:lol::lol::lol::lol:
Άμα τον δω να τραγουδά και Floyd πάει…
Α επίσης
Μιλάμε η μπάντα του αλλού πατά και αλλού βρίσκεται#-o
:lol::lol::lol::lol:
Άμα τον δω να τραγουδά και Floyd πάει…
Α επίσης
Μιλάμε η μπάντα του αλλού πατά και αλλού βρίσκεται#-o
άκυρο
οι ξενοδόχοι είναι μεγάλοι κλέφτες…μεγάλοι όμως!
Συμφωνω απολυτα μιλαμε για μεγαλα λαμογια
μονο εγω ενιωσα ανακουφιση που δεν ηταν το epitaph απο sanctuary?
8O8O8O:-s
:lol::lol:
sorry δεν αντεξα σχολια καποιου bobos1726364664
σε αλλο βιντεο με το soldier of fortune
“ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΝΕ ΞΕΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ!ΑΡΧΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΚΥΛΑ!!ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΖΑΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΑΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!!ΝΑΙ ΡΕ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑΑΑ!![B]ΕΣΥ ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΟΜΑΝΗΣ ΟΜΩΣ!!!”[/B]
aafsfsdtadtastts
ρε μαλακες:lol::lol:
αναμφίβολα ο bobos δεν έχει ανακαλύψει ακόμα τον ελληνικό μουσικό πλούτο
μετα απο τοσες τηλεφωνικες πλακες που ειχα κανει στη ζωη μου,μου εκαναν και εμενα.χαχα μπορω να πω οτι φαση εχει οταν το συνειδητοποιεις οτι δεν ηταν στα σοβαρα:p
που είναι το θρέντ μούσια VS μακρυά μαλια;;;;;;; :?
εδιτ:
αυτό το έβαζα άνετα στο θρέντ της ντροπής, για την φωνή και μόνο…i…likes…
Ναι εχει φαση αρκει αυτος που σου κανει την φαρσα να μην αρχισει να σε βριζει γιατι εμενα μου εχει τυχη να με παρουν και να μου βριζουν μανες,σπιτια,κτλ!!!
Επίσης, σπαστικό είναι να σου κάνει 50 και βάλε αναπάντητες κλήσεις την ημέρα, επί μία εβδομάδα, ο πούστης και να μη μιλάει κιόλας (όχι σε μένα, γιατί άμα το σήκωνα εγώ θα του μαμούσα ότι είχε και δεν είχε: θεούς, χριστούς, παναγίες, σπίτια, όλα…) Έβαλα τους δικούς μου και τα ξαδέρφια μου να ‘‘καθαρίσουν’’. Στο τέλος, αναγκάστηκα να αλλάξω αριθμό, γιατί το άτομο ήταν άρρωστο…μέχρι και ότι παρακολουθούσαμε τον αριθμό του, του είπαμε και συνέχιζε να παίρνει…μέχρι που κλονίστηκαν τα νεύρα μου. Πιο πολύ, γιατί το συγκεκριμένο νούμερο το είχαν 10 άτομα, συμμαθήτριες και συμφοιτήτριές μου - άτομα υπεράνω πάσης υποψίας - και δεν είχα δώσει ποτέ και σε κανέναν το παραμικρό δικαίωμα να μου κάνει τέτοια μαλακία - όχι μόνο στα παιδια, που είχαν τον αριθμό μου, γενικότερα σε όλους.
ποιός θα κάτσει να το διαβάσει όλο αυτό στο “βαριέμαι” ;
not me
Ναι, ρε συ, άμα το θέτεις έτσι. Σκέφτηκα όμως - καθώς το έφερε η κουβέντα - να μοιραστώ (κι εγώ) μαζί σας την πρόσφατη εμπειρία μου όσον αφορά τις τηλεφωνικές φάρσες.
Ειλικρινής.
τα πολλά λόγια είναι φτώχια.
Ignorant_pig το άβαταρ σου είναι απλά θεϊκό. η σειρά που ΄χει στο σταρ αυτόν τον καιρό που πρωταγωνιστούν αυτός και ο σμιθ, όσο ηλίθια κι αν είναι με κάνει να γελάω.
Γαμώ την Ελλάδα και τη γεωλογία της. Ευχαριστώ.
Σχετίζονται;
Φραγη συγκεκριμενου αριθμου το λενε.
EΕεεε ναι, δεν είναι, ναι.