Έβαλα φωτιά με οινόπνευμα στη μισοπεθαμένη κατσαρίδα
ισχύει το διαφημίζουν και στη τηλεόραση
Aγαπάω το διεστραμμένο μυαλό σου <3
Εγώ χθες βράδυ πάτησα μια και κάποιες πιτσιλιές από τα ζουμιά της πετάχτηκαν στο άλλο μου πόδι. Μπλιαχ ρε!:?
Έτσι, stay metal!
Αν δεν έχετε τί να κάνετε και βλέπετε μια κατσαρίδα ίσως να θέλετε να την σκοτώσετε. Αν όμως θέλετε να το κάνετε με ωραίο, αργό και βασανιστικό τρόπο ακολουθήστε :
1.Μην την πατήσετε. Ο πιό κύριος κανόνας.
2.Πάρτε το αεροζόλ και πατήστε το πάνω της όσο χρειάζεται για να ακινητοποιηθεί αλλά να μην πεθάνει.3.Παρατηρήστε την που τα έχει χαμένα. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να τρέμει !!!
4.Πάρτε χλωρίνη. Γύρτε λίγη ποσότητα πάνω της.
5.Δείτε την που τώρα θα τρέμει ακόμα πιο πολύ !
6.Αφού πεθάνει πάρτε τον αναπτήρα και κάψτε την.
Κακό…
^^^
Πολύ Happy Tree Friends βλέπεις μου φαίνεται
(είναι το καρτούν με τα χαριτωμένα ζωάκια που σφάζονται)
Μπα… δεν έχω δει και πολύ… 2-3 επεισόδια μόνο! Ωμή βία!!!
Δεν παίζει έχεις κάποιο πρόβλημα…
Τι σας φταίει ρε το πλασματάκι?
Εγώ τις πιάνω και τις πάω στην αδερφή μου γιατί χέζεται πάνω της.
Να το πάρουμε αλλιώς, η αδερφή σου τι σου φταίει;;;
Love Madsroom!!! :D:D:D
ενα αλλο ωραιο που εχω ακουσει, ειναι να σκοτωσεις μια κατσαριδα χωρις να την κανεις κομματια. (αεροζολ πχ οπως ειπατε)
μετα να παρεις μια καρφιτσα και να την καρφωσεις προσεκτικα πανω στην κατσαριδα.
τελος με εναν καλο μαγνητη να την μαγνητησεις απο μπροστα.
και αυτο που γινεται αν θυμαμαι καλα, ειναι να την δεις να περπαταει σαν να ηταν ζωντανη!
[SIZE=“1”]δεν το εχω δοκιμασει ακομα[/SIZE]
ζύγισε αυτό:
τρόμαγμα- αφαίρεση ζωής
προς τα πού γέρνει η ζυγαριά;
Καλά ναι προς το δεύτερο γέρνει, αλλά εξαρτάται από τις εμπειρίες που έχεις. Κι εγώ έχω εμεπειρίες που δε θέλω να συζητήσω και γι’ αυτό προτιμώ το θάνατο τους.
Σαν πολλά rar μαζεύτηκαν τελευταία. Αυτό το χειμώνα θα ακούω τα άλμπουμ που βγήκαν το καλοκαίρι.
Αν ήσασταν γονιός ή μαθητής πώς θα σας φαινόταν η καθηγήτρια να βάφει τα νύχια της μαύρα;
Άραγε γιατί τόση προκατάληψη με το χρώμα των νυχιών; Έλεος πια!
Καθησυχαστικό σε σχέση με το να ήταν μαύρα από τη μπίχλα! :lol:
Πολύ θα ήθελα να εφαρμόσω τις μεθόδους βασανισμού κατσαρίδων πάνω σας.
:lol: ντάξει, η μπίχλα είναι καταδικαστέα
ChrisP κρίμα που δεν θα σου δωθεί η χαρά
?
Μιλάς εκ μέρους των συγκεκριμένων users?
Νόμιζα ότι το “πάνω σας.” έπιανε κι εμένα εδώ μέσα, γι’αυτό απάντησα. [επειδή δεν είχες κάνει κάποιο σχετικό quote ]
ετσι σαν μια κραυγη εθολογικης αγωνιας θελω να παραθεσω τον παρακατω προβληματισμο.
με την λησμονηση και τον παραγκωνισμο του καλιαρντου γλωσσικου ιδιωματος,του περιωνυμου "ομογλωττου"δηλαδη,υπαρχει ορατος ο κινδυνος στις μελλοντικες γενεες τα παιδια μας να παυσουν να τον μπαιρνουν ασυστολος?!!:(