριστηριο. Αφηστε που μου εριχνε και κατι μπουνιες στο χερι οταν εχανε.
Με τα πολλα, της το εκοψα το παιχνιδι και τωρα απλα με κραζει οταν καθομαι με τις ωρες και παιζω pro.

Αλλα πραγματικα η ωρα στην δουλεια δεν περνα με τιποτα μεχρι τις 12. ΒΑΡΙΕΜΑΙ !!!

ποιο sabbath αλμπουμ να πάρω μαζί μου στις διακοπές οέο;