Ξεκιναω τωρα.
Φτάνει και για μας τίποτα;
Steve jobs resigns!
Τωρα πρεπει να αλλαξει το ονομα του σε jobless μπουχαχα
γύρισα από σικάγο και έχω πέσει σε κατάθλιψη. πόση στεναχώρια ρε γαμώτο που άφησα αυτήν την πανέμορφη πόλη και τους συγγενείς μου…μυριανάθεμαστε κωλοδιαβάσματα, προετοιμασίες και όλα τα σχετικά. ΕΥΧΟΜΑΙ να ξαναπάω του χρόνου.
Weird… o.O
Θεός, απλά.
:lol::lol::lol::lol:
Σας παρακαλώ πείτε μου τι είναι αυτό το πράγμα γρήγορα
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
ας πει καποιος οτι δεν ειναι αληθεια:|
τα σχολια τυπου notitsa7 axoy to tragoydaei teleiiaaaa απλοχερο γελιο.και μετα με λενε κομπλεξικο για αυτα που λεω για αυτου του τυπου “διασκεδαση”
[B][I]Το Τραγούδι Μαγικό… Το Σκηνικό Απο Άλλον Πλανήτη, Η Ερμηνεία Καταπληκτική Και Ο Άρχοντας Στον Θρόνο Του!!!Πολύ Μπροστά Ο Άρχοντας…[/I][/B]
*ο θρόνος είναι από το game of thrones!!!
**o αλλος μασάει τσίχλα.!! λιώνω λέμε.!!
Η ΤΣΙΧΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ:lol3::lol3::lol3::lol3::bow2::bow2::lol:
Η τσίχλα; Το άνθος στο χέρι; Το μόνιτορ με τους στίχους; Η μετάφραση από πίσω; Τα πανέρια με τα λουλούδια να περιφέρονται στην οθόνη;
Δις ιζ δε γκρικ καλτσουρ!
mono esy mporouses na peis kati tetoio…poso mprosta eisai re arxonta
stathis1thrylos
οΚΕΙ.
Για μια στιγμη ηλπιζα οτι δεν θα ηταν αυτο το Epitaph
Δεν ήθελα να το δω αυτό… Όχι, δεν ήθελα… Όχι, δεν… Όχι… Όχι… Μαμάαααα τα χάπια μου.
ρε μαλακες ειναι απο τα επικοτερα πραγματα εβερ.
O Notis παλια ειχε βγαλει δισκο διασκευων οπου τραγουδουσε και το Soldier Of Fortune.
:roll::roll::roll:
καποιος ξενος ειχε ανεβασει την εκτελεση του Σολντζιερ οφ Φορτσουν απο Notis και νομιζε οτι ηταν σπανια εκτελεση του Joe Lynn Turner…αλλα καποιος Ελληνας, σχολιασε και τον διορθωσε! #-o