Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

Δεν το ήξερες;; Καιρός να το μάθετε…!!
Ο Βλήδην είναι ο Μάκης…Τριανταφυλλόπουλος!! :bow:

Είμαι η Λάκριμα…χάρηκα! :stuck_out_tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα…εγώ;; ποτέ!! [-X

ιιιιιι!!! Και συ τέκνον Βρούτε;;

τελοσπαντον, παω για υπνο…
βλεπουμε, και αυριο μερα ειναι…

καληνυχτα σε ολους τους ξενυχτηδες.

[SIZE=“5”]:heart: Σ’ΑΓΑΠΩ ΒΛΗΔΗΝ :heart:[/SIZE]
Απλά με συγκινείς!! :cry:

? ℓå¢ℜٱмå ?

Nightwing

Μιας και το topic με τους Πυξ Λαξ είναι νεκρό θα τα πω εδώ!!

Όλα ξεκίνησαν 6 μιση ώρα που φτάσαμε στο Καυτατζόγλειο.Την ώρα δηλαδή που ανοίγουν οι πόρτες.Μπήκαμε σχετικά πρώτοι,αν και πρέπει να υπήρχαν vip εισιτήρια που ήταν ήδη μέσα άτομα.Και τώρα έπρεπε να βρούμε κάτι να κάνουμε να περάσουν οι 3 ώρες μέχρι να ξεκινήσει η συναυλία.(ναι,9 μιση η ώρα ξεκινούσε)

Βρήκαμε 2 χαρτόνια και καθίσαμε κάτω.Δυστυχώς ξεχάσαμε να φέρουμε τίτσου, και ο ένας έπαιζε με το κινητό,ο άλλος χάζευε,κλπ.

Σιγά αρχίσαν να ρχονται όλο και περισσότεροι,να προσπαθούν να χωθούν και να μας ψιλο-παταν όσο καθόμασταν κάτω.Τέλος κατα τις 9 σηκωθήκαμε.

Ήταν μια παρέα πιο δίπλα,μια παρέα κάφρων 17-18 χρονών.Όλοι κάπνιζαν σαν τα φουγάρα.Μας είχαν φλομώσει.Ρε πούστη,είσαι σε ένα γήπεδο,που εκείνη την στιγμή είχε μαζευτεί περίπου 30 χιλιάρικα κόσμος.Λες όλοι αυτοί που είναι κοντά σου,να τους αρέσει ο καπνός σας;Κλαααπ,στα αρχίδια τους.Το αποκορύφωμα ήταν όταν ένας έβγαλε ενα μπουκαλάκι νερό,και άρχισε να κατουράει.
Υπάρχει κάτι που λέγεται τουαλέτα,δεν ξέρω αν το ξες…Και επίσης μετά μην είσαι τόσο μουνόπανο και το πετάς κάτω.

Στις 9 και 28 ξεκινάει.Ακούμε ένα καρδιογράφημα που σιγά σιγά πήγαινε πιο γρήγορα.Ξεκίνησε και μια αντίστροφη μέτρηση.Που μερικές φορές lag-αρε :stuck_out_tongue:

Με το που πήγε 9 και 30,βγήκαν ακριβώς.Οι εντυπώσεις μου πάνω στους πυξ λαξ είναι:

1)Μπάμπη στόκα & Πλιάτσικα,ένα κωλο-δάχτυλο για τον διαφορετικό τρόπο που τραγουδούσατε τα κομμάτια.(Όχι όλα,αλλά ένα σημαντικό ποσοστό).
40 χιλιάδες κόσμος ήρθε να ακούσει να τα τραγουδάτε με τον τρόπο που τα τραγουδούσατε στο cd,όχι όπως σας βγει εκείνη την στιγμή.

2)Μπάμπη στόκα,χαμογέλα και λίγο ρε πούστη.Μην είσαι ένα ρομπότ που καπνίζει και συνεχώς έχει τα μάτια κλειστά.
Αλλά μην τον αδικώ, χαμογέλασε όταν αυτός και ο πλιάτσικας δεν κατάφεραν να συγχρωνιστούν και να κλείσουν ένα κομμάτι.

3)Οι 2 solo,ηλεκτρικές κιθάρες.Μόνο εγώ το βρίσκω υπερβολικό να υπάρχουν 3-4 κιθάρες στους πυξ λαξ;Μάλιστα στο αυτί μου ο μπαντάνας,κολλάει περισσότερο στους πυξ λαξ απο οτι ο μαλλιάς που μοιάζει με τον garry moore.
Δεν θέλουμε τεχνικούρες,θέλουμε αίσθημα god damn it.Και ο μπαντάνας έβγαζε πολύ αίσθημα.

Υγ.και στο τέλος κάθε συναυλίας βλέπεις το πιόν του Ελληνικού λαού.Άπειρα πεταμένα μπουκάλια,λες και βρισκόμουν σε χωματερή.

Κράξιμο,τέλος

μπηκα στο τελος για 4 περιπου λεπτα μηπως δω κανεναν γνωστο
και στο επαψες αγαπη να θυμιζεις ειπε τον στιχο καμια 30 φορες
και στο επομενο τραγουδι (δεν θυμαμαι ποιο ηταν) δεν τραγουδουσε καθολου .Ελεγε τους στιχους και τραγουδουσε το κοινο.
Μετα εφυγα

Δωστε τους μια ευκαιρια γαμω.Μενουν καμια 20αρια τελευταιες συναυλιες ακομα.Θα βελτιωθουν.

http://www.youtube.com/watch?v=tfrHkw5bg0M&feature=related σκάλωμα!!

Μία γνώμη παιδιά. Φτιάχνω μια μπάντα και προς το παρόν έχουν συμπληρωθεί τα μέλη. Δηλαδή 2 κιθάρες, μπάσο, φωνή, ντραμς και τσέλο. Λέγαμε με τον έναν κιθαρίστα μηπως βάλουμε πλήκτρα. Τι λέτε; Πιστεύω πως είναι λίγο υπερβολή 7 άτομα…

ειναι…
το τσελο ειναι υπεραρκετο για να αντικαταστησει εναν πληκτρα. ισα ισα που δινει και ιδιαιτερη νοτα στην ολη φαση.

αν τα 7 ειναι υπερβολή οι σλιπνοτ τι είναι ? που οι μισοί ξύνονται κιόλα

Κι εγώ έτσι λέω, πρώτον παραείναι ήδη αρκετά άτομα τα 6 και πάει στο διάολο άμα είχαμε μια κιθάρα δε θα ήταν πρόβλημα τα πλήκτρα. Αλλά ποιος θα παίζει τι στο τέλος;;

Δεν είμαστε Slipknot και δε νομίζω να κάνουμε ποτέ τέτοια καριέρα. Όχι όσο είμαστε στην Ελλάδα τουλάχιστον!

δεν ξερω τι εχετε κανει μεχρι στιγμης, αλλα μπορω να πω οτι και με 6 ατομα ειναι πιθανο να προκυψουν πολλα προβληματα συνενοησης… να ειστε προετοιμασμενοι για αυτο…

Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα καλά καλά. Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η αναζήτηση μελών. Είναι όλοι πολύ κομπλέ άτομα και πολύ καλοί μουσικοί και γουστάρουν άσχημα οπότε ευελπιστώ πως θα πάει καλά. Είναι όλοι πολύ ψημένοι για καλή δουλειά επειδή όλοι το έψαχναν. Θα δείξει…

εμ τι λέμε :roll::roll:
κάνε τους 2/3 αυτούς που ξύνονται

ας πει και καποιος αλλος οτι μοιαζουν στην αρχη και οτι δεν ειμαι τρελος:-s

http://www.youtube.com/watch?v=nwhzmUismio

http://www.youtube.com/watch?v=eXuxMWbYEro

:-s

παλιομαλακες ολλανδοι γαμωτο,rammstein στις 4 Μαρτιου του 2012 και ειναι ηδη sold out λεει.
ΓΑΜΩΤΟ.

καλα εσενα δεν σου καθεται καμια συναυλια?? :stuck_out_tongue:

αμα γινει sold out και το πακετο Volbeat-Clutch σε χωρο για 12000,θα πεσω στο ποταμι,ειναι και κοντα.