Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

8O8O8O
αυτα ειναι!

fun fun fun

ε παρε τικετο ντε! τι περιμενεις???!!!

Folks ισως η πιο ζεστη μερα απο τοτε που γυρισα απ’ τις διακοπες…εχω ιδρωσει κυριολεκτικα ΠΑΝΤΟΥ…μονο τα ματια μου δεν ειναι ιδρωμενα…επισης παιζει τρελη βαρεμαρα ακομα και για να ακουσω μουσικη…μεχρι τις 9-10 το βραδυ ελιωνα με Savatage και τωρα ακουω ραδιο και σκυλαδικα που βαζουν για τους νταλκαδιαρηδες τετοια ωρα…γαμησε τα…ειναι κανεις στην ιδια κατασταση με 'μενα?

Α και για να μην ξεχνιομαστε…Δευτερα αρχιζουν τα σχολεια…Β’ Λυκειου…σου 'ρχομαι…

Same here αλλά χωρίς τα σκυλάδικα και έχω βάλει Gathering. Τρελή ζέστη και… Δευτέρα Γ’ λυκείου! Τι κατεύθυνση;;;

Γκαδερινγκ…σωστος…με εδωσες ιδεα

Θετικη αδερφε και μετα στην Γ’ τεχνολογικη…στοχος Μηχανολογος…ειδικος στοχος ΕΜΠ…αν στρωθω και διαβασω…εσυ?

Εγώ θεωρητική για Μουσικών Σπουδών. Τα πράγματα έχουν ήδη δυσκολέψει παρα πολύ και θέλει τρελό διάβασμα. Δεν αρχίσαμε καλά καλά και έχω ξεσκιστεί. Άριστοι μαθητές φέτος έγραψαν για 12,5 οπότε αν σε εμάς γίνει σφαγή σε εσάς θα πέσουν κοψίδια και οι διορθωτές θα τραγουδάνε όντως “τραβάω λοιπόν σε όλα μια κόκκινη γραμμή”

Γαμησε τα…η δικια μου σειρα ειναι και η τελευταια με το παλιο συστημα και ακουγεται οτι σε 'μας θα βαλουν παλουκια για να δειξουν οτι το νεο συστημα ειναι καλυτερο και περνανε περισσοτεροι…τα σκεφτομαι απο τωρα και αγχωνομαι…

Ναι ισχύει, είναι πολύ πιθανό να σας θερίσουν εσάς.

εγώ πέφτω ΝΤΑΝ στην αρχή του συστήματος,Α’ λυκείου λοιπόν . Και καλύτερο να είναι το σύστημα απο το παλιό , την πρώτη φορά σημειώνονται δυσλειτουργίες .

Καλά κουράγια!!! Εγώ σκέφτομαι να τα δώσω όλα για όλα, να μπω στη σχολή και μετά για το καλοκαίρι μέχρι την αρχή της σχολής να ξύνω τα @@ μου (σόρρυ κιόλας)

Πανο σταργκεηζερ ειμαστε ισα!Και εμενα τα σαλονια της πιο ανουσιας ταξης με περιμενουν τη δευτερα.Για πες μου μια πως θα κανεις την αλλαγη κατευθυνσης.

μη το σκέφτεστε έτσι ρε παιδιά.Αν ήταν έτσι,κάθε χρονιά είχε δικαιολογία για να βάλει δύσκολα θέματα.
Η φετινή ήταν για να πέσουν οι βάσεις που πέρυσι ανέβηκαν
η περσινή και καλά για να πέσουν οι προηγούμενες,και με την αλλαγή της κυβέρνησης.

Εν τέλει,είτε πέσουν οι βάσεις,είτε όχι,ο σκοπός σας είναι να γράψετε καλύτερα απο οποιονδήποτε που θέλει να μπει στην 1η σας επιλογή.
Τώρα γράψετε 10 και μπείτε,είτε γράψετε 15,δεν έχει καμία σημασία.
Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό,και αυτό φτάνει.Ούτε τύψεις,ούτε τίποτα!
φιλική συμβουλή

:thumbup:

Ελα ρε σειρουλα!!! Ελα να μαζευεται η νεολαια του rocking γιατι θα πηξουμε στα ΚΑΠΗ!!! Βασικα κοιτα…φετος που θα τελειωσει η χρονια θα ζητησω λογικα στη διευθυνση να αλλαξω κατευθυνση…ακομα δεν ξερω πως θα γινει και μαλλον θα ρωτησω καναν καθηγητη…παντως τα 2/3 οσων θα ειμαστε φετος στη θετικη του χρονου θα ειμαστε τεχνολογικη…ασχετο…τι γραφει στο avatar σου?

Οσο γι’ αυτο που λες Μερακλη νταξει…100% δικιο εχεις…παντως θελει πολυ διαβασμα…

Οχι απλα εννοω θα ξεκινησεις μαθηματα προγραμματισμο απο φετος η του χρονου?Εγω δεν ξερω τι θα κανω στην τριτη αλλα φετος και εγω θετικη θα παω.

Οσο για το αβαταρ μου ειναι το εξωφυλλο του 1ου δισκου των Protomen.

Αααααα…προγραμματισμο απο του χρονου ρε συ…φετος δεν θα χρειαστει…αλλα σε 2 μερες αρχιζει το ξεσκισμα στο διαβασμα φιλε…αλλα νταξει 2 χρονακια ειναι παλευονται…μετα φοιτητης και ατελειωτο ξυσιμο!!! Δε μου 'πες…τι γραφει στο avatar σου?

ΥΓ αν θελεις να πας προς Πολυτεχνειο (σαν εμενα) καλυτερα στην τριτη πηγαινε τεχνολογικη για να μην εχεις να δινεις βιολογια…ειδικα εγω δεν ξερω χριστο και δεν τα καταλαβαινω κιολας…:stuck_out_tongue:

Πολυτεχνειο παω,αλλα μ’αρεσει και η Βιολογια,ανοιγει και το 3ο πεδιο για καμια οδοντιατρικη.Βασικα δεν υπαρχει κανα θρεντ να τα λεμε αυτα εμεις οι μπεμπηδες του φορουμ?

Χμμμμμμμμ θα ψαξω τωρα…γενικα δεν εχω ασχοληθει με ολα τα θρεντς του φορουμ!!! νεοπας ακομα!!!

Το Fucking Hostile στο γυμναστήριο γαμεί και δέρνει.