Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

το “πετούσε” ήταν να κάθεσαι και να γκρινιάζεις με τις ώρες σε όποιο θρεντ έβρισκες μπροστά σου;

Λόγω του Μπόκου που ναι απ’το Κιάτο…ήρθαν και έπαιξαν σχεδόν μία ώρα και κάτι, μιάμιση ώρα…στο τοπικό φεστιβάλ που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια λίγο έξω από το Κιάτο! > http://www.rocksinantisikiatou.gr/

Ρε δεν αναφερόμουν σε μένα…χέσε με εμένα!!

σόρρυ για το διπλό ποστ.

επικό DODGE Silent Winter

edit- όχι. με διαφορά δευτερολέπτων, όχι-τόσο-επικό-dodge. Σόρι

δε βαριέσαι… :stuck_out_tongue:

Βαριέμαι, γι’αυτό σε κανα 2 ώρες αναχώρηση για λάρισα για FATES WARNING 8)

ζηλευω :cry:

Ξερετε που μπορω να βρώ μια κανονικότατη βελόνα για πικαπ ? μεταχειρισμενη/καινουργια , δεν με νοιάζει αρκεί να μην με ξεζουμισουν

γνωστη 16χρονη παρτολα της περιοχης μου αρραβωνιαστηκε με τυπά 30φευγα… WIN

8O8O8O

εγkυος μπορει να ναι :stuck_out_tongue:

συνηθως ετσι συμβαινει και βλεπεις κατι περιεργους αρραβωνες κ γαμους…

σας στέλνω τα χαιρετίσματα μου από σικάγο. βέβαια δεν βαριέμαι, δηλαδή είμαι οφφ τόπικ στο οφφ τόπικ. δεν ήξερα που να το γράψω όμως :smiley:

Σικαγο ε;;Ωραιος.Παντα ηθελα να παω αμερικη και συγκεκριμενα στο Μαιαμι.Σε ζηλευω αδερφε :slight_smile:

έχω να πάω 10 χρόνια σικάγο. έμενα εδώ όταν ήμουν μικρός.
και το μαϊάμι είναι γαμάτο. όταν πας αμερική δεν ξέρεις σε ποια πολιτεία να πρωτοπας!

Αυτο ειναι σιγουρο.Μακαρι να τα καταφερω να παω καποια στιγμη :slight_smile:

πιστεύω πως κάθε άνθρωπος πρέπει να πάει κάποια φορά στην ζωή του αμερική.
σου εύχομαι να καταφέρεις να πας :slight_smile:

Κατανοώ ότι πολλούς δεν σας ενδιαφέρει, αλλά δεν είναι τουλάχιστον άκομψη συμπεριφορά του Mad στην μοναδική εκπομπή της tv για το metal το TvWar, ότι η χθεσινή τελευταία εκπομπή για την φετινή σεζόν, ξεκίνησε στην μία τα χαράματα, αντί τα μεσάνυχτα
…ας προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε την γνώμη που έχει ο καθένας από εδω για τον παρουσιαστή, και ας επικεντρωθούμε στο πόσο γραμμένους μας έχουν
:):!:

Ρε, εντάξει, δεν υπάρχει αυτό που συνέβη πριν λίγο.

Καθόμουν στην καρέκλα και χάζευα στο ιντερνέτ και ξαφνικά ακούω ένα “παφ” και μετά από λίγο κάτι σαν υγρό να τρέχει…:-k

Άκου να δεις τί έγινε !!

Από την υπερβολική ζέστη, ένα [U]σφραγισμένο[/U] μπουκάλι ημιαφρώδες κρασί (του κώλου) που ήταν ξαπλωμένο στην κάβα του σπιτιού, δεν άντεξε άλλο και αποφάσισε να ανοίξει ΜΟΝΟ ΤΟΥ !! Ρέμπελο το μπουκάλι ! Πέταξε τον φελλό μόνο του στα καλά καθούμενα !

Άκου ρε πούστη ! Τί άλλο θα δούμε ?!

Αλητεία το μπουκάλι ρε!!! :stuck_out_tongue: