Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

συνηθως το κανω με φιλους/ες σε αλλους φιλους/ες.ε και γενικα δεν το παρατραβαμε.8)αυτο που λες ειναι μαλακια οντως.

άλλαξα νούμερο, το καινούριο μου είναι απόρρητο…

Δεν το πέταγες τελείως το ρημάδι?

Harsh business, και που θα σε ψάχνει μετά η μάνα σου όταν βλέπει το Κακό το Όνειρο…:S

Για τη Silent Winter μιλάμε? Στο δωμάτιό της θα τη βρει φαντάζομαι.

Μού’ρθε τώρα η εικόνα της Nina και της μάνας της στο Black Swan.

Α, ρε Κρις χαχαχαχαχαχ

Και, που θα με βρίσκει το ‘‘πρόσωπο’’ ?? Τρομάρα μου!!

[SPOILER]Το κινητό μου χτυπάει μόνο, όταν βγαίνει έξω η μαμά μου για καμιά δουλειά ή εγώ για καφέ…και με παίρνει να δεί αν έχω κάτι, είμαι καλά κλπ…αλλιώς κάνει και μήνα να χτυπήσει, τουλάχιστον… [/SPOILER]

Το πέτυχες! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τωρα καταλαβαινω που βρισκουν εμπνευση οι τυπαδες που κανουν τα memes…

Τα παιδιά που είναι στο τεί Αθήνας ας δώσουν καμιά πληροφορία γιατί εκεί κατάφερα να περάσω τελικά:p

δεν ξέρω τι είναι το τει αθήνας, αλλά ΜΠΡΑΒΟ :smiley:

αστα αυτά και μπές καμιά φορά μσν εσύ! :stuck_out_tongue:

http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Paraxena/velgida-dhmarxos-kanei-seks-se-purgo-alhtheia.1346300.html

:lol::lol::lol:

Push me and then just touch me, tiill I can get my satisfaction

γάμα ψηλά κι αγνάντευε

Βρε τη δημαρχο…:lol:

Οι Κρητικοί είναι οι καλύτεροι άνθρωποι στον κόσμο.-
Εντάξει,υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Nαι. Παρα πολλες. :roll:

Ον τοπικ (ε?). Πανεμορφο πλασμα με τα κοκκινα καρε μαλλια και τα υπεροχα γαλαζια ματια που διαβαζες το Η Τεχνη του Πολεμου στο μετρο (!!!) σημερα, αν με καποιο περιεργο παιχνιδι της μοιρας τυχει να το διαβασεις αυτο καποτε, θελω να σου κανω ερωτα σε ενα λιβαδι της Τοσκανης και μετα να σε παντρευτω και να ζησω μαζι σου σε ξυλινο σπιτι με γαλαζιο φραχτη, κουτσουβελα να παιζουν με τις κοτες και ολα αυτα τα ωραια.
Αυτα.

δΑΜΝ, εγώ πότε θα μεγαλώσω??? :x

(πιο οντοπικ δν παίζει)