TROLL:p
:lol:
Παλι καλα που εχει play off champions league σημερα και θα περασει ευχαριστα η ωρα με μπαλιτσα
Η φάση είναι μάλια.
Είναι τρελοί αυτοί οι τουρίστες… πόσο μάλλον οι τουρίστριες
Ωρα για Μπαρτσα-Ρεαλ στο nova HD.Παμε μωρη βασιλισσα μεσα στο camp nou!!!
Tώρα που γράφω αυτό σύμφωνα με το ρολόι του υπολογιστή μου είναι two minutes to midnight.
αυτη η διαφημιση της λουξ(που τοσο αγαπω) με τον Χατζηγιαννη με αναγουλιαζει…[-X
Σκοτωσα μια κατσαριδα ψεκαζοντας την με χλωρινη. Ηταν ακαριαιο.
στομπουτσομας
Εχω κι αλλη χλωρινη.
στομπουτσομου
Εισαι μπετοβλακας.
βαριεμαι τοσο που δεν μπορω να σκεφτω κατι να γραψω…
[I]Καλησπερα.θελω να ρωτησω για κατι που εχει γινει κι αν μπορειτε να με βοηθησετε.Πριν 8 μηνες μετα απο εναν χωρισμο 2 χρονων τωρα εβαλα φωτια στο αμαξι της κοπελας μου.Βεβαια απ την ασφαλεια δε με βρηκαν γιατι δεν υπηρχαν στοιχεια αλλα το μπετονι με την βενζινη ειχε τα αποτυπωματα μου επανω.Δεν υπαρχουν αλλα στοιχεια μονο τα αποτυπωματα και μου εκανε εντυπωση πως δε με βρηκαν απο κει.Σε περιπτωση που καποια στιγμη στο μελλον παω στην αστυνομια για μια απλη εξακριβωση λετε να βρουνε κατι?? Η αν καποια στιγμη χρειαστει να δωσω αποτυπωματα ??Συνηθως αυτες οι υποθεσεις κλεινουν σε 2 χρονια απ οτι ξερω.[/I]
Βάζω τα λεφτά μου στο τρόλινγκ
Fixed
ελα αφου λουξαρεις κατα βαθος
o steven spielberg εχει ερθει στη ναυπακτο με κοτερο8)[SPOILER]αλλα θα μου πειτε στα αρχιδια σας:)[/SPOILER]
τελεια!
και…ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!
πφφφφ και νομιζα πως βγηκε …
A,και καποια ασχημα νεα απο το φεστιβαλ του Pukkelpop στο Βελγιο . [-X > http://www.rollingstone.com/music/news/smith-westerns-survive-stage-collapse-in-belgium-20110818