ΕΛΑ ΡΕ!!!
Μαγκες εχω κανει pre-order και μου ηρθε χτες.
Θελω κριτικη απο ροκινγκ.
α ΚΑΙ ΚΑΛΛΗ ΑΡΧΗ!
[SPOILER][B]ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ[/B][/SPOILER]
Ασφαλιστική δικλείδα καλύτερο τραγούδι 2011 από τώρα.
Ισπανός χίπις - κλασσικό
Νορβηγός χίπις - γοητευτικό
Ιάπωνας χίπις - Ανεκτίμητο.
Λολ τι ειναι το δικαιο που μας κοτσαρανε πρωτη ωρα?
καφές στην κοντινή καφετέρια
+1, είχα να μπω από φεβρουάριο.
κάνε κονέ με απουσιολόγο και είσαι άρχοντας.
Θα τιμηθει ιδιαιτερως.
Kαι οσο για την απουσιολογο εχουμε κονεδες αλλα ειναι πολυ Obey the Law φαση,και δεν ξερω.
Αν είναι κοπέλα η απουσιολόγος κάνε τα κονέ σου και όλα τελείωσαν 8)
εγγυημένο
Όσο για το δίκαιο,είμαι ανώμαλος που το έβρισκα ενδιαφέρον;
Ίσως βέβαια γιατί δεν κάναμε μάθημα απο το βιβλίο αλλά αναλύαμε τα θέματα μέσω συζητήσεων
Ειχατε ? 8O Γιατι εμεις δεεεεεν…Ουτε φυσικη δεν εχουμε.
:-s:-s
Ναι… πάνε και δύο χρόνια απο τότε…
Νταξει τους επομενους 2-3 μηνες την παλευει το σκουλ μετα ειναι που παρακαλας να τελειωσει.
Ειδικα αμα δεν παιξει καμια 4ημερη.
Να ‘παίξετε’ τετραήμερη…στο χέρι σας είναι
Anyway εγώ έπαθα ένα σόκ όταν είδα σήμερα πως το λύκειο που φοίτησα 3 χρόνια και που πέρασα άπειρες ώρες ‘καταργήθηκε’ και συγχωνεύτηκε με άλλο.Επίσης όταν είδα πως έλειπαν καθηγητές που ήταν σήμα κατατεθέν του σχολείου
Καταραμένες αναμνήσεις…
Πωπω παιδες…αρχισαμε…καλη αρχη να ‘χουμε και καλυτερο τελος οσοι δινουνε φετος οσο για μας που δινουμε του χρονου ας πατησουμε ενα φρενο για να εχουμε δυναμεις και για την Γ’…βιβλια εννοειται ουτε γι’ αστειο αλλα νταξει θα το παλεψουμε…εμας μας ειπανε οι καθηγητες να βγαλουμε φωτοτυπιες…εγω θα πω οτι χαλασε το μηχανημα και το εχω στειλει για σερβις!!!
Μονη παρηγορια η εκδρομη (4ημερη νομιζω φετος), το μεταλ και καμια γκομενιτσα:roll:
Παντως ψηνομαι ασχημα να παω για κουρεμα…με ειδαν οι φιλοι μου με την κοτσιδα και μου σπασανε τα νευρα…την τραβουσαν προς τα κατω ολη την ωρα…τεσπα…
Αντε ρε καλη αρχη!!!
Και μεις συγχωνευμενοι ειμαστε.
Ποτε θα αρχισουν τα κρυα ομως,γιατι δεν τη παλευει η ζεστη…
Πανο πως γινεται να σας ειπαν οι καθηγητες να βγαλετε φωτοτυπιες εσεις?Δεν μπορουν να τις βγαλουν οι ιδιοι? :?
Α,και με το μαλλι δεν ξερω τι να σου πω,δεν εχω αφησει κοτσιδα μονο το αλητικο μουσακι ξερεις,αλλα το ξυρισα.
Και ας επανέλθουμε στο γνωστό θέμα που έχω αναφέρει πολλές φορές,πόσο άσχημα γαμάει ο χειμώνας
Το δικαιο την παλευει αμα γινεται μαθημα με συζητηση.Αμα στο κανει μεσα απο το κωλοβιβλιο δεν καταλαβαινεις τιποτα.Εμεις ειχαμε σωστη καθηγητρια σε αυτο το μαθημα.Αλλα την πιο σωστη την ειχαμε στα θρησκευτικα.Πηγαιναμε και παιζαμε μπαλα καμια φορα και δεν μας εβαζε ουτε απουσια.Και οταν την ειχαμε πρωτη ωρα μας αφηνε να κοιμομαστε.
Επισης ,σημερα μεσα στο σχολειο σε διαφορους τοιχους ειχε ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ(!!!) απο μαγαζι που βγαζει φωτοτυπιες με επικεφαλιδα “ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ” κτλπ.Δηλαδη νταξι.Σε λιγο θα εχουν εξω απο τις αιθουσες διαφημιστικα απο ιδιωτικα σχολεια.
Ο,τι και να λεμε το σχολειο τα σπαει.
Ρε μια χαρά είναι το καλοκαίρι… ξέρετε πόσα θα πληρώνουμε πάλι για πετρέλαιο;;;
Το κρυο σφιγγει το δερμα.
ΛΙΩΝΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ με τουτο
και εκει που κανω μια τυπικη βολτα στο περιπτερο μπας και παιζει κανα περιοδιο η κομικ για αγορα,πεφτω πανω σε μια συλλογη με το ονομα ‘‘λαικο χεβι μετσαλ’’ με ονοματα οπως μπουγας και ενα καρο αλλοι αγνωστοι βαρδοι.ειχω πιει αλλα νομιζω οτι ειχε μια κιθαρα και ενα μπουζουκι πανω(ορκο δεν παιρνω)
ποσο τρου?\m/