Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

εκεί που ήσουν ήμουνα κι εδώ που είμαι θα ρθεις.

Οχι παλι ξυπνημα στις 8!

εχουμε παρομοια απωθημενα:roll:

Παω να την πεσω για υπνο γιατι εχω εναν πονοκεφαλο που με τρελενει.Καληνυχτα παιδες :slight_smile:

Το γυμναστηριο μετα απο 3 μηνες took it’s toll.Δεν μπορω να τεντωσω το χερι μου :stuck_out_tongue:

Αυτοί που μένουν ακριβώς από κάτω!!! [COLOR=“Red”]ΑΑΑΑΑ!!![/COLOR] Θέλω να βάλω από πίσω για soundtrack καθαρή βλακ και να τους ξεσκίσω! Πρωί πρωί γαμώτο με τα τρυπάνια ακριβώς κάτω από το δωμάτιό μου!!! -.- Η ΚΑΛΗ Η ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!! :@[COLOR=“Black”][/COLOR]

αυτό μόνο του μπορεί να κάνει όλην τη δουλειά που θα έκανε η black όλη. :stuck_out_tongue:

τώρα αν θες να τους φρικάρεις:

όταν η μάνα μου το άκουσε,με την μία τέντωσε τα αυτιά της και βγήκε έξω να δει αν βιάζουν καμία :stuck_out_tongue:

και

Eυχαριστώ (μόνο το μεσαίο δεν ήξερα)! Θέλω ρε να τους πατήσω κάτω σαν κατσαρίδες!!! Πολλή βία πρωί πρωί! Με το που ξύπνησα άρχισα κι έβριζα… τους πάντες και τα πάντα :stuck_out_tongue:

καλά κάνεις…και εγώ άυριο το πρωί προβλέπω να ξυπνήσω με νεύρα.
Η απο πάνω μας(μένει στον 4ο όροφο),θα πλύνει τα χαλιά της στο μπαλκόνι και θα πετάει σκουπίδια και νερά κάτι που απαγορεύεται απο τον νόμο,ειδικά όταν όλοι οι από κάτω διαφωνούν!!Και την έχουμε προειδοποιήσει.
Μάλιστα έχει έρθει και η αστυνομία γι αυτόν τον λόγο και τότε κάθισε σούζα!!

Βάλε ρε πούστη μερικά λεφτά στην άκρη και πάρε τηλέφωνο ένα συνεργείο.Μην πας να πουλήσεις μαγκιά γαμώ την κεφάλα σου.Αρκετά μας το παιξες ντίβα.

Σε νοιώθω!!! Εμενα δεν με ενοχλησε τόσο που ξύπνησα από το τρυπάνι. Με ενόχλησε που δεν είχαν πει ότι θα γίνουν εργασίες. Σ’ αυτή την πολυκατοικία, όλοι όταν πρόκειται να κάνουν μια εργασία που θα κάνει φασαρία, κολλάνε ένα χαρτί μέσα στο ασανσέρ και τις ώρες που θα γίνει η εργασία. Γαμώτο δηλαδή! Αυτοί ούτε καν αυτό!!!

Παιδια μολις εμαθα οτι θα γινω πατερας ειμαι δουλεια και εχω τρελαθει

:bounce::bounce::bounce:

άντε, καλά κουράγια :smiley:

Λα λα λαααα!!! Congrats KEN!!! :slight_smile: :slight_smile:

Kαλώς τα δέχτηκες ΚΕΝ! Συγχαρητήρια!!! :slight_smile:

άντε και του χρόνου, να ζήσει ο ψήστης

Άντε άντε με το καλό!!!

Γερό να είναι και να κατουράει όρθιο!!

Μωρ μπράβο! Congrats KEN!!! :smiley:

Και στον μικρό(γιατί αγόρι θα ναι ΦΥΣΙΚΑ) να του βάζεις από μωρό MANOWAR! :stuck_out_tongue:

congrats=D>=D>
με το καλο ολα!

Rage πάρε το όπλο σου. Ποιος KEN;

Ευχαριστω παρα πολυ παιδια να ειστε ολοι καλα!!!