Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

:thumbup::thumbup: ολοσωστος.

Οκ συμφωνώ άπειρα. Εγώ πάλι ρε γαμώτο σκέφτομαι ότι αύριο-μεθαύριο φεύγω για “διακοπές” και θα κόψω φλέβες!!! Με πιάνει από τώρα η κατάθλιψη!!!

Thanks παίδες!

ε ναι λογικό… έτσι πιάνει κατάθλιψη τον κόσμο όταν πάει διακοπές. Κ εμένα το ίδιο. Ανυπομονώ να’ρθει ο ρημαδοσεπτέμβρης να πάω επιτέλους δουλειά!

Βασικά μόνο διακοπές δε θα 'ναι. Καθόλου παρέες στη γαμημένη εκείνη περιοχή, κανένα μέσο επικοινωνίας με τον έξω κόσμο και διάβασμα! Είναι να μη σε ψυχοπλακώνει;;;

Σε καταλαβαίνω γιατί πριν χρόοοοοονια που πήγαινα ακόμα διακοπές με τους δικούς μου τα ίδια τράβαγα (και χειρότερα). Απλά υπομονή μέχρι ν’αρχίσεις να πηγαίνεις μόνη σου.

H μόνη μου ελπίδα είναι το να πάω στη Τζια κανα 4ήμερο που έχω τα ξαδέρφια μου!!! Καλά κάτσε να τελειώσει η χρονιά με τις πανηλίθιες και θα σου πω εγώ!

Μπέρδεψα το κακάο με καλώδια :-s

Πως ακριβώς το έκανες αυτό;;;

Eρώτηση. Γιατί της κάνεις αρνητική διαφήμιση και εσύ;

Άν υπάρχουν επαρκώς ηλίθια άτομα εδώ μέσα να πάνε να τσεκάρουν κ ν’αποθεώνουν σαν τα αμερικανάκια να το θεωρήσω αρνητική διαφήμιση. Αλλιώς είναι απλά ένα παράδειγμα.

Tί είναι τούτο; Πού το βρήκες καλέ;

Καλά χέστε αυτή τη Rebecca, που επαναλαμβάνει το ‘‘Friday, friday’’ σαν ρομποτάκι και αποθεώστε τη ΘΕΑ (κόλλημα κι αυτό σήμερα:lol:)

Χτυπάς ευαίσθητα σημεία Silent Winter!!

AΛΛΑ! :http://www.youtube.com/watch?v=c56vEgA4fjU&feature=related

Ωραίααα!!!:):smiley:

Αχ με αυτό το breath me όμως με 'πιασαν τα ζουμιά… το σύνδεσα με μία εικόνα… αχ :frowning:

Επί τη ευκαιρία, καλώς όρισες…!!!:!::slight_smile:

Χαχαχα ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα. Έχω ανοίξει και thread περί αυτού στο “introduce yourself”. Και επι τη ευκαιρία μιας και σ’ αρέσουν αυτά:

http://www.youtube.com/watch?v=w2WURHY3D4A&feature=related αγαπημένο κομμάτι!

Ωραίο τραγούδι! Να σαι καλά!:slight_smile:

Πού διάολο υπάρχουν agglikoi υπότιτλοι για την ταινία του Λεμμυ ???:evil:

Αύριο φεύγω διακοπές ΓΕΣ ΓΕΣ ΓΕΣ :!:

Πού θα πας;:slight_smile:

να μη σε νοιαζει.

Ρε μην γίνεσαι στριμμένος[-X