Aρχιζει το σχολειο
Nαι! Ένας παραπάνω λόγος να μαστουρώνεις συχνότερα!
καλη αρχη!
[SPOILER]και καλα κρασια…[/SPOILER]
Ωραία αρχή… χωρίς βιβλία και καθηγητές… Ό,τι στοίχημα θες, πως αν λέγανε “Για ένα μήνα παιδιά δεν βάζουμε απουσίες, σας τον χαρίζουμε” ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα πάταγε στο σχολείο. Σε κανένα σχολείο.
Εγω θα πηγαινα την πρωτη εβδομαδα μεχρι να βαριομουν.Ετσι για την πλακα.
τριτη λυκειου δεν ειστε?εγω ηταν η μοναδικη χρονια που ημουν τελειως τουριστας στο σχολειο.ειχα κουραστει τοσο απο το διαβασμα στο σπιτι,που πηγαινα για τον χαβαλε περισσοτερο αφου στα μαθηματα που δεν με ενδιεφεραν δεν ειχα ανοιξει ποτε βιβλιο.8)
Άντε καλή χρονιά.
Τα κεφαλια μεσα
Κάθε σοφικάπα στον πάγκο του.
Καλά, και να θέλαμε να πάμε διαβασμένοι έστω και λίγο και σε όλα τα υπόλοιπα δεν υπάρχει χρόνος. Εγώ ήδη 2 βδομάδες τώρα ρίχνω 4ωρα ύπνου και αν… πάλι καλά που βγήκα το σάββατο και κάτι έγινε…
πατα λιγο φρενο τωρα, γιατι θα μεινεις απο βενζινη στη μεση της διαδρομης…
τι έγινε?
Eίσαι στο σωστό δρόμο για την υπερκόπωση.
Χαχαααα! Ναι ισχύει κατα κάποιο τρόπο και παθαίνω κάτι breakdowns 1-2 φορές το χρόνο και πάω για service! Από τη στιγμή που στη τρίτη γυμνασίου (ή στην α λυκείου, δεν θυμάμαι) έκανα περίπου 25 ώρες τη βδομάδα μαθήματα πλέον έχω πάθει ανοσία!!! Ναι είχα λιώσει κυριολεκ τικά αλλά όλα ευτυχώς είχαν αίσιο τέλος. Φέτος με 15 ώρες τη βδομάδα θα την παλέψω νομίζω…
Εδιτ: Μας ήρθε καθηγητής με το όνομα Παπαθανάτος!
γτπ…1η μερα 3η λυκειου…και απο τεταρτη ξανα λεει για να δουμε τι θα κανουμε με αιθουσες και βιβλια(?) και τετοια…
Καλά σκατούλες, εμείς πάμε κι αύριο κι ένας θεός ξέρει τι θα κάνουμε. Βιβλία δεν θα μας δώσουν πάντως. ΟΕΔΒ: Ολική Έλλειψη Διδακτικών Βιβλίων ΟΛΕΕΕΕ!!! Να βρασω το σύστημά τους με πατάτες και καρότα! -.-
Εγω αυριο θα παω.Εχουμε γυμναστικη ρε!!!Θα παιξουμε τρελο μπασκετακι.
χαλαρωσεεεεεε.ετσι δεν βγαινει τιποτα αληθεια.
Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!!
κι’αμα γελάς, με το νι και με το λι, εγώ γελάω πολύ με το μικρό σου το πουλί :!:
γαμώ το ΔΝΤ
γαμώ και το μνημόνιο
η σέντρα του Νικόλα
είναι μοιρογνωμόνιο.
ΠΟΙΗΣΗ ΛΕΜΕ
Φάε σπόρια να σου φύγει η στεναχώρια! Νο1 χιτάκι!