Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Λαρισα - Σερρες ποσες ωρες ειναι ρε παιδες? Πρεπει να ειμαι εκει 8 το πρωι. :frowning:

βρηκα οτι ειναι 243 χιλιομετρα
αν τρεχεις νομιζω 2 1/2 με 3 ωρες.μπορει παραπανω

Θα έλεγα το Paranoid λόγω Planet Caravan (εκτός κ αν δε γουστάρεις ψυχεδέλειες στις διακοπές, οπότε ακούς τα υπόλοιπα κομμάτια…:p)

Μωρέ γουστάρω αλλα είμαι μεταξύ black sabbath,paranoid και vol.4 :?

[B]Vol. 4[/B] απο αυτα τα τρια αλλιως το Master of reality.

ξυπνημα στις 4:30 δλδ…και γαμω…

Εμεις παιζουμε mortal kombat και μια μερα θυμαμαι επειδη με ειχε διαλυσει στο ξυλο απο τα νευρα μου ειχα βαλει το χειριστηριο κατω και χοροπηδαγα πανω του :lol::lol::lol:

ψαξτο και υπολογισε
καλυτερα να πας νωριτερα παρα να προσπαθεις να μην αργησεις

επειδη εχανες η επειδη εχανες απτη γυναικα σου?:stuck_out_tongue:
εγω για το δευτερο θα τσαντιζομουν

μετα τι σου ειπε?ηρεμησε θα σε αφησω?:lol::lol:
πλακα κανω (μην τσαντιστεις)

χα χα χα χακαι στον KEN και στον MAchine Head.

Αυτα ειναι τα ωραια στα ζευγαρια - αν μπορουν να κανουν κουταμαρες παρεα εχει πολυ γελιο ειδικα για την αντιδραση που εχει ο καθενας στην καθε χαζομαρα!

:lol::lol::lol: οχι ρε σιγα μην τσαντιστω.Βασικα ειμαι πολυ νευρικος και ειδικα οταν χανω δεν εχει σημασια απο ποιον μου σπανε τα νευρα.Μετα απο οτι καταλαβαινεις δεν μπορουσαμε να συνεχισουμε το παιχνιδι γιατι το ενα χειριστηριο διαλυθηκε.Απλα το μονο που μου ειπε ειναι οτι πρεπει να βρει να μου παρει κανα χειριστηριο απο καουτσουκ για να αντεχει :lol:

εχω παιζω το mortal kombat - deadly alliance για PS2
αν παιζεις το ιδιο,να παιξουμε ενα battle :slight_smile:

Μια μερα επαιζα MLO και κερδιζα 2-0. περιμεναμε κατι φιλους παει μισο λεπτο στο μπανιο η γυναικα μου χτυπανε τα κουδουνια και μεχρι να ανοιξω με ειχε ισοφαρισει ο κερατας.
Τι καντηλια κατεβασα δεν λεγεται! Πεταω και το χειριστηριο αλλα ευτυχως για την τσεπη μου χτυπησε πρωτα στον καναπε και του εκοψε την φορα. Βεβαια η γυναικα μου με κοιταγε το υπολοιπο βραδυ με μισο ματι αλλα εγω και παλι δεν ειχα κερδισει!! χα χα χα.

Εγω παιζω το mortal kombat vs dc universe :slight_smile: edit: drenie σε καταλαβαινω απολυτα :slight_smile:

Η μουσική έχει επιστρέψει στα 70’ς ή μου φαίνεται;Τώρα που δεν υπάρχει χρήμα επέστρεψε και κάτι χαμένο στο χρόνο.Πάνε οι υπερπαραγωγές,ευτυχώς

Κατεβάζεις ταινία και έχεις ασυγχρόνιστους υπότιτλους.
Αν η ταινία είναι στα αγγλικά, όλα καλά, τους διορθώνεις. Έστω και τίποτα γαλλικά-ισπανικά-ιταλικά-γερμανικά να ναι, θα βγάλεις άκρη.

Τί κάνεις όμως όταν η ταινία είναι στα ιαπωνικά και δεν καταλαβαίνεις τίποτα ?? :?

edit: …εντάξει, problem solved. Δεν μου έκοψε πριν…#-o

2 ωρες και κανα τεταρτο(αν πας με 120,αν πας με 150 κανα 2ωρο πολυ βαρια) ειναι Rage.Μαλγαρα-Σερρες 50 λεπτα-1 ωρα,υπολογισε και το Λαρισα-Θεσ/νικη καμια ωρα…there you go!

5:30 ξεκινας και εισαι νωριτερα και κυριος!

Τί νέκρα είναι αυτή ωρέ; Άλλες φορές ‘πετούσε’ το φόρουμ τέτοιαν ώρα…Άντε να ανεβαίνουμε…άντε και ‘φτιαχτήκαμε’ μετά από το λάηβ των Rotting Christ!! Άντε να πούμε και καμιά κουταμάρα, να περάσει η ώρα… το νιώθω σιγά σιγά να ‘πέφτω’…

αφιερωμένο: http://www.youtube.com/watch?v=T2ho99lK1a0 8)

Πού έπαιζαν σήμερα??

:thumbup: