Μου έφτιαξα μπλούζα Skid Row!! Γιε!!
Skid Row!!! :respect: για το πως ηταν και κριμα για το πως καταντησαν…μεγαλη φωνη ο Bach αλλα και μεγαλο κωλοπαιδο…every rose has its thorn που λεμε…
Ρε σεις ασχετο…τα δερματινα μπουφαν πρεπει να πλυθουν με καποιον συγκεκριμενο τροπο?
Ισχύουν όλα τα παραπάνω. Όσο για τα μπουφάν… πέρνα τα με vetex πλάκα κάνω… δεν ξέρω… google it!
Επανέρχομαι σήμερα, απλώς για να με επιβεβαιώσω, καθώς μελέτησα στενά τις επιγραφές των υπολοίπων σταθμών (αναφέρομαι στις πινακίδες στις οποίες αναγράφεται η ονομασία του σταθμού εντός αυτού) και συμπέρανα ότι στο διάστημα από Σύνταγμα έως Αττική και σε όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς πλην του Πανεπιστημίου, τα γράμματα έχουν αυτό που λέμε “ουρίτσες”. Επίσης είναι πιο λεπτά συγκριτικά με τα παχουλά του Πανεπιστημίου. Και αυτό ισχύει και σε οποιονδήποτε άλλο σταθμό μετρό πέρασα τις τελευταίες ημέρες, καθώς πραγματοποίησα μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη έρυνα.
Ενδιαφερον…
Και ντροπή και fail και οφ τόπικ
Τελικα γινεται να εισαι οφφ τοπικ σε ενα θρεντ που λεγεται πειτε οτι σας κατεβει?
Το ‘χω ποσταρει και [COLOR=“Red”]εδω[/COLOR] αλλα θα το ρωτησω και σ’ αυτο το θρεντ…τι σημαινει ρε σεις “τσκοβεις”?
Γίνεται. Ο necromayhem δεν βαριέται
έλα από δω, φτιάχνω σουβλάκια
ναι αλλά να πάμε στο πάρκο πρώτα
Νεκρομειχεμ πριν πας στο παρκο απαντα μια ρε τι σημαινει τσκοβεις γιατι μπερδευτηκα!!! Και βασικα δικο σου ποστ ηταν αφορμη για να εχω την απορια…και σβελτα σε παρακαλω πολυ…εχουμε και δουλειες…παω στο ψυγειο να παρω μια κοκακολα…οταν γυρισω θελω να διαβασω την απαντηση…α και μοιαζεις με τον Φενριζ απο τους Νταρκθροουν…ειδα μια φωτο σου στις φατσες μας
από κει γύρισα, κάτι είχε και για σένα αλλά δεν ήρθες να απολαύσεις
Μου φαίνεται ή δεν υπάρχει θρεντ για τους hard rock θεούς ???
[SPOILER][SIZE=“7”][B]AC / DC[/B][/SIZE][/SPOILER]
[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=EDlC7oG_2W4[/SPOILER]
σου φαίνεται!
AΠΕΕΕΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!!! ΓΙΕΓΙΕΓΙΕ! ΑΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΤΟΥΡΟΥΤΟΥΠΑΟΥΠΑΟΥΟΥΟΥΟΥ!!! ΑΙ ΛΟΒ ΡΟΚ ΕΝ ΡΟΛΛ ΓΙΑΧΟΥ! ΧΟΥΛΑ!
(It’s good to be on crack! Yeah!)
Αν μαρνηθειιιιις δεν θελω πια να ξαναιδωωωωωω γυναιιιιικα