πάλι γκρινιάζεις;
παρο, γιο. (το γιο ειναι για να μπω στο κλιμα της παρου) Για καμπινγκ βεβαια.
Μα δεν γκρινιάζω Βγαίνει αυτό προς τα έξω;
Μπράβο Ειρήνη:) Καλά να περάσεις !
Μη του δινεις σημασια ειναι λιγο στριμμενος.
Σας ευχαριστω δεσποσύνη, κι εσεις εδω να περνατε καλα! (εδω οι φορουμιτες αη μην)
pure ανώθευτη αλητεία με μπροστάρη ενα απο τα μεγαλύτερα αλάνια και cool τύπο που έχω γνωρίσει
Ασταλδο αυτη τη στιγμη ασχολουμαστε με τις διακοπες μου μη μου κλέιβεις τη δόξα.
#-o#-o#-o#-o#-o
Εσύ θα πας διακοπάρες και θα περάσεις και γαμώ!!! εμείς που διακοπες ΔΕΝ;;;
Εγώ διακοπές έχω να πάω από πέρσι… που είχα πάει δύο μέρες στην Λευκάδα με τους δικούς μου! Καλά ήταν:)
Tα 200 ταξιδια στο εξωτερικο μεσα στη χρονια δεν μετρανε ε?
Κι εγω ειχα να παω δυο χρονια οποτε τωρα πριν τις πανελληνιες το καιω που μπορω :Ρ
Έεεεεε άλλο αυτό
Χαχαχαχαχαχα σωστήηηηηη:!:
πηγα σε τραπεζα , και σε καποιο σημειο αυτος που με εξηπηρετουσε , με ρωτουσε με υφος σαν να με τεσταρει τα στοιχεια μου . Αλλά ετσι οπως ειχε την οθονη του στραμμενη ,τα εβλεπα απο εκει και τα ελεγα
Εγω εχω να παω απο το 2006,ειχε βγει το Christ Illusion και το ακουγα στην παραλια,στον καφε,στο φαγητο,στο ποτο…στο τελος αρχισα να το ακουω και στον υπνο μου!:lol:
Αν βρεθει η καταλληλη παρεα θα παω,ολοι οι φιλοι μου ειναι με τις κοπελιες τους,εγω ειμαι χωρισμενος οποτε…#-o
Πόσο ΒΛΑΚΕΣ παίζει να υπάρχουν γύρω μας??
[U][B]Τα πρώτα 100.000 ατομα συμμετέχοντες θα πάρετε ενα iPhone 4 ΔΩΡΕΑΝ![/B][/U]!
21.162 θα παρευρεθούν:?
E μα την Παναγία,δεν πρόκειται να ξαναφάω ποτέ
Το youtube έβαλε φιδάκι στα βίντεο!!!
Τα σπάει!!!
τι έβαλε?!
πριν απο λίγο γύρισα γύρισα απο Ποσείδι.Δεν περίμενα να το πω,αλλά ήταν άθλιο.Τόσο ήρεμο,τόσο άδειο που πλέον θυμίζει όλα τα υπόλοιπα camping.Μικρά παιδιά,οικογένειες,αμάξια…
Όποιος θέλει να ξανα-ζήσει τις ημέρες που ήταν ένα τέλειο μπουρδέλο,με τον κόσμο του και τον χαβαλέ,να περιμένει να πάει του χρόνου αρχές Ιούλη…
Α στα διάλα
απο το προηγουμενο καλοκαιρι υπαρχει το φιδακι
εγώ τώρα το βρήκα και είμαι περήφανος
Πρώτες 2 βαριά 3 βδομάδες γίνεται ο χαμός,μετά πας για χαλαρή φάση
Μπορει να γκρινιαζω που ξυπναω ΧΑΡΑΜΑ για τη δουλεια(οταν λεω χαραμα κυριολεκτω, 4:35 ειμαι ορθια)αλλα ανακαλυπτω μερα με τη μερα ποσο κωλοφαρδη ειμαι που την εχω. Μπραβομου.