Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Πάλι ψαχτήρι από ασφαλίτη σήμερα…και είχα και βαλίτσα μαζί μου
50+ άτομα κατέβηκαν στον σταθμό πάλι εγώ τους έκανα εντύπωση

μα με τι ανεβαινεις και σε ψαχνουν συνεχεια?
:stuck_out_tongue:

Tρένο…την προηγούμενη φορά στο δρόμο με σταμάτησε!
Για ναρκωτικά κι έτσι…τη δουλειά τους κάνουν δεν λέω αλλά σε μένα συνέχεια ρε γμτ?
Δεν είναι και ότι καλύτερο να σου ανοίγει τη βαλίτσα ο άλλος και να την κάνει φύλλο και φτερό
Είχα μέσα από ναργιλέ και καπότες μέχρι κριθαράκι με κρέας…:stuck_out_tongue:

Εχεις φατσα ΤΕΝΤΥΜΠΟΗ, γι’αυτο. :blues:

Βασικά έχει φάτσα άρχοντα τεχνικού λυκείου και ψαρώνει τους κωλόμπατσους

Λογικά θα θέλουν και κάποιον νορμάλ σαν και μένα για ξεκάρφωμα…λέμε τώρα!:stuck_out_tongue:
Ήταν ένας τυπάς αλλοδαπός που έλεγε: “αυτό είναι ρατσισμός” και γω από μέσα μου “τί να πω και γω?”
:lol:

:lol3::lol3::lol3:

αχ, δεν μπορώ άλλο…πονάει το στομάχι μου από τα γέλια…και το κεφάλι μου επίσης…

πήγα στην αυλή να χαζέψω λίγο με την γάτα που ειχε αράξει στην πόρτα.
πηγαίνω κοντά της, ανοίγω τα χέρια, και λέω με παιδική φωνή “γειαααα σουυυ…”…
συνήθως όταν το κάνω αυτό έρχεται διπλά μου , τρίβεται και νιαουρίζει…
ελα που εκείνη την ώρα πάνω στο γεια σου, έτυχε να περνάει μια κυριούλα απ έξω που νόμιζε οτι το είπα σε αυτήν…:!:
κάνει 2 βήματα πίσω, και με ενα βλέμμα γεμάτο χαρά άρχισε να μου μιλάει… - γεια σου…πως σε λένε? #-o
και δεν μπόρεσα να τις πω οτι μιλούσα στην γάτα…! και ετσι συνεχίστηκε η κουβέντα…
εχω την υποψία , απο το πονηρό της βλέμμα στο τέλος, οτι αύριο θα μου χτυπήσει το κουδούνι να κάνουμε σεξ.! θα πάθει έμφραγμα ο παππούς στο σπίτι…:lol:

crimson, εξαιρετικα αφιερωμενο!

:stuck_out_tongue:

oh shit.! έχουν το ίδιο βλέμμα.!! 8O

*την πουτσισα

ο τζιμ καλα περασε παντως :stuck_out_tongue:

Πασχαλάκο μη παραξένευεσαι και πολύ, σε παρακολουθούν από τα εφηβικά σου χρόνια, τότε που βάζες το χόρτο κάτω από τη σέλα του glx, μέσσα στο βιβλίο των προπερσινων θρησκευτικών, πριν μπεις για μάθημα στο τεχνικό λύκειο.

Βασικα μιας που αναφέρθηκε τις τελευταίες μέρες γινόταν χαμος, μια φιλη μου την ειχαν πιασει για ψαξιμο 4 φορες μέσα σε 5 ώρες 8O

Τώρα που μείναμε λίγοι εδώ κάτω βαλανε μπρος :-k

Επειδη και οι μπατσοι εχουν ανθρωπινα αισθηματα(μερικες φορες),ισως τη φιλη σου δεν την εψαξαν λογω υποπτης φυσιογνωμιας αλλα λογω θελκτικης φυσιογνωμιας!:lol:

Θα μπορουσε αλλα ήταν με παρέα οπότε δεν νομιζω να εφταιγε αυτο.

Με τρώει το χέρι μου.

ή ξύλο θα ρίξεις ή λεφτά θα πάρεις.

Ωραία, και είμαι και ταπί:!:

εγω παντως χθες βραδυ που ημουν σε ενα μπαρ παω καποια στιγμη τουαλετα και βρισκω πεταμενο ενα 10ευρο:D

Μέσα ή δίπλα στη χέστρα?

εξω απο την χεστρα!:slight_smile: