Το σιδερωμα ειναι του διαβολου, συντομα ολα τα ρουχα μου θα ειναι πλυνε-βαλε, οχι οτι σιδερωνω κι οσα δεν ειναι βεβαια.
Συμφωνω απολυτα για το σιδερωμα και εγω ακολουθω την τακτικη πλυνε-βαλε.Αν δεν σιδερωση τα ρουχα η γυναικα τα φοραω οπως να ναι
πισω απο ομορφες διακοπες…και γαληνη μεχρι τεταρτη που ξεκινανε τα γαμημενα φροντιστηρια…
Μεγάλο κάψιμο τελικά τα καλοκαιρινά φροντιστήρια. Αμφίβολη επιτυχία στο τέλος και χάνεις την ευκαιρία για πραγματική καλοκαιρινή ξεκούραση πριν τη σχολική χρονιά.
[SPOILER]Ευτυχώς δεν είχα κάνει καλοκαίρι και είχα περάσει εκεί που ήθελα 1η επιλογή 8)[/SPOILER]
Σε 2 μέρες ταξιδάκι… νησί, θάλασσα, μπάνια…
αν δεν κανω λαθος φετος εισαι γ λυκειου
καλη επιτυχια παπαρδελιτο:D
ευχαριστω κουκλε μου
Ντορεττα Παπαδημητριου
μεγαλύτερη μαλακία ωραιότερο καλύτερο χάσιμο χρόνοy post poll ψήφισε η ψήφος σου δεν έχει αξία η γνώμη σου δε μετράει άκου κρίνε συμφώνησε Πίνε Στόμα Απευθείας
ε; δηλαδή;
Αψέντι Τετραϋδροκανναβινόλη Ουίσκι Νερο (η αφυδάτωση είναι ο εχθρός μας)
καποιος τα κοπανησε για τα καλα??
TRUE BLOOD, ΜΑΛΑΚΑ!
Κάποια στιγμή πρέπει να γράψω στο σχετικό thread για το πόσο ΓΑΜΑΕΙ ο 4ος κύκλος. Δίνω το ένα μου νεφρό για να παρακολουθήσω τώρα τα τέσσερα εναπομείναντα επεισόδια.
LOOOOOOOOOOOOOOL!!!
ανετα η χειροτερη σειρα που χω δει. με το ζορι αντεξα πρωτο κυκλο. ο πιο οτι να ναι-καμια λογικη-τελειως αψυχολογητος προταγωνιστικος ρολος που χω δει. στα τελευταια επεισοδια ηθελα να αρχισω να ριχνω σφαλιαρες και στην paquin και σ’αυτον που εφτιαξε τον χαρακτηρα.
αν δεν σ’αρεσε ο πρωτος κυκλος που να δεις και τον δευτερο
ο ρολος της ουτε κρυο ουτε ζεστη για μενα , αλλά αυτη ειναι απαισια ηθοποιος
FLOYD και πάλι FloyD δεν υπάρχει τέτοια μπάντα και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει τέτοιο συγκρότημα στην ΓΗ…
Pink Floyd και Tρύπες για μένα θεωρούνται μη αντιγράψιμα συγροτήματα
κατι ακουσα για μια μπαντα απο τον Πλουτωνα οτι ειναι πολυ καλη
δεν θυμαμαι ονομα αλλά ψαξε μπορει να την βρεις