Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Καϊλαααααα :p:p

Good morning silent :):):slight_smile:

ντολμαδες…

http://www.youtube.com/watch?v=bPA36uCVSqc

δεν καταλαβαινω…

αχαχαχαχαχαχαχαααααα

Καλό βράδυ σε όλους!

εψησα κατι μπριζολες πριν λιγο και περισσεψε μια. να την βαλω στο ψυγειο ή μπορω να την αφησω και εξω για να την φαω αυριο το μεσημερι? :-k

Βάλτην στο ψυγείο κι αύριο την ζεσταίνεις σε μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί. Καλύτερα να μην μείνει έξω.

Θε μου τι κάθομαι και λέω βραδιάτικα.

θενξ μαν! νοικοκυρης εισαι!! :wink:

EXODUS + βεργίνα !

[B]ΤΙΜΙΟΤΗΣ ![/B]

και μόνο από μερικά κομμεντς που κοιτάω σ’αυτό το θρεντ, καταλαβαίνω πως όποιος έχει μείνει άθηνα(ή έστω όπου μένει ο καθένας) και δεν έχει πάει διακοπές δεν είναι στα καλά του.

ΑΡΗΣ ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! :stuck_out_tongue:

τωρα στο μεγκα , στο μπουκια και συγχωριο , ακουγεται porcupine tree

ποιό τραγούδι;

:lol: so fucking true!

lips of ashes

δεν ξερω αν ακουγεται ακομα

Βαριέμαι ν’απλώσω τα ρούχα και μετά να τα σιδερώσω+να κάνω 100 δουλειές ακόμα #-o

Το σιδέρωμα μαζί με το στρώσιμο του κρεβατιού είναι απ’ τα πιο ανούσια/βαρετά πράγματα έβερ.

δεν σιδερωνω γενικα…αφηνω τη βαρυτητα να κανει τη δουλεια της ή τα δινω στη μανα μου!:stuck_out_tongue:
οσο για το κρεβατι εννοειται πως δεν το στρωνω ποτε γιατι ειτε θα ειμαι αρκετες ωρες ξαπλωμενος και απο την αλλη δεν εχει νοημα αφου θα το ξεστρωσω παλι… η αλλαγη των σεντονιων παλι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια…

Στρώσιμο ε; Άγνωστες λέξεις :stuck_out_tongue: Εκτός κι αν περιμένω επισκέψεις οπότε θέλω τα πάντα τακτοποιημένα.

Ε ναι! Μη μας πούνε και γύφτους!