τζάκι,το επόμενο ‘αγαπάμε’ poll,θα έχει μόνο ένα όνομα…!
Ξερω γω ρε συ Ναητγουινγκ…με τα ζωα που χουμε μπλεξει…η αλλη μπηκε στη Φυσικη γενικης και μας ελεγε να κατεβασουμε τις σελιδες απο το σαιτ του υπουργειου…αλλα εκει με το καλοκαιρι εισαι λαθος…ξερεις τι ειναι να εισαι στη “τζουρα” και να κανει κρυο? Με τπτ…καλοκαιρι φουτουγου ρε!!!
Τι τραγουδαρα ρε το Life In Still Water (Fates Warning)…σημερα το 'χω λιωσει…
Καλό κουράγιο με τα DVD, να δω αν θα βγει τελικά καμιά άκρη. Α, και είσαι σε καλό δρόμο.
Ωρα για αραγμα στον καναπε μπυρα και champions league 8) Ποσο της γουσταρω αυτες της βραδιες και ας μην παιζει φετος η τριφυλλαρα στην ευρωπη!!!
Βαζελακος εισαι ΚΕΝ? Ετσι ετσι…ρουφηξατε το καυλετο το καλοκαιρι απο το καφενειο της Δανιας και απο τη Μακαμπι που μας κραζατε περσι και κανατε αβαβα και κοκοκο!!! Τεσπα…ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΓΑΛΛΑΚΙΑ!!! Υπαρχει μονο ενα προβλημα…η μανα μου βλεπει Εζελ…τι να κανω?
εντιτ: σορι για το βρισιδι αλλα μια και παει στο ποδοσφαιρο η συζητηση ειπα να ποσταρω με σωστο φηλινγκ…
Της το αλλάζεις και την στέλνεις στην κουζίνα.
Βασικα θα την στειλω να το δει με τον πατερα μου…ναι ναι προτιμαει κι αυτος να δει Εζελ ντι για Τσου Λου…τι τραβαω και δεν το μαρτυραω…
Α και μένα ο δικός μου πατέρας από πέρυσι το καλοκαίρι βλέπει μανιωδώς τα τούρκικα. Τι διάολο, μου φαίνεται πέφτει σιγά σιγά το επίπεδο των γονιών…τσ τσ τσ, έτσι τους μάθαμε εμείς?
Εκει που εχω ταξιδεψει εγω μαζι με τον παναθηναικο δεν το δατε ποτε σας ρε μαλακες στο πιο τρελο σας ονειρο
Περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις ΚΕΝακο!!!:p:p:p Για τα επομενα 10-15 χρονια εχουμε οραμα…μετα μπορει να σας δωσουμε και κανα τιτλακι ετσι για να χετε να παιζετε…αντε τωρα πειτε του Βγενοπουλου να σκασει με κιθαρα στην Αρεοπαγιτου να βγαλετε κανα φαγκο γιατι ουτε για καφε δεν εχετε!!!
Ο παναθηναικος αφου απαλλαχτηκε απο τον καρκινο θα τον βρει τον δρομο του πανουλη να εισαι σιγουρος γι αυτο
Μακαρι ρε συ Κεν να δουμε και λιγο ποδοσφαιρο στη μπανανια…ως τοτε ομως θα εχει μονο RED Wind, Fire And Steel…
κλαίω…απλά κλαίω:!:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΝΥΧΤΙΑΤΙΚΑ!!! ΛΙΩΝΩ!!!
γαμάει!
ο κεφτές γαρ βαρύς
Να το δώσουμε στον αρχηγό να τους πάρει support!!!