Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Σωστή ανακάλυψη. Ό,τι δουλειά κ αν έχεις αυτή την εποχή δεν την αφήνεις για κανένα λόγο. Κ λες κ ευχαριστώ.

Πω… και εγω γκρινιαζω που ξυπναω στις 7… :-s
Εχει δικιο ο Jim ομως. Δεν ειναι για πολυτελειες αυτο τον καιρο.

Και εγω γκρινιαζω που ξυπναω στις 7.Γιατι κοιμαμαι στις 3 :stuck_out_tongue:

Εγώ ήμουν από τις 10 Ιούλη μέχρι την Κυριακή περίπου.
Μεσοβδόμαδα δεεεεεεεν.

Θα ξαναπάω αύριο για σ/κ πάντως

Eκεί που έβλεπα την ΠΑΟΚΑΡΑ σε ένα μαγαζί, στο δίπλα τραπέζι καθόντουσαν 2 γιαγιάδες(60φέυγα).
Η μία έβγαλε ένα πακέτο τσιγάρα και άναψε ένα…μου έκανε εντύπωση γιατί σπάνια βλέπεις γυναίκα σε αυτή την ηλικία να καπνίζει
Στα καπάκια η άλλη έβγαλε καπνό, φιλτράκια και χαρτάκια από την τσάντα της8O
[B]wtf [/B]δηλαδή
Αν το έστριβε και με τα δάχτυλα(είχε εκείνο το “μηχανηματάκι”) θα την έβγαζα βίντεο

Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο JTN είναι ή ιδιοφυία με μνήμη καλύτερη και από ελέφαντα ή παρανοϊκός serial killer με καμιά 30αριά θύματα πίσω του, με το πρώτο θύμα να ήταν γάτα.
Κάτι από τα δύο πάντως.

Κρασί, το καλύτερο πράμα στο κόσμο. Ναι.

Τεκιλα,το καλυτερο πραμα στον κοσμο!Οχι?:stuck_out_tongue:

εεεεεε ;
σε περιπτωση που ξερεις κατι , μονο πμ

το ακομα χειροτερο εινα να παραγεις και μην πλρωνεσαι!!!

Αποκλείεται. Αν είσαι ιδιοφυία, θα νιώσω μειονεκτικά.
Αν πάλι είσαι serial killer, μπορεί να μάθεις που μένω. :stuck_out_tongue:

δεν εχω ακουσει ακομα το νεο δισκο γιατι αυτες τις μερες εφαγα σκαλωμα με τα παλια τους. πρεπει να ερθουν για λαιβ μαζι με deftones, δε παει αλλο αυτο το βιολι

o durst μονο να μην ηταν τοσο αηδιας ρε γμτ. ακομα και σημερα μου χαλαει πολυ την ολη αισθητικη

Ναι αυτο κυριως, επισης δεν κανω καμια τρομερη δουλεια, σε λογιστηριο εταιριας δουλευω και ειμαι το παιδι για ολες τις δουλειες. Καμια φωτοτυπια, κανα φαξ, κανα μπακαπ, να ταξινομω τιμολογια και λοιπα τετοια. 8ωρο βεβαια αλλα με ενσημα και δωρο χριστουγεννων 8)

λολ τι 7, εγω 5:55 εχω χτυπησει καρτα :stuck_out_tongue: Ψιλοπικρα αλλα τουλαχιστον στις 2 εχω τελειωσει.

Ωχ στις δέκα πρέπει να πέφτεις ξερή για ύπνο. 8O

Καλή περίπτωση πάντως. Και κοντά σε αυτό που σπουδάζεις.

γαμω!
πηγα να κουρευτω (γιατι μετα απο καιρο, επρεπε, δυστυχως) και ενω του ειπα ‘‘κοντα, αλλα οχι ΠΟΛΥ κοντα’’ με εκανε σαν στρατιωτικο
γαμω!
3 βδομαδες για να γινω παλι σαν ανθρωπος

Για αυτό ποτέ μην εμπιστεύεσαι κομμωτές
σατανικοί άνθρωποι

Μολις εφτιαξα παγωτακι γιωτης καιμακι το μονο κακο ειναι οτι πρεπει να περιμενω 4 ωρες για να γινει στην καταψυξη για να το τσακισω =P~

Αν φας κατα τις 11 το βραδυ,με ηρεμια…θερμιδες…

βρέχει και ακούω δυνατά
http://www.youtube.com/results?search_query=pluvius+aestivus&aq=0&oq=pluvius+
και ακολουθεί
http://www.youtube.com/watch?v=uJz4P1om1f8.

KEN,φάε…μην μασάς!!χέσε τις θερμίδες!!

πειτε τωρα σοβαρα.που βρεχει?:-s